Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım boşwer ya fazla takılma mutlaka çatlamıştır kendimizi fazla sıkıp stres yapmayalım ki bebişlermiz gelsin ,
Canimbenim sen pazari bekle ozaman hayirlisi olsuninsallah
iyi akşamlar kızlar çok üzgünüm 1 haftadır beyaz akıntım vardı ve bu hoşuma gidiyodu ama bugünden itibaren beyaz akıntım açık kahveye dönüştü reglime 2 gün kaldı regli geliyorum diyo sanırım bugün kasık ağrım diğer günlerden daha çok belli etti kendini sinirlerim çok bozuldu bari gününde gelse adetim bide geçikirse beni daha da ümitlendirecek benle kalsa iyi beni eşimi eşimin ailesini falan filan oooofff offff inşllh gününde gelirde kimse ümitlenmezzz klomen geçikme yapacak diye korkuyorumm :97: :97:
canım akıntı tarzında mı geliyor yoksa biraz olup kesildi mi ???
merhaba arkadaşlar..bende bu ay ilk kez klomen kullandım.günde üç kez adetin 5. günü başladım.bugün 14. günü doktora gittim yumurta yok dedi doktor. acaba daha erken çatlamış olabilirmi. daha erken takibe başlanması gerekmiyormu.siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olurmusunuz.bu arada iğneden filanda bahsetmedi doktor
dün o kadar çok kasıklarım ağrıdı ki yumoşlar çatlıyo diye düşündüm ama hiç akıntım falan yok.doktor bana 5 gün üstüste ilişki dedi ama dün kocamla tartıştık yapmakta hiç içimden gelmedi.lanet olsun dedimmm zorlamı yapıcam ve yapmadım.eğer yumoşlar çatladıysa dün ilişki olmadı sorun olurmu?yumoşlar çatlayınca bi zamanı varmı?hani spermlerin yaşama saati varya yumoşalrında öylemi.offf ya hiç anlamadım bennnn :18:
herkezlere günaydın..iyi olmanızı diliyorum ve güzel haberler almayı hepinizden..
Listedeki arkadaşlarım için bende heyecanlıyım...lütfen bu topik sessiz kalmasın..sessiz kalınca benim içim sıkılıyor..
Halaylar çekelim yine...umutlanalım...eskiyi unutalım...sizi cok öpüyorum..........
günaydın kızlarrrr ne oldu bu topiğe artık kimse uğramıyo......
Kızlar Dönser den haber alan varmı nasıl oldu acaba inşallah kendisi ve bebeği iyidirler haber alan varsa lütfen yazsınn çok merak ediyorum..
Günaydın canım evet öyle oldu üst üste kötü haber alınca benim canım çok sıkıldı o yüzden pek uğramıyorum sen nasılsın??.
günaydin kizlar hayirli günler sona yaklasiyorum hadi Allah hayirlisini yasatsin hepimize insallh.. Bu arada ben dil altindan ataesimi ölcüyorum saat 7 bucuk civarlarinda 36.8 de seyrediyor normal mi kötümü