• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum offffff

Kızlar bende regl oldum
kızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdum :(:KK12::bicak:

kızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdum :KK43::KK12::bicak:
Şimdi niye böyle oluyor acaba canım. Hiç doktora sordun mu kullandığın bi ilaç falan mı yapıyor acaba

Şimdi niye böyle oluyor acaba canım. Hiç doktora sordun mu kullandığın bi ilaç falan mı yapıyor acaba
tek dediği pkodan dolayı diyor canım diyorum önce böyle değildi ilerlemiş ondan dolayı diyor anlamadım gitti bende daha önce de baya doktor değiştirdim tekrar doktor da değiştirmek istemiyorum zaten bu ay rahim filmi çekilecek muhtemelen 3 ay bekleme süresi verir yada bir ay sonra aşılama der ne yapar bilmiyorum bu ay soğan kürünü falan denemeyi düşünüyorum belki kistlere faydası olur adet düzene girer

tek dediği pkodan dolayı diyor canım diyorum önce böyle değildi ilerlemiş ondan dolayı diyor anlamadım gitti bende daha önce de baya doktor değiştirdim tekrar doktor da değiştirmek istemiyorum zaten bu ay rahim filmi çekilecek muhtemelen 3 ay bekleme süresi verir yada bir ay sonra aşılama der ne yapar bilmiyorum bu ay soğan kürünü falan denemeyi düşünüyorum belki kistlere faydası olur adet düzene girer
Dene canım elbet birsey vesile olacak. Ben beklemedeyim doktor 3 ay beklicez demişti bir ay geçti.

kızlar üzüldüm olmanıza ama en azından bekletmiyor sizi zamanında geliyor benimki her ay degişiyo gecen ay 43. günde olmuşum bu ay da döngüyü aynı öyleymiş gibi hesaplamaya çalışıyorum perşembeye denk geliyor cumartesine kadar olmazsam doktora gidecem zaten bir an önce bunun çaresine bakalım 45 günde bir adet nedir yaa oysaki önce günü bile şaşmazdı 30 günde bir olursdum :KK43::KK12::bicak:
Cnm adet oldun mu

Olmasın canım dün kan testi yaptırdım negatif şimdi doğal yollarla(kekik,adaçayı,papatya akşam da maydonoz suyu deneyecem) sökdürmeye çalışıyorum bu gün olmazsam yarın doktora gidecem
Çok gecikti canım ama. Sen önce reglin düzene girmesini sağla. Belki de bunların hepsinin nedeni stres çok kafamiza takıyoruz

Çok gecikti canım ama. Sen önce reglin düzene girmesini sağla. Belki de bunların hepsinin nedeni stres çok kafamiza takıyoruz
Canım doktora söylüyorum ama boş yine aynı ilaçları veriyor geçen ay ara vermiştim sozde iki ayima mal oldu 46. Gün milet tekrar adet olacak neredeyse bende hiç birşey yok

Back