- 13 Şubat 2011
- 4.419
- 127
aslında 36 saatte çatlar diyolar ama kiminin ki 12 saatte de çatlayabiliyomuş en geç sanırım 36 saat sonra kesin çatlamış oluyo ama benim yumoş küçüktü zaten 16 mm di o yüzden çalışmalara devam bütün hafta bakalım şimdilik çatladıysa da hissetmedim pek belirti yok..canım valla bende 36 saat die biliyorum ama bak ben iğneyi vurulalı 1 haftayı aştı dün dr. gittim yumoşlar çatlak dedi kaç gün böle kalır dedim 1-2 gün daha çatlak kalır dedi..Ben iğneyi vuruldum 2.günü iğnenin başladı batışmlar falan canım..Şuan hala kasık sancılarım var mesela
valla dün akşam oldu bu akşamda olacak sonra da gün aşırı şeklinde devam edeceğiz.akşamda 1 saat ayaklarım havada yattım :) dışarı çıkmalarına izin vermedim spermciklerin.ama malesef ben öyle duramıyorum gece uyusam sabah yapsam banyo diyorum ama yapamıyorum öyle duş almak istiyorum.ayağa kalktığımda da hooop gidiveriyolar dışarı :)))artık 1 saat yeterlidir heralde içerde kalan kalır yerleşen yerleşir valla yiterrrsen yap iliskini gun asiri cnm zaten spermler 72 saat yasiyor icerde kadinda o yuzden sakin ol ve isini yap ins beben yola cikar
ercelf...canım...
bugün sabah gittim doktora..hormon tahlilini verdim..ögleden sonra sonuçları alacağım..ultrasondanda baktı kist yok dedi..bugün 4.günüm canım..ögleden sonra konuşacağım tekrar..klomene başlayalım dedi..perşembe ögleden sonra kontrole gel dedi..perşembe 7.günüm oluyor..herhalde cuma da bakar..8.gün işte sorun orda..sonrasında bayram sonrasındaki perşembe günü gitsem 14.günüm oluyor..işte aslında cok normal gibi görünüyor ama biliyorsun benim yumurtalar hep erken gelişti..ben genelde 10.gün iğnemi vuruluyordum..şimdi nasıl bileceğiz bilmiyorum..bi bekleyim bakalım en son bu cuma 8.gün olacak..bakarsın gelişmezler..artık Allaha emanet..bende şimdi gidince bide aşılama yapsak diye konuşacağım..bakalım ne diyecek...
senin gelişmelerini de inan ki üzülerek takip ediyorum canım..hele şu son yazdıkların inanki cok üzücü..bilmezmiyim ..hem maddi hemde manevi öyle cok yıpranıyoruz ki..ah ..inşallah bu ay şu yumurtan döllenirde önümüzdeki ay da aynı şeyleri yaşamassın canım...stress yapmayın diyorlar ama haklısın gel gör ki nasıl rahat olalım dimi...bugün cok sevdiğim bi arkadaşım la görüştüm..45 yaşında şu an..42 sinde evlendi..sonra vajinismus yaşadılar..son bir yıldır direk tüp tedavisine başladılar..2 deneme sonuçsuz oldu..doktorun biri demişki senin bu yaşta cocuğun olmaz taşıyıcı anne bul demiş..gerizekalı kızın yüzüne yüzene söylemiş hemde..neyseki başka bir doktor 3.denemeyi yaparız üzülmeyin demiş..bu arada 3 aydır arısütü ve kestane balı karışımı bişey denemiş...kontrolde tam 8 yumurta oluşmuş..doktor şok olmuş..şimdi bu ay tam 8 gün geçikmiş adeti..hiç geçikme olmuyormuş normalde...ögleden sonra tahlil yaptıracak..hamile dir inşallah..
her kez bişekilde cabalıyor işte tatlım..umarım bizde rabbimin izniyle kavuşacağız..amma sabır işte..
sedda cım...umarım bu ay güzel haber verirsin canım ya...umut ol bizede..senin için sabırsızlanıyorum..
işte budur..rabbim nasip etti..hey hat...bizede ver rabbim..bizde mutlu olalım..
canım hadi hayırlı olsun çok sevindim inan bu ay inşallah olacak bu iş sen klomenini kullan çalışmalarına da başlarsın 9. günde falan eğer bayramda da çatlarsa kendiliğinden çatlar zaten sen gün aşırı ilişkiye devam edersin bayramdan sonra da hemen gidersin.aşılama da düşünebilirsin zaten eğer klomen le gelişiyosa yumurtaların inanki aşılamanın ücreti fazla gelmiyor insana benim hastane 350 ye yapıyor.ama benim yumoşlar iğneyle geliştiği için o maliyetli oluyor.valla içimi döküyorum işte bende sana bu ay bidaha çağırmadı doktorum pazar vuruldum çat. iğnesini dün akşam ilişki oldu 1 saat kalkmadan yattım ayaklarım yavanda bu akşam da olacak sonra da gün aşırı devam edeceğiz.benim yumıoş 16 mm de olduğu için belki daha çatlamamıştır bile o yüzden devam edicez çalışmalara.artık rabbimden hayırlısını diliyorum.eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılamaya hazırlanacağız..bu arada eğer bayrama denk gelirse sen de ertele aşılamayı o çok daha sıkı takip gerektiriyor biliyosun artık yumurtalarının gelişimine göre hareket edersiniz.çok merakla bekliyorum büyüyen yumoşlarını duymayı...
bikac gun daha buyumeye ve hayatta kalmaya devam edebilir.. gun asiri iliski olsun sonrasini bekleyeceksin
evet canım ben idmanlıyım mayıs ayında da vurulmuştum ama o zaman yumoşum 20 mm di.şimdi 16mm o yüzden hız kesmeden 1 hafta boyunca devam edicem çalışmalara.eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay ben de aşılama düşünüyorum.ama benim ilk hamileliğimde sarı sarı akıntım olmuştu iğneden sonra tuttuğunun belirtisiymiş.sende de oldumu?
doğru düşünüyosun canım yumurtanın döllenebilme yeteneği 24 saat iken spermin dölleyebilme yeteneği 72 saat.yani 3 günde bir ilişki olursa yumurtayı kaçırmamış oluruz.ama herkesin spermleri içerde 3 gün yaşamayabilircnm zaten spermler içimizde 2-3 gün kalıyor diye biliyorum. yani 36. saat olması gerekiyor diyorlar ama 36 saat öncesinde de ilişki olursa sorun olmaz diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum:26:
cnm ben de ekim19da vurundum iğnemi. ekim20de ağrılar falan girdi,halsizlik oldu ben de kendimi çok kötü hisseettim bilmem çatlama belirtileri miydi
ekim21 de doktoruma gittim gösterdim çatlamiş dedi
çatlama ağrılarıdır canım.bnim de kasıklarımda hafif batmalar oldu kalçama iğne batıyo gibi ağrılar girdi ama bilemiyorum çalışmalara devammm...