- Konu Sahibi Elagozlu525
İnsallah demek den baska çarem YÖKÜzülme dicem canım ama biliyorum elinde değil inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alırsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah demek den baska çarem YÖKÜzülme dicem canım ama biliyorum elinde değil inşallah önümüzdeki ay güzel haberi alırsın![]()
Yaaaa tühhhh aynı kaderdenizKızlar bende regl oldum
İnşallah önümüzde ki ay güzel haberler veririz birbirimizeYaaaa tühhhh aynı kaderdeniz
Olabilir cnm 25 gün cnmİnşallah önümüzde ki ay güzel haberler veririz birbirimizesenin regl aralığın kaç gün canım aynı zamanlar da mı bat acaba
Benim bat 18 aralık canım inşallah bi daha ki ay bu zamanlar da güzel haber veririzOlabilir cnm 25 gün cnm
Benim bat 18 aralık canım inşallah bi daha ki ay bu zamanlar da güzel haber veririz![]()
İnsşalh cnm benimki de 17Benim bat 18 aralık canım inşallah bi daha ki ay bu zamanlar da güzel haber veririz![]()
Kızlar ben adet oldum offffff
kızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdumKızlar bende regl oldum
Şimdi niye böyle oluyor acaba canım. Hiç doktora sordun mu kullandığın bi ilaç falan mı yapıyor acabakızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdum![]()
tek dediği pkodan dolayı diyor canım diyorum önce böyle değildi ilerlemiş ondan dolayı diyor anlamadım gitti bende daha önce de baya doktor değiştirdim tekrar doktor da değiştirmek istemiyorum zaten bu ay rahim filmi çekilecek muhtemelen 3 ay bekleme süresi verir yada bir ay sonra aşılama der ne yapar bilmiyorum bu ay soğan kürünü falan denemeyi düşünüyorum belki kistlere faydası olur adet düzene girerŞimdi niye böyle oluyor acaba canım. Hiç doktora sordun mu kullandığın bi ilaç falan mı yapıyor acaba
Dene canım elbet birsey vesile olacak. Ben beklemedeyim doktor 3 ay beklicez demişti bir ay geçti.tek dediği pkodan dolayı diyor canım diyorum önce böyle değildi ilerlemiş ondan dolayı diyor anlamadım gitti bende daha önce de baya doktor değiştirdim tekrar doktor da değiştirmek istemiyorum zaten bu ay rahim filmi çekilecek muhtemelen 3 ay bekleme süresi verir yada bir ay sonra aşılama der ne yapar bilmiyorum bu ay soğan kürünü falan denemeyi düşünüyorum belki kistlere faydası olur adet düzene girer
Cnm adet oldun mukızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdum![]()
Yok canım olmadim daha test yaptım sabah negatif yineCnm adet oldun mu
Cok fazla geçmedi mi bence bi dok git cok da geç kalmaYok canım olmadim daha test yaptım sabah negatif yine
Canım benimki hep geçiyor kaç defa gittim geçen ayda 43. Günde olmuştum bu gün 42. Gün en geç yarın gelir diye düşünüyorum zaten olmazsa cumartesi doktora gidecemCok fazla geçmedi mi bence bi dok git cok da geç kalma
Canim durum nedir regl oldun muCanım benimki hep geçiyor kaç defa gittim geçen ayda 43. Günde olmuştum bu gün 42. Gün en geç yarın gelir diye düşünüyorum zaten olmazsa cumartesi doktora gidecem
Olmasın canım dün kan testi yaptırdım negatif şimdi doğal yollarla(kekik,adaçayı,papatya akşam da maydonoz suyu deneyecem) sökdürmeye çalışıyorum bu gün olmazsam yarın doktora gidecemCanim durum nedir regl oldun mu
Çok gecikti canım ama. Sen önce reglin düzene girmesini sağla. Belki de bunların hepsinin nedeni stres çok kafamiza takıyoruzOlmasın canım dün kan testi yaptırdım negatif şimdi doğal yollarla(kekik,adaçayı,papatya akşam da maydonoz suyu deneyecem) sökdürmeye çalışıyorum bu gün olmazsam yarın doktora gidecem
Canım doktora söylüyorum ama boş yine aynı ilaçları veriyor geçen ay ara vermiştim sozde iki ayima mal oldu 46. Gün milet tekrar adet olacak neredeyse bende hiç birşey yokÇok gecikti canım ama. Sen önce reglin düzene girmesini sağla. Belki de bunların hepsinin nedeni stres çok kafamiza takıyoruz