Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 senedir evliyim bir tane oglum var ama bir bucuk senedir tekrar istiyoruz
hmm Allah bağışlasın canım rabbim gönlüne göre versin en azından bir tane varmış rabbim ikinciyi de nasip eder inşallah benimki ilk olacak daha bir buçuk senelik evliyim bende hiç korunmadım ama henüz bir şey yok :(

Aaa onu bilmiyorum ben hep normal alıyorum erken test nasıl oluyor
o biraz daha pahalı oluyor ama adet öncesi 5 - 6 gün önce bile gebeliği saptayabiliyor diyorlar ben cumartesi hen erken hem normal yapmıştım ikisinde de çıkmamıştı bende pek fazla umut yok yani

Bende öyle alayım o zman en azından emin olurum
al canım ama günün geçmiş normal testte de çıkar bence ama o garanti olur yakınında hastane varsa kan ver fiyatlarını biliyorsan o da uyguna gelebilir en kesin sonuç ben 12 tl ye ozelde kan veriyorum 1 saate çıkıyor sonuç internetten bakıyorum ama her ay yaptırmaktan sıkıldım kolum mahvoldu

al canım ama günün geçmiş normal testte de çıkar bence ama o garanti olur yakınında hastane varsa kan ver fiyatlarını biliyorsan o da uyguna gelebilir en kesin sonuç ben 12 tl ye ozelde kan veriyorum 1 saate çıkıyor sonuç internetten bakıyorum ama her ay yaptırmaktan sıkıldım kolum mahvoldu
Ya test alamadım yarında kaldı galiba yarın kan veririm en kötü yarın sizlerden güzel haber bekleyim ben Can larım

Msjlari daha yeni okudum kızlar umarım hepimiz güzel haberler veririz birbirimize. Ama benim pek umudum yok biliyorsunuz dün akşam yapmıştım negatifti:110:

Back