Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
femara klomendende kuvvetli bir hap diye duymuştum.içini ferah tut büyümüştür onlar hemde 2 3 tane olmuştur inşallahh
kızlarrrr çarşamba doktora gıdıcem randevumu aldım hıc gormedım yumurtallarımın buyudugunu femara ıse yaramıstır ınsallah çok umutluyum bu ayyyydan :18:
meltemmmmmm meraba ya sana bişi sorucam hamileyken akıntı oluyomu yada şüphelendiğin zamanda varmıydı akıntın ama sadece çamaşırıma geliyo yapışkan kıvamlı gibi bişeyyy:44: bu arada hamile olupta hala burayı ziyaret ediyosunya valla helal olsun sana inş. böle devam edersin bizede yardımcı olursun canım:13:
meltemmmmmm meraba ya sana bişi sorucam hamileyken akıntı oluyomu yada şüphelendiğin zamanda varmıydı akıntın ama sadece çamaşırıma geliyo yapışkan kıvamlı gibi bişeyyy:44: bu arada hamile olupta hala burayı ziyaret ediyosunya valla helal olsun sana inş. böle devam edersin bizede yardımcı olursun canım:13:
ya aslinda şöyle, benim rahimde yara oldugu icin akintim hep oluyordu.. ama su son haftalarda daha bi beyaz daha bi cok.. yapiskan kivamli akintim klomen kullandiktan sonra oluyordu.. sanirim catlamayla ilgili biseydi o..
ben seviyorum burayi.. bana benzeyen kimse yok etrafimda herkes massallah pek bi anaç ama burda hepimizin derdi ayni.. bizi bizden daha iyi anlayan yok bundan eminim yardimci oluyorsam ne gusell
size doyum olmaz iyi geceler şimdilik.....
sağoll canım yardımcı olmazmısın hiç ama bırakma bizi bak senden başka hamile olupta bukadar sık giren yok heralde bizde sana soralım::))teşekkürler cvpların içinnnn
ya aslinda şöyle, benim rahimde yara oldugu icin akintim hep oluyordu.. ama su son haftalarda daha bi beyaz daha bi cok.. yapiskan kivamli akintim klomen kullandiktan sonra oluyordu.. sanirim catlamayla ilgili biseydi o..
ben seviyorum burayi.. bana benzeyen kimse yok etrafimda herkes massallah pek bi anaç ama burda hepimizin derdi ayni.. bizi bizden daha iyi anlayan yok bundan eminim yardimci oluyorsam ne gusell
aynen benim çevrem de öyle..herkesin şak diye hamile kalıyor,ben bu işi hiç anlamıyorum:26::26:
senin canin sagolsun yauww hamileyim diye beni dışlamayında ben baska bisii istemiyorum ne gerekiyosa yaparim.. gelim camlarini silimmi kiss bugun tam kakilmisa bagladim zaten.. siler gecer parlatirim
canım nedemek hiçdışlarmıyız sen herşeyımızsın bide hocamız yaniii sanacam sildirirmiyim o halde ben senınkılerı sıleyım zati bişe olduğu yok :)
öyle düşünme canım yaa ooff birimiz tuttursak bari yaa allahım sen yardım et bize ya Rabbim sen büyüksün..Senin ne kadar oldu canım klomen + çatlama iğnesimiydi kendimize koşuşturmaktan aklımızı yitiricez hiç aklımda kalmadı senin durumun sadece dr. sıkıntın olduğunu biliyorum o kalmış aklımda..
Haklısın Cansuuuu bardakların sayısını arttır oohh miss gibi böörek kokuları geliyor mıımmmm