kızlar merhabaa bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olmuştum bugün iğneyi olalı 8. gün oluyor. duramadım ihtimal bile vermeden idrar testi yaptım merakım gitsin diye ve testte 2. çizgi çook açık pembe çıktı .ok heyecan yaptım acaba diyorum iğneden mi öyle oldu. midem de de 2-3 gündür hafif hafif bulanmalar var acaba hamile olma ihtimali olabilir mi kızlarr???
canım çalışmıyorsan devamlı yat ağır şeyler falan yapma dikkatli ol moral bozma. doktor kötü birşey dememiş işte.arkadaşlar üzüntüm gittikce büyüyo az önce kahve rengi leke geldi peçeteye ağlaya ağlaya dr aradım yerleşmeden dolayı rahim tahriş olmuştur hiç telaş yapmayın üstüne görme olabilir dedi ilaçlara devam et dedi şimdi yine gittim siliyorum busefer bişey gelmiyo ALLAHIM yardım et yerleşme kanaması olabilirmi bu kızlar ne olr cevap verin üzüntümde öleceğim....:2::2:
canım çalışmıyorsan devamlı yat ağır şeyler falan yapma dikkatli ol moral bozma. doktor kötü birşey dememiş işte.
çalışmıyorum cnm zaten evde hiç iş yapmıyorum ama bilmiyorum ben şu anda büyük bir yıkım yaşıyorum.....dua edin arkadaşlar bebeğime bişey olmasın cok üzgünümmmm
arkadaşlar üzüntüm gittikce büyüyo az önce kahve rengi leke geldi peçeteye ağlaya ağlaya dr aradım yerleşmeden dolayı rahim tahriş olmuştur hiç telaş yapmayın üstüne görme olabilir dedi ilaçlara devam et dedi şimdi yine gittim siliyorum busefer bişey gelmiyo ALLAHIM yardım et yerleşme kanaması olabilirmi bu kızlar ne olr cevap verin üzüntümde öleceğim....:2::2:
merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım mensin 3 günü başladım 5 gün içtim sonra muayeneye gittim 20 mm boyutunda 2 yumurtam oluşmuştu biri daha sonra çatladı.daha adet tarihime 5 gün falan var kan verdim negatif pufsss
arkadaşlar üzüntüm gittikce büyüyo az önce kahve rengi leke geldi peçeteye ağlaya ağlaya dr aradım yerleşmeden dolayı rahim tahriş olmuştur hiç telaş yapmayın üstüne görme olabilir dedi ilaçlara devam et dedi şimdi yine gittim siliyorum busefer bişey gelmiyo ALLAHIM yardım et yerleşme kanaması olabilirmi bu kızlar ne olr cevap verin üzüntümde öleceğim....:2::2:
canım dikkat et kendine inş yerleşme kanamsıdır dr un bugün kontrol etti sonuçta kötü bişi olsa söylerdi canım moral çok önemli bebeğini üzme annesi inş senle kalıcak......arkadaşlar üzüntüm gittikce büyüyo az önce kahve rengi leke geldi peçeteye ağlaya ağlaya dr aradım yerleşmeden dolayı rahim tahriş olmuştur hiç telaş yapmayın üstüne görme olabilir dedi ilaçlara devam et dedi şimdi yine gittim siliyorum busefer bişey gelmiyo ALLAHIM yardım et yerleşme kanaması olabilirmi bu kızlar ne olr cevap verin üzüntümde öleceğim....:2::2:
Aman Yarabbim bu ne güzel dönüş oldu 1 haftadır yoktum geçmişi okudum ve şookkk oldum inanılmaz sevindimm..
Umutlum 78 ,gözde_szr , rana_20 ve mesya hepinizi çoooooookkk tebrik ederimBu ay içime doğmuştu güzel haberler alırım diye gerçekten de yanılmadım ve bu ay tam 4 hamişimiz varr .. Allah nazarlardan korusun sizleri ve meleklerinizi.. Umutları herzaman taze tutalım arkadaşlar Allah ol diyince oluyo Rabbime çok şükür..Benim bu ay kırmızılar geldi neyazıkki.. cumartesi rahim filmi için randevu aldım inş Allah'ım benimde emeklerimin karşılığı verir.. yeni adet tarihim 1 ağustos... Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inş..:97:
serophene ile 3. ayım ve 12. günde tek yumurta 15mm çarşamba tekrar çağırdı inş. büyür o zamana bu ayda umudum kalmadı. 3 aydır solda doğru düzgün yumurtam gelişmedi. eşimin sonuçları güzel çıktı bunada şükür. umutlarım iyice tükendi bu ayda tutmazsa bundan sonrasını sordum doktora tam bir şey söylemedi rahim filmini sordum evet istiyoruz dedi salladı.
canım ya niye kötümser düşünüyorsun benim de yumurtam ilaca geç cevap veriyordu geç büyüyordu.. büyür inşallah endişelenme. ne güzel kistin oluşmadı senin.. serophene nin etkisi sonraki ay da sürebiliyormuş. bence 1 ay bekle sonra rahim filmi çektir. hem yumurtalıkların dinlenmiş olur. ben de şu an dinlenme devresindeyim doktora dinlenmek istediğimi söyledim.
rahim filminden sonra da hamile kalan çok oluyormuş. inşallah olacak canım moralsiz olup, eşini de üzme.. gelecek bebişlerimiz ama zamanı var demek ki.. moral çok önemli,rahat olmak çok önemli..
canım billiyorum rahat olmak lazım ama olamıyorum çok bunaldım rabbim tez zamanda nasip etseydi. bakalım çarşamba ne diyecek. yumurtayı görebilmek için o kadar çok uğraştı ki kasıklarım felaket ağrıyor. zaten rahim filminden sonra tekrar doktora ne zaman giderim bilmiyorum bir daha aynı tedaviye devam edermiyim onuda bilmiyorum aynı şeyleri yaşayacak gücüm kalmadı. canım inş. sen dinlenirken bebişin sana gelir...
ay inşallahacaba iğnenin etkisi olabilirmi diye tereddütteyim çünkü olabiliyor diye okumuştum bir topicte ama 8 gün oldu iğnenin etkisi geçmiştir bile dimii??
serophene ile 3. ayım ve 12. günde tek yumurta 15mm çarşamba tekrar çağırdı inş. büyür o zamana bu ayda umudum kalmadı. 3 aydır solda doğru düzgün yumurtam gelişmedi. eşimin sonuçları güzel çıktı bunada şükür. umutlarım iyice tükendi bu ayda tutmazsa bundan sonrasını sordum doktora tam bir şey söylemedi rahim filmini sordum evet istiyoruz dedi salladı.