- 9 Ağustos 2010
- 333
- 0
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım cıkmadı
yani negatif cıktı 14.günüm belim inanılmaz agrıyor ya bugün işe cok zor geldim
sanırım olmadı bu ay olsa cıkardı demi
canim 14. gün diyosun ama bu catlatma ignesinden sonraki 14. gün mü?
Bu arada umutsuzluga kapilma hemen hic azcik bi cizgi dahi cikmadimi direk beyazmiydi yani??
slm kızlar nasılsınız ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım cıkmadı
yani negatif cıktı 14.günüm belim inanılmaz agrıyor ya bugün işe cok zor geldim
sanırım olmadı bu ay olsa cıkardı demi
evet canım iğneden sonraki 14.gün yarına kadar adet olmazam doktor cagırdı kanda bakmak için
ama hiç umudum kalmadı cok sancılıyım özellikle belim cok agrıyor yok canım silikte olsa cıkmadı
Günaydın kızlarrrr cumanız mübarek olsun bol bol dua edelim..
Canim bekle yarini bakalim bunlar normal regl belirtilerinmi ki ?? gün ola hayrola canim benim olmazsada üzülme diyemiycem cünkü emin ol o acini cok iyi hissedebiliyorum heray yasadiklarimiz bunlar ama elden birsey gelmiyor yola devam diyorsun SIKILSAN da tüm bu yasananlardan. Allah hepimizin yardimcisi olsun bekle bakalim yarini..
cnm günaydın bende sabah yaptım ama benimde negatif çıktı geçen hafta pazartesi olmuştum iğneyi...ama kan tahlili yaptırıncaya kadar ümit var takma kafana hem bu ay olmazsada önümüzdeki aylar mutlaka olcak:)))))
beklemekten baska carem yok
adet sancısı gibide değilde belim inanılmaz agrıyor kemikleri sızlıyor sanki
aksam 12de uyuyabildim abahta besten beri uyuyamadım
eger bebeğimden dolayı oluyorsa feda olsun ama değilse gercekten sıkıldım bu agrılardan
benm adetimde cok sancılı olur bir hafta önce ara ara baslar ama bu sefer 2 gündür agrım sızım
hiç gecmiyor işlerimi bitirip evime gidicem artık hayırlısı eger yarına kadar olmazsam hastaneye gidicez
belki işyerine gelemezsem haber veremem tahlilden sonra pazartesi söylerim artık
gelirsem haber veririm keske hamileyim diye haykırsam 2yıl oldu artık cok yoruldum ama umudumu kaybetmicem
asla birgün meleğim gelecek inanıyorum ben buna
canim insallah mutlulukla haykirirsin bize Allahtan ümit kesilmez bugün cuma bol bol dua edelim.idrar testine pek güvenmiyorum ben acikcasi cünkü cok hikaysesini duydum yanlis sonuc alanlarin insallah yarin güzel olur hersey en azindan daha gelmemis bak gelmeyincede umut var demektir hadi hayirlisi insallah canim benim..
canim insallah mutlulukla haykirirsin bize Allahtan ümit kesilmez bugün cuma bol bol dua edelim.idrar testine pek güvenmiyorum ben acikcasi cünkü cok hikaysesini duydum yanlis sonuc alanlarin insallah yarin güzel olur hersey en azindan daha gelmemis bak gelmeyincede umut var demektir hadi hayirlisi insallah canim benim..
inş canım öyle tabi cıkmamıs candan umut kesilmez ama insan ister istemez üzülüyor o tek cizgiyi görmekten yoruldum artık
ama rabbimin takdiri diyecek sözüm yok ondan gelecek hersey kabulümdür sadece sabır diliyorum ha tedavideki ilk ayım daha
ama işte sanırım bu ayda olmazsa rahim filmini ceker artık doktorum
canıms en sonucunu bugün mü alacaksın
ya bugün ya pazartesi dedi doktor bugün aricasm ögleden sonra bakalim insallah bugün cikar sonuc.. Gerci o pek önemli degil catlayip catlamadigi icin önemli sanirsam enazindan onu anlicam iste..
senin daha normal canım kac gün olmuski benim iğneden sonraki 14.günüm
canim bi dakka ben hesap yaptim ama senin imkaniyok bugün belli olmaz zaten mesela ben igneyi 12. vuruldum. 12+14 26. gün yapar ve imkaniyok idrarda cikmasina 28 i kesin gecmeli zaten sen kacinci gün oldun igneyi bosuna üzülme sonra??
günaydın herkese,bende aranıza yeni katıldım.Doktorum banada klomen verdi,ve bugun ilh günüm başladım yutmaya,aynı zamanda idrarımda yanma vardı onun içinde 2 tane daha hap verdi biri antibiyotik ama zararı yokmuş hamilelik oluşsa bile,burda klomen kullanıp hemen ilk ay hamile kalanlar varmı ???