Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız..ayy benimde kafam karıştı igneden kaç gün sonra idrarda ve kanda cıkıyor bileniniz varmıı?
sedacım inşallah güzel haber vericeksin bakalım
ayyy ben de onu bir öğrenebilsem :) 10. günde yaptırdım ben değeri 5.95 çıktı.
ne güzel..umarım degerin yükselir cok sevindim senin adına..ben bugün 8.günümdeyim daha var ama şimdiden bir merak sardı..ayy inşallahh hepimiz hamile kalmışızdır..bayram hediyesi veririz eşlerimizee ailelerimize
ne güzel..umarım degerin yükselir cok sevindim senin adına..ben bugün 8.günümdeyim daha var ama şimdiden bir merak sardı..ayy inşallahh hepimiz hamile kalmışızdır..bayram hediyesi veririz eşlerimizee ailelerimize
ama ben bayram hediyesi veremicem bayramın ilk günü çalışmalar başlıyor daha bizim
bayramda annemlere gidicez , o kadar çok isterimki ona bu müjdeyi vermeyi. bu gece uyku yok bana :) yarın test sonucunu buraya mutlaka yazarım.
bayramda annemlere gidicez , o kadar çok isterimki ona bu müjdeyi vermeyi. bu gece uyku yok bana :) yarın test sonucunu buraya mutlaka yazarım.
rojdacım sende bayram şekerin için çalışmalar yapacaksın..bebegin oluncada sen bir bayram şekerisin dersin
allah inşallah umutlarını boşuna çıkartmaz canım çok ümitliydin bu ay inş. tutmuştur,Umudunu yitirme hemen canım benim ümidim yok bugün tam 24günüm adet olmaya 4 gün kaldı bir ara yapsmmı dedim ama yok bence o yüzden en iyisi kırmızıları görüp beklemek canım.seddacım seninle aynı zamanlarda hemen hemen evlenmişiz ve ikimiz de bu aralar galiba aynı şeyleri yaşıyoruz. ben duramadım test yaptım valla. gerçi kafam daha çok karıştı şimdi var mı yok mu onu anlayamadım. değerim 5.95 çıktı. 5 in üstü gebe diyolar dün yaptırdım yani 23. günümde ve bu değer çıktı 3. haftaya göre 5 in üstünde olması normalmiş. ama en alt sınıra yakın tabi 5.95. kafam çok karışık o yüzden. yarın tekrarlıcam testi bakalım artıyomu diye ama zaman geçtikçe moralim bozuluyo kötü düşünmeye başlıyorum bu değer sanki düşecekmiş gibi geliyo... offff... içim sıkılıyo... oysa 3 tane yumurtam çatlamıştı bu ay. biri tutsa bari. Allahım büyüksün yarabbim ...
selam kızlar nasılsınız..ayy benimde kafam karıştı igneden kaç gün sonra idrarda ve kanda cıkıyor bileniniz varmıı?
sedacım inşallah güzel haber vericeksin bakalım
sedaa sende bi test yaptır 14.gnündesin cıkma ihtimali coook yüksek..ayy nasıl durabiliyosun kız..
kızlar dayanamadım gittim ben kan verdim dua edin inşallah hamileyimdir 16.00 da çıkıcak sonuçlar eşim alacak sonucu tekrar işten izin alamam diye Allahım nolursun yüzüme gül hayırlısı tabi ama çok mutlu olucam inşallah hamileyimdir
allah inşallah umutlarını boşuna çıkartmaz canım çok ümitliydin bu ay inş. tutmuştur,Umudunu yitirme hemen canım benim ümidim yok bugün tam 24günüm adet olmaya 4 gün kaldı bir ara yapsmmı dedim ama yok bence o yüzden en iyisi kırmızıları görüp beklemek canım.
senin adetin geçmişmiydi canım ??
evet canım bende 12.sinde oldum ben 27-28 günde bir oluyorum..Ayy bilmiyorum ya yapmicam beklicem valla ümidim yok biliyorsunuz gerek yok dr.du kandı..ayyy inanamıyorum sedda ya sende mi 12sinde adet oldun... benim de bugün 24. günüm... ama ben 30 günde bir oluyorum gerçi bu ay 14. günde çatladı yumurta 28 günde olabilirim bu ay... ne şaşkoloz oldum yaaa...
dün olmalıydım ama olmadı canım çıkar dimi kanda kesin
evet canım bende 12.sinde oldum ben 27-28 günde bir oluyorum..Ayy bilmiyorum ya yapmicam beklicem valla ümidim yok biliyorsunuz gerek yok dr.du kandı..
evet canım 2 günlük bile olsa çıkıyormuş knda bana hemşire demişti ordan biliyorum
evet canım bende 12.sinde oldum ben 27-28 günde bir oluyorum..Ayy bilmiyorum ya yapmicam beklicem valla ümidim yok biliyorsunuz gerek yok dr.du kandı..
evet canım 2 günlük bile olsa çıkıyormuş knda bana hemşire demişti ordan biliyorum