- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
kizlar aranizda ates ölcen varmi hic??
Ben unuttum kız bu sabah ölçmeyiiii... Dil altından ölçmek daha doğruymuşş cnmm
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar aranizda ates ölcen varmi hic??
Ben unuttum kız bu sabah ölçmeyiiii...
kizlar aranizda ates ölcen varmi hic?? bide bu ates dil altindan mi ölcülünce gercek vucüt sicakligini veriyor , koltuk altindan ölcülüncemi veriyor??
MESYA............................................. ......6 Haziran
KİRCİCEGİM........................................ ....6 Haziran
DESTİNA........................................... .....9 Haziran
MENBETA........................................... ....10 Haziran
MAVİYAZ........................................... ....10 Haziran
MEHİL............................................. ......11 Haziran
KAYRAM29.......................................... ...13 Haziran
ROSE78............................................ .....13 Haziran
ŞEKER-LEBLEBİ........................................17 Haziran
HULYA_41.......................................... ...18 Haziran
G.ERKL............................................ ......18 Haziran
GİDA_PİNAR........................................ ....19 Haziran
SERAPP27.......................................... ....20 Haziran
TUNCSS............................................ .....20 Haziran
ESEMOS............................................ ....23 Haziran
AYSE_GUL80........................................ ...23 Haziran
TASUHİ............................................ ......24 Haziran
HTCGL01........................................... .....24 Haziran
bu arkadaslardan haberi olan var mı cok merak ettim
merhaba canım sen aramıza yeni katılmıssın sanırım hoşgeldin diyorum ve benden size haber veriyorum arkadaşlarrrr bende hamileyimmm
MESYA............................................. ......6 Haziran
KİRCİCEGİM........................................ ....6 Haziran
DESTİNA........................................... .....9 Haziran
MENBETA........................................... ....10 Haziran
MAVİYAZ........................................... ....10 Haziran
MEHİL............................................. ......11 Haziran
KAYRAM29.......................................... ...13 Haziran
ROSE78............................................ .....13 Haziran
ŞEKER-LEBLEBİ........................................17 Haziran
HULYA_41.......................................... ...18 Haziran
G.ERKL............................................ ......18 Haziran
GİDA_PİNAR........................................ ....19 Haziran
SERAPP27.......................................... ....20 Haziran
TUNCSS............................................ .....20 Haziran
ESEMOS............................................ ....23 Haziran
AYSE_GUL80........................................ ...23 Haziran
TASUHİ............................................ ......24 Haziran
HTCGL01........................................... .....24 Haziran
bu arkadaslardan haberi olan var mı cok merak ettim
canım ben bu ay çok düzenli ölçtüm her sabah saat 6da dil altından ölçülen en iyi sonucu weriyor saat 6 ile 8 arası ama sabit bi saatte ölçmen lazım eger 7bucukta ölçüyorsan hergün 7bucukta ölçeceksin birde yataktan hiç kalmıcaksın hareket falan yapmadan bişi yeyip içmeden yani....
merhaba arkadaşlar tam 24 gündür siteye giremiyodum hatırlarsanız işten ayrılacagımı söylemiştim bu yüzden int yoktu evede yenı baglandı ve bu güzel haberi sizede vermek istedim. hiç beklemediğim anda bebişim bana süpriz yaptı ve 7 haftalık hamileyim
cnm ben dün adet oldum benı çıkarabılırsın bana 20 temmuz yazabılırsın
nasılsınız kızlar ???:79:
bugün bol bol dua edelim inş bu mübarek günde RABBİM boş çewirmez hepimizin hakkında hayırlısı olsun .....
kendini hamiş hisseden war mı ???
canım hg aramıza,slm arkadaşlar siteyi uzun zamandır okuyodum ama bugün üye oldum.2 senelik evliyim.kullanmadığım ilaç,dinlemediğim tavsiye kalmadı.tedavime ara vermiştim üzüntüden ama tekrar başladım.şuan klomen ve glukofenin yanı sıra folikasit kullanıyorum.doktorum bu ay yumurtlaman olmamış dedi.5 gün sonrada yumurtlama takibine giricem bu arada çörektu bal tatcın karısımınıda midem ne kadar geri tepsede medet yarabbi diyerekten kullanıyorum.en acısıda kendinize üzülürken eşinizinde bir bebek gördüğü zaman yüzündeki o özlemi gördükçe kendinizi bile unutuyosunuz.eşim bana belli etmemek için elinden geleni yapıo üzülmemem için.ama anlıorum.bana başka tavsiyeniz varmı? rabbim hepimizin özlemini,gözyaşını çabasını boşa cıkarmasın.herkeze dua ediyorum.
ayy ne güzel yaaa çok mutlu oldum RABBİM sağlıkla kucagına almayı nasip etsin çok güzel bi süpriz olmuş inş darısı bizlere olur .....merhaba arkadaşlar tam 24 gündür siteye giremiyodum hatırlarsanız işten ayrılacagımı söylemiştim bu yüzden int yoktu evede yenı baglandı ve bu güzel haberi sizede vermek istedim. hiç beklemediğim anda bebişim bana süpriz yaptı ve 7 haftalık hamileyim
ewet canım dewam ediyorum mesela bugün 36.7ydi saat 6da ölçüyorum ben her sabah aynı saatte herkesin vücut ısısı farklı oluyor o yüzden genel ateşinin üzerinde dewam ederse ve adet gününe kadarda bu ısı düşmezse hamiş oldugun anlaşılır ...peki canim suan devam ediyormusun ölcmeye ve kac cikiyor degerin. bend günde 5-6 kez ölcüyorum ama dedigin gibi yataktan kalkmadanda ölcüyorum 7 civarlarinda. ama suan bu atesin önemi varmi kac olmali yani bu siralar benim 23. günüm bugün
Allah bu günde dualarimizi kabul etsin insallah
valla canim benim bugün 23. günüm ve hicbir farkli sey yok his hic yok
merhaba arkadaşlar tam 24 gündür siteye giremiyodum hatırlarsanız işten ayrılacagımı söylemiştim bu yüzden int yoktu evede yenı baglandı ve bu güzel haberi sizede vermek istedim. hiç beklemediğim anda bebişim bana süpriz yaptı ve 7 haftalık hamileyim
ewet canım dewam ediyorum mesela bugün 36.7ydi saat 6da ölçüyorum ben her sabah aynı saatte herkesin vücut ısısı farklı oluyor o yüzden genel ateşinin üzerinde dewam ederse ve adet gününe kadarda bu ısı düşmezse hamiş oldugun anlaşılır ...
sen 7 civarı demişsin ama anlayamadım 37 mi demek istedin cnm...????
AMİNNNNNN,
bugün benimde 23.günüm canım senle aynıyız galiba senin yumurtan kaçıncı günde çatlamıştı adet gününü ona göre mi baz alıyorsun sen ???yumurta çatladıktan 14gün sonra adet gelir bu şekilde mi bekliyorsun yoksa gecen ay adetinin ilk gününü mü baz alıyorsun ???
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın