Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım ya inşallah ne hastanede ne de evde yıkılmazsınAmin Yarabbimm
yaa nasılda geçtii hemenjiik bana sor onu aayy bakalım inş. güzel haberler verir dr. yaa
bence bele canım sonra hüsran olunca insa üzülüyor bekle derim..
inşallah canım bir gün hepimiz geleim canım güzel haberlerle inşş.
ben geldim ama kimsejikler yok..
BU RADA KIZLARR GÖNDERDİĞİNİZ TÜM POZİTİF ENERJİLERİ ALDIM ŞUAN ENERJİ PATLAMASI YAŞIYORUM
İNŞALLAH PAZARTESİ GÜNÜ GÜZEL HABERLERLE GELİRİM İNŞ..
İYİKİİ VARSINIZ KIZLAARR
cnm adetin ne zaman batin yani test bile yapsan cikar eminim
kızlarrrr mrblar pek kimse yokk nerdessinizz bakimmm::)))neyse soruma geçim hemen avuç içlerim yanıyo ateşim var gibi hissediyorum yumurtlamamı diye düşündüm ama iğne olalı 13 gün oldu neden olabilir sizce yaa güzel şeylerin habercisi olabilirmiki diye aklıma geliyo ama bilmyrm bu durumu yaşayan varmı???:44:
yanı beraber olma o sırada tutunmaya çalışıyosa gidiyo canım malesef bundan önce bıkaçkez ben 16,günümde adet oldum göğüsler falan şişmiş fena herkes hamılesın sen dedı bende meraktan habıre beraber oldum eşimde sankı bişey var orda diyip duruyodu sonra tam 16, oldun ve hastalandım doktor demıştı ne alaka dedım ama şimdi anlıyom
saol basakcım allah kımseyı yıkmasın:)ama gercekten zor heray yenı bastan baslamak bıraz kadercı yaklasıorum ben olaya demek bole olması gerekıo dıorum ama gercekten zor bı surecmıs bu onceden hıc haberımız bıle yoktu bole sıkıntı yasaynlardan allah senınde ısteyen herkesınde gonlundekını verır ıns
gunaydinnnnnn...
var bizim kafamizda accik aa sende yakinmissin sende gel
bideee yarin buyuk gun senin icin.. saliyorum burdan butun enerjimi iyi olacak insallah..
bak nasilda cabuk gecti
güüünaaayydddııııııııııııııınn kızlarr bütün gelmişi geçmişi okudum ve yine sonuçç alemsiniz siz varyaa
Bu arada cemrecim şişlide nerdesiiinn bende ordayım okmeyanında ne kaaaaadaaar yakınmışız canm ??
bende mecidiyeköydeyimmm... hadi yarın 1 saatte olsa buluşalım çaylarız
okmeydanı dediğin nedirki_? bana 15 dakka
yürekten bir "amin" diyim bende! Hangimizin kocası bizim her ay yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyor acaba merak ettim. kocalar da yaşıyormu bizim kadar
yürekten bir "amin" diyim bende! Hangimizin kocası bizim her ay yaşadığımız sıkıntıyı yaşıyor acaba merak ettim. kocalar da yaşıyormu bizim kadar
benim koca evde yarin avcilar sınırlarından kıpraşamam pek.. ama bigun toplanalim.. yaşasın metrobusle ulasilabilecek yerler
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyodum eskilerden kim kaldı bilmiyorum kızlar dönüşüm muhteşem oldu HAMİLEYİM
bu ay nihayet ilk defa çatlatma iğnemi vurulabildim ve hamile kaldım darısı başınıza allahım sizlerede nasip etsin inşallah
tebrik ederim seni bulut_bebek Allah kucagına almayıda nasip etsin..ilk klomen kullanışınmıydı acaba??
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
calisiyomusun sen?