- 24 Eylül 2011
- 867
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cemreeee ben bugün bütün gün yattım kasık ağrıları ve ara ara sızılar var her iki tarafta da... gebelik belirtisimdir acaba çok umutlandım bu ay yaaa inşallah yüce Rabbim nasip eder...
vallahi kızlar iyi olacak inş. umutsuzum çünkü çoğu arkadaşımız bir dünya yumoşta olsa çatlasada tutturamıyor, eşimde diyor ümidim yok benim olmicak diyor Hayırlısı olsun artık hakkımızda..
kızlar çok kötüyüm bu ayda itti tekra çarşamba dokor çağırdı bakalım ne diycek
canım hakkında hayırlısı böyledir belki gerçekten zor bi durum tam oldu derkennnama belki öbür aya çok güzel haberler verirsin belki hiç belli olmaz.bakalım doktor ne dicek?adet günün kaç gün geçmişti canım senin bende beklemedeyiim ya ondan soruyrum?
tam 4 gün bıtmişti senın gününmü hadı inşallah senın olur benım olursa bıdahakı aya artık
yok canım daha adetime 1 hafta var bekliyoruz daha bakalm ama kasıklarımda adet sancısı gibi ağrılarım var adetim gelicek galiba
ii geceler,,bende geldim...ve malesef kötü haberlerle...
yine olmadı yine olmadı...teklemedi yine..28.gün ve o tanıdık kırmızılar..oysaki umutluydum bu ayda da önceki aylar gibi...içimde bir yerler asla vazgeçmedi umud etmekden...beklemekten...her ay aynı hayal kırıklığıyla başbaşa kalsa da üzülse de yıkılsa da asla vazgeçme di arkadaşlarım...şimdi yine aynı suskun aynı durğun hallerdeyim...sizlerde de oluyormu...kırmızıların ardından bir içine kapanıklık bir mahsunlaşma ve bir hayattan elini eteğini çeker gibi garip bir haller oluyor bana...herşey bitmiş her şey tükenmiş gibi bir son..neyse..içinizi karartım gece gece...
yine olmadı yine olmadı...teklemedi yine..28.gün ve o tanıdık kırmızılar..oysaki umutluydum bu ayda da önceki aylar gibi...içimde bir yerler asla vazgeçmedi umud etmekden...beklemekten...her ay aynı hayal kırıklığıyla başbaşa kalsa da üzülse de yıkılsa da asla vazgeçme di arkadaşlarım...şimdi yine aynı suskun aynı durğun hallerdeyim...sizlerde de oluyormu...kırmızıların ardından bir içine kapanıklık bir mahsunlaşma ve bir hayattan elini eteğini çeker gibi garip bir haller oluyor bana...herşey bitmiş her şey tükenmiş gibi bir son..neyse..içinizi karartım gece gece...
bir hafata önce adet arısı erken dıılmı hem zten ağrılar aynıymış canım olur inşallah senın
sevdecim üzülme dicem ama nafile napıcaz biz seninle bilemiyorum bak yine söylüyorum sen önümüzdeki ay sıkı bir takip yaptır bence bunun için de önce adetinin 3. günü doktora git durumuna göre bir tedavi düşün klomen ile sonrasında da düzgün gelişiyormu yumoşlar baktır ve çatlatma iğnesi ol derim ben eşinde de sorun yoksa olur bence bu şekilde.sen ne yapmayı düşünüyosun??
hadi bakalım gülüm..sıkı calış emi..gerilmeden işin tadına vara vara mumkünse...umarım güzel haberler verirsin..bugün çatlatma iğnesi olucam pregnly 5000 likten 2 tane öğlenden sonra vurdurucam benim zorla büyüyen yumoşum bakalım bana meleğimi getirebilicekmi bu hafta yoğun çalışma tempoları içinde olucam rabbimden hayırlısını diliyorum.gördüğüm iğne tedavisinden, geç büyüyen yumoşumdan ve vurulacağım çatlatma iğnesinden dolayı tam 14 gün sonra adet olacağım eğer gebelik oluşmazsa.9 kasım olan tarihimi 15 kasım olarak değiştirirmisin frendly cimmm ...
inşallah canım ya...evet üzülüyoruz ama yapacak bişey yok..Allahın hikmetinden sual olunmaz..bu suskunluk içine kapanıklık tek sende olmuyo canım merak etme bende de oluyo öyle insan umut ediyo sonrasında gerçekleşmeyince herşeye sitem edip hayata küsüyo sanki bana yine yalan söyledin diyenapalım üzülmicez çabalara devam rabbim bu çabalarımızın emeğimizin karşılığını verir inş...
sevdecim benı hatırlıyorsan çok bekledim oyle hamıle kaldım her ay senınle aynı seyı yasadım bılıyorsun kesinlikle umıdımı kesmıstım ama noldu ve sonunda istediğime kavustum demekkı gercekten zamanı varmıs bıraz oluruna bırakmak gerekıyor herkesin aynı duyguyu yasaması dileğiyle
canım haklısın..evet bende kafaya koydum..adetimin 3.günü bugün dü..pazar a denk geldi..yarın gideceğim..ve klomene başlayalım diyeceğim...6 ay oldu tam olarak klomen kullanmayalı...takip haftası bayrama denk gelen hafta..ne yapacağım bilmiyorum..en son cuma günü 8.gün olacak..çatlatma iğnesi için tatil giriyor araya..bilmiyorum ki...ama ben yinede klomene başlayayım diyorum..bende anlamıyorum ki..sende bişe yok eşinde bişe yok diyor doktor ama gel görki olmuyor olmuyor olmuyor....gerçekten yoruldum ama başa gelen çekiliyor işte...bi bakayım sen neler yapmışsın..okuyayım..