Gebeliğe Hazırlık Klomen ve hsg sonrası regl

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estağfurullah canın ne kusuru özelde çekildim canım bulundugum il de üniversite hastanesi çekiyordu randevu yu 2018 i Mart ayına veriyordu o yüzden özelde çekilmek durumun da kaldım. Aci da sadece sıvıyı verirken hissettim ama çok aşırı değil birde gayet kısa sürüyor 2 kere sıvı verdi 10 15 saniye sürüyor.
hmm anladım canım bende öyle yapayım bari inşallah gerekmez d canım doktora falan gittin mi bu ay veya yumurtlama takibi falan

hmm anladım canım bende öyle yapayım bari inşallah gerekmez d canım doktora falan gittin mi bu ay veya yumurtlama takibi falan
Yok canım doktor 3 ay tedavi uygulamayacagiz dedi. Bu 3 ay içinde gebelik ihtimali artıyor dedi. İnşallah gebe kalırsın canım ama kalmazsan bence çektir aklında soru işareti kalmaz hem kanalda yapisiklik falan varsa film aciyormus canım doktor öyle dedi bana

Yok canım doktor 3 ay tedavi uygulamayacagiz dedi. Bu 3 ay içinde gebelik ihtimali artıyor dedi. İnşallah gebe kalırsın canım ama kalmazsan bence çektir aklında soru işareti kalmaz hem kanalda yapisiklik falan varsa film aciyormus canım doktor öyle dedi bana
çektirecem zaten canım kısmet bu ay bakalım :)

klomen ve çatlatma iğnesi adet gecikmesine sebep olabiliyor yani o ay genellikle geciktiriyor pozitif sonuç dahi alsanız doğru olmayabiliyor ben iğneden sonra 12. ve 13. günde pozitif sonuç almıştım doktorum 8 günde etkisi gider hamilesin dedi ama değilmişim iğnenin etkisinden dolayı daha sonra 4-5 gün gecikmeli adet oldum ve herkeste genellikle gecikmeye sebep olabiliyor
Ama nasıl olur Kİ Nasıl pozitif sonuç vermiş

canım sabah yapsaydın daha kesin sonuç alırdın ama kısmet yine de umut kesilmez geç döllenme falan olabilir yine de sen moralini yüksek tut canım bu ay olmasa bile gelecek ay olacak inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim :dua: henüz regl olmadım dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez bugün olmazsa yarın sabah tekrar test yaparım

Back