Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayirli olsun canim.. Dikkatimi cekti hikayemiz benziyor. Sanirim hsgden snra ikinci ay gebe kaldiniz.ben de 1Bucuk yildr kalamiyorum.esim ve benum testlerimiz normal.gecen ay hsg cekildim ve bu ay regl oldum.acaba hsgden sonra klomen vs bir sey kullandiniz mi..umitlerim giderek azaliyor
Merhaba arkadaşlar, 30 Martta hsg çekildim normalde 17 nisanda regl olmam gerekiyordu ama bu ay 11 nisanda lekelenme başladı bazen kahverengi bazen pembe her gün birkaç damla. Buna benzer bir şey yaşayan var mı aranızda?
Yok canım doktor 3 ay tedavi uygulamayacagiz dedi. Bu 3 ay içinde gebelik ihtimali artıyor dedi. İnşallah gebe kalırsın canım ama kalmazsan bence çektir aklında soru işareti kalmaz hem kanalda yapisiklik falan varsa film aciyormus canım doktor öyle dedi bana
merhaba bende dun hsg cektirdim anestezisiz inanlimaz aciydi kusma adet agrisi hepsi vardi taki ilac verene kadar surdu dun doktorum filme bakti ve hsg cekilince agrimasida yapisiklik vardi dedi ilacla acildi dedi 3 4 aya hamile kalirsin dedi 5 gun snra iliski onerdi canm sen nasil oldun ve allhm tez vakiitte evladini sana bagislasin insallah hsgden snra iliskiye girdinmi hemen
merhaba bende dun hsg cektirdim anestezisiz inanlimaz aciydi kusma adet agrisi hepsi vardi taki ilac verene kadar surdu dun doktorum filme bakti ve hsg cekilince agrimasida yapisiklik vardi dedi ilacla acildi dedi 3 4 aya hamile kalirsin dedi 5 gun snra iliski onerdi canm sen nasil oldun ve allhm tez vakiitte evladini sana bagislasin insallah hsgden snra iliskiye girdinmi hemen
Benim de ilk gün ağrım çok oldu canım hatta gece acile gitmistim serum takmislardi. Ağrılarım hafifleyince 2 gün falan sonraydi sanırım ilişkiye girdik. O ay olmadı ama bi sonraki ay gebe kaldım darısı senin başına inşallah. Birde etkili oldu mi bilmem ama ben bi yerde bele yaki yapistirmanin gebeliği kolaylastirdigini okumustum hsg den bi gün sonra yaki da yapistirmistim.
Benim de ilk gün ağrım çok oldu canım hatta gece acile gitmistim serum takmislardi. Ağrılarım hafifleyince 2 gün falan sonraydi sanırım ilişkiye girdik. O ay olmadı ama bi sonraki ay gebe kaldım darısı senin başına inşallah. Birde etkili oldu mi bilmem ama ben bi yerde bele yaki yapistirmanin gebeliği kolaylastirdigini okumustum hsg den bi gün sonra yaki da yapistirmistim.