- 11 Mart 2010
- 102
- 0
beni de çıkartabilirsin listeden.17 temmuz yeni tarihcnm ben dün adet oldum benı çıkarabılırsın bana 20 temmuz yazabılırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de çıkartabilirsin listeden.17 temmuz yeni tarihcnm ben dün adet oldum benı çıkarabılırsın bana 20 temmuz yazabılırsın
merhaba arkadaşlar tam 24 gündür siteye giremiyodum hatırlarsanız işten ayrılacagımı söylemiştim bu yüzden int yoktu evede yenı baglandı ve bu güzel haberi sizede vermek istedim. hiç beklemediğim anda bebişim bana süpriz yaptı ve 7 haftalık hamileyim
dün doktora gittim serophene ile 3. ayıma başladım bu ay sabah 1 akşam yarım 5 gün iç dedi. zaten son ayım sonra tatil dedi. eşimi sordum hiç test yaptırmadı diye biz ona test yaptırmadık mı iyi hatırlattın dedi ya şaka gibi ben sormassam hiç. 4 temmuzda yumurta takibine gittiğimde sonuçlarıda getir dedi. bana 1 ay sonra diyen eşim doktor istedi deyince yaptıralım niye sen sormadan istemiyor dedi. inş. onda bir sorun çıkmaz. eşi test yaptıranalr var mı sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor.
merhaba arkadaşlar
1 yıl önce bende ard arda kistler çıktı gittiğim dr hormon testi yaptı ve FSH biraz yüksek çıktı bunun üzerine dr bana cocuğun olmaz zor hamile kalırsın tüp bebek merkezine git dedi. bunun üzerine dr arayışına giriştik bulduğum dra kan sonuçları ile gittim ve bana ilaç kullanmadan bir takip etti ve yumurtanın istenilen boyuta gelmeyip kiste dönüştüğünü böyledi klomen kullandım ve hamile kaldım mucizeydi benim için ama bu mucize 7 hafta sürdü ve bebeğim düştü.ardından 5 ay korunma zorunda kaldık ama ben kendim için bir daha hamile kalmanın daha da zor olacağını düşünüyordum.buarada kan pıhtılaşma testi yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğu çıktı.daha sonra tekrar klomene başladık sıkı sıkı takip yapıldı kaçırmamak için ve 2.ayda hamile olduğumu öğrendim ve hemen iğneye başladık.şimdi herşey yolunda gidiyor ve şükürler olsun... Rabbim herkese tez zamanda evladını nasip etsin. beklemek çok zor ve çok sıkıntılı hamile kalmak için geçen zamanın yarısı sabır yarısı dua bunu unutmayın bol bol evlat ayetlerini okuyun arkadaşlar... ben onların etkisine çok inanıyorum....
bursada cnm ben medical pakta ahmet yılmaza gidiyordum şimdi başladığım dr murat aslan doc.netten bakarsan jineplus diye çıkyor...
slm cnm yeni tedavin hayırlı olsun evet benim eşimde yaptırdı aynugün içinde almıştık sonucu ayrıca benim eşimde hep isteksiz gitmişti ama sonra çok rahat birşekilde ıktı demekki rahat bir ortam hatta bana sende gel illa demişti ben gitmemiştim onu cesaretlendirip yollamıştım....bir sorun cıkmayınca cok mutlu oldu hatta herzaman verebileck durumda ...bence eşlerde biraz endişe duyuyor kendilerinden ve oyüzden gitmek istemiyorlar sen cesaretlendir .eşini birşey yoktur de am bundan soraki aamalar daha kolay olucak falan filan gibi...
kızlar bu ay adetin 5. günü klomene başladım günde 1 tane . 10.gün gittiğimde sağda 2 tane yumurta vardı biri 8mm diğeri 9 mm . bugün 13. gündü ve 10mm olmuş yumurtan dedi. perşembeye gün verdi. tekrar bakalım dedi. şimdi adaçayı içmeye başladım allahın izniyle yayarı olur belki diye...sizce büyür mü yoksa böyle kalır mı? ayrıca bu ay olmazsa puregon 600 vercem dedi.iğne ile tedavi. içime sinmedi kararsız kaldım yani . kullanan oldu mu hiç bu iğneyi?ya da bilgisi olan var mı?
Selamlar arkadaşlar... Klomen adet düzensizliği yapar mı ? Bilgi,lendirirmisiniz ? 7 yıldır evliyim. Henüz olmadı. 2009 yılı aralıkta yüksek hormon sebebi ile beynimde mikroadenom çıktı. 14 ay kadar DOSTİNEX kullandım.. sonra klomen'e başlafdık. Geçen ay 5 gün gecikti. BETAHCG 27 idi. Doktorum beklemek lazım dedi. bekledik olmadı. Bu ay Cuma gelmesi lazım. SAT 27 MAYIS .. 21.GÜN 17 HAZİRAN'DI ve PROGESTERON 24 falandı... Bu gecikme Kİsttenmi yoksa bişey varmıdır ? Baş dönmesi ve üşüme var. Göğüslerim ağrılı ve şişti. Bugün bişey yok. Kasıklarım ağrıyordu ve karnım kocamandı. Bugün inmiş durumda... Gelmesin yaa. offf...