- 17 Ocak 2011
- 311
- 0
- 42
evet canm ama hafta sonları çalışmıyorum.. ya sen_?
ben 2 ay once 12 yillik is hayatimi terkettim artik mutlu bi ev kadiniyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm ama hafta sonları çalışmıyorum.. ya sen_?
canım sen kaç yaşındasın, yaşlamı ilgili yoksa bünye yada genetikmi
doktor birşey diyormu merak ettim
ercelfcim ne kadar güzel anlatmışsın içini dökmüşsün resmen yani..ben seni de takip ettigim için biliyorum ne kadar ugrastıgını..inşallahh rabbim seninde yüzünü güldürür bir an öncee..onca ugrasa karsılık alırsın inşallahh.. zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun
merhabalar..
yine günüme yaklaştı..cuma günü bat..ama gel gör ki hasta olma emareleri bir bir görünüyor.. içim yine yanmaya sıkılmaya ve buhranlaşmaya başladı...bacaklarım ağrıyor..başım ağrıyor..sandi geldi gelecek..eh bi gögüsler dolğun ..oda yarına kalmaz söner...ağlamak ve heryyeri dağıtma arifesindeyim...olmuyor olmuyor işte...bu ay oysaki hiç birşeyi kafama takmadan calışmaların gayet keyfinde bir süreç geçirmiştim...neden olmuyor Allahım diye içim den gelen sesi susturamıyorum...üzülüyor içim..kıvranıyor...sabredemiyor artırk ruhum...üstesinden gelemiyor...omuzlarım bir ayı daha taşıyabilecek güçte değil..adım atmak istemiyor ayaklarım...yeter diyor ..yeter artık diyor tüm hücrelerim..içimin cığlığı duyulmasada kulaklarım uğulduyor..enkaz oldu her yanım..bi tarafı kaldırmaya çalışsam diger taraf çöküyor..yitik sessiz derin bir çöküntünün en dayanılmaz noktasındayım...
iyi aksamlar kızlar,
2 klomen ayından sonra bu ay femarayı denıcez yarım ılacla basla dedı dr yarın ıcmeye baslıcam daha once kullanan varmı bu ılacı aranızda ?
valla onlar yasamıyo bızım kadar tabıkıde aman karnım agrıo aman gogsum hassas akıntım fazla adet olucammı acaba gebemıyım bu paranoyaların hepsını bız yasıoruz heray esıme belım agrıo galıba hastalanıcam yıne bu ay dıorum canın sag olsun hayatım dıo ama benım ıcımde fırtınalar kopuo benım bu kadar uzuldugumu bılse emınım oda cok uzulur onlarda ıstıodur uzuluodur ama emınım bızım kadar deıl canım
allah kucagina almayi nasip etsin.
nakadar isterdım hamıleyım demeyı ama hastalandım artık nasıl geçer zaman bılmem al başan olmuyo işte napıyım
nakadar isterdım hamıleyım demeyı ama hastalandım artık nasıl geçer zaman bılmem al başan olmuyo işte napıyım
sagol canım, vardır her ıste bır hayır dıyorumuzulme hirpalama kendini. hersey olacagina variyor nasilsa.. insallah obur aya..
igneden sonra dengesizlikler olabiliyor. yani cok erken yada cok gec..
ben bugun doktorumu aradım, 12.gununde oldugunu soyleyınce normal dedı.aynısı bendede oldu crımson bende 13. gunde oldum druna gıttınmı ben gıttıgımde dr baktı acaba lekelenmemı dedı dvm ederse adetın 3. gunu gel dedı etmezse bı hafta sora test yapalım demıstı ama tabıkı dvm ettı drun soledıgıne gore 14 gunden once olunmaması gerekıomus canım neden ole oldu bende bı analam veremdım dr baktıgında benım yumurta meger hıc catlamamıs belkı senınkıde o yuzden erken gelmıstır
işine yarar mıyım blmiyorum ama ben varım
cnm sana bişi sormak istiyorum. ben de çatlatma iğnemi oldum. bu gün 11. günüm.
ama bugün kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor. bi de hani adet olmaya yakın incedden bi ağrı hissediyoruz ya
onun gibi ağrı oluyor. acaba nedendir ki.adetmi olucam? daha iğnenin 11. günü çok erken değil mi:18::18::18:
::))aaa canım ayıp ediyosun negüzel gelmişsin.canım bende iğnemim 14.günümdeyim benimde iki üç gündür o şekil ağrılarım var bende adetimin gelmesinden korkuyorum inş. gelmez adetimiz bebek ağrısıda olabilir adet ağrısıda olabilir bekleyip görücez yaniii ama inş. gelmezlerrrrr
hamilelik ağrısı da olabilir diyosun:44:
ikisinin de olma ihtimali var. o zaman beklemekten başka çaresi yok.İnşaalah gelmezler o zaman
senin kaçıncı denemen tatlm. k. bakma soruyorum ama ben yeniyim bu topikte
Slm kizlar iliskinin uzerinden 6 gun gecti acayip tukruk salgisi var agzimda hayir olsun tutmussa yumurta bu kadar erken belirti olabilirmi kaybettim bebegimdede tukruk bezleri cok calusmisti
Slm kizlar iliskinin uzerinden 6 gun gecti acayip tukruk salgisi var agzimda hayir olsun tutmussa yumurta bu kadar erken belirti olabilirmi kaybettim bebegimdede tukruk bezleri cok calusmisti
hiç bilgim yok canım o konuda.sn daha önce yaşamışsın galiba bu durumu ama üzülme inş. bu deferki devamlı olur bebeğinide alırısn kucağına daha öncekinde olduysa aynı durum belki yine bebektendir
hadi hayırlısı ile inşallah senden de güzel haber alırz....