Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hemen hemen aynıymış canım 1,5 yıl oldu benimde doktor ne dedi sana canım bende pko var ondan dolayı yumurta yavaş çalışıyor
Ne bende ne de eşimde hiç bir sorun çıkmadı canım. Ama olmuyor sebepsiz bi şekilde. Hormon testleri tiroide falan bakıldı normal çıktı yumurtlama takibi yaptılar ne gelişme de ne de çatlama da bi sorun yok hsg çekildim kanallar açık ama olmuyor vaktimiz gelmedi galiba

Ne bende ne de eşimde hiç bir sorun çıkmadı canım. Ama olmuyor sebepsiz bi şekilde. Hormon testleri tiroide falan bakıldı normal çıktı yumurtlama takibi yaptılar ne gelişme de ne de çatlama da bi sorun yok hsg çekildim kanallar açık ama olmuyor vaktimiz gelmedi galiba
haklısın canım vakti zamanını bekliyor

Negatif i gördüm ya şimdi regl olsam diye bekliyorum ama benim aksime eşim hala ümitli pazartesi doktora gidelim diyor regl olmayacağımdan o kadar emin
inşallah olmazsın bebiş yolda geliyordur canım güzel haberlerini bekliyoruz hafta sonu nasıl geçer anlamam ben cok yoğun olduğumdan siteye bile bakamıyorum bazen aklıma gelmiyor bebiş ama hafta içi iş yerinde aklımdan çıkmıyor durmadan kk'deyim

inşallah olmazsın bebiş yolda geliyordur canım güzel haberlerini bekliyoruz hafta sonu nasıl geçer anlamam ben cok yoğun olduğumdan siteye bile bakamıyorum bazen aklıma gelmiyor bebiş ama hafta içi iş yerinde aklımdan çıkmıyor durmadan kk'deyim
Bu ara benim de çok aklima gelmiyordu uğraş vardı elimde ama regl geçince hep aklımda var ki yok mu :110:

dediğin gibi canım tam bu ay stres yapmayacam düşünmeyecem diyoruz günümüz yaklaşınca yine heyecan strese giriyoruz

kızlar bu gün kan testi yaptıralım neyse öğrenelim gitsin diyor eşim bence yok zaten o kadar testte çıkmadıysa bundada çıkmaz sizce ne yapayım

Back