Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim için en iyisi kan testi galiba bende şimdi yapıcam da negatif gorucem diye hiç yapasim yok
canım bu kadar negatiften sonra kan testi yaptırmaya bile niyetim yok belli ki yok olsa şimdiye kesin çıkardı benim umudum kalmadı bu ay inşallah sen pozitifi görürsün canım

yumurtlama takibi yapıyorsun canım onunla ben pek düzenli yapmadım ama bir kaç defa denedim yumutlama takibi için günlük veya günde iki defa yapıyorlar yumurtanın çatladığı zamanı değerlendiriyorlar
Hımm anladım cnm sagol bilgin için ama adet olmadan da tekrar nasıl yumurtlama olur ki

Hımm anladım cnm sagol bilgin için ama adet olmadan da tekrar nasıl yumurtlama olur ki
canım bazen cok nadir de olsa iki defa yumutlayanlar var diye biliyorum zaten onu genelde adetten 8- 10 gün sonra yapıyorlar yumurtlamayı yakalayınca test yapmayı bırakıyorlar beklemeye geçiyorlar canım

Cok üzüleceğim biliyor cünki onun için oda hüsranı görmek istemiyor
aynı canım bizde cok üzülüyoruz yıkılıyorum ben resmen ama umut iste dün akşam da ben bu ay fazla umut etmeyecem falan diyodu ama gel bana sor o da her ay hüsrana uğramakta sıkıldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…