- 14 Ağustos 2010
- 88
- 0
sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
Amin,sağolasın... eğer bu seferde olmazsa 11.ayıda geri bırakmış olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
merhaba izmrli..inşaallah aşılaman tutar.stres falan da sarmasın lütfen..ben geçen ay ilk aşılamamı oldu.geçen sene bu zamanlarda çocuk düşünmeye başladık.6 ay sonra olmayınca doktora koşturdum hemen.klomene başladık.3.klomen tedavisinde 6 yumurtam oldu.onlar kiste döndü.2 ayda bunlarla uğraştım.sanırım klomenin etkisiyle sonraki aylarda hep 2-3 yumurtam oldu.o aylarda sadece yumurta takibi ve çatlatma iğnesi oldum.ama maalesef bebiş gelmedi.bir de böyle yumurtalar fazla oluncaikiz hayalleri falan kurmaya başlamıştım..Neyse daha fazla dayanamayıp aşılamaya karar verdik..sağlıklı yumurtanın olması için gonal f iğnesini her gün aynı saatte karnımdan kendim vurdum.6 gün kadar kullandım.1 tanecik yumurtam oldu...çatlatma iğnesinden 36 saat sonra hastaneye gittik.1,5 saat sperm yıkaması sürdü..sonra temizlenmiş spermi , bana enjekte ettiler.işleme başlamadan önce de su iç dediler.sıkışık olmak gerekiyormuş.bu işlemler olurken karında ultrasondan bakıldı..ama sanırım ben bu sıkışık olayını çok abarttıp,çok su içtim.yani aşılamadan sonra 1 saat içinde 5 kere wc ye gittim.şu anda düşünüyorum da bence bu olumsuz etkilemiş olabilir.
neyse aşılamadan sonra yarım saat yattım.sonra doktor 12 saat sonra tekrar ilişki dedi..sonra da gün aşırı devam dedi ve crinone jel kullanmaya başladım.progesteron hormunu oluyor.vajinaden kullanılan bir şey...geçen ayım , hemen hemen her günümde ateşlenme oldu bu ilacın etkisi olarak.artık kendimi hamile gibi hissetmeye başladım.kilo bile aldım yani.nasıl bir psikolojiyse artık.aşılamadan 14 gün sonra gebelik testi istediler.maalesef o da negatif çıktı..son olarak aşılama fiyatını yazayım 400 euro..ilaçlar hariç...
şu anda sabah akşam hayıt tohumu çayınıiçiyorum.öğlenleri de bir bardak adaçayı içiyorum.bu ay öle çok umudum yok..o yüzden oldu olmadı stresim yok...ama çalışmaları bırakmadık tabii...7 aydır hep doktor kontrolüdeydim.çok bunalmışım...önümüzdeki ay da gitmeyeceğim doktora..ama bir taraftan kaç yumurtam oldu,ya da yumurtam oldu mu,ne zaman çatladı,rahim duvarı kalınlığım ne oldu vss leri de merak etmiyor değilim hani...7 ay bunlarla yaşayınca bir boşluk oldu bu ay... :)
canım bu gün doktora gidecektin . benim kırmızılarda bu gün geldi yarın bende gidecegim kist giderse tedaviye başlayacagız. ikimizinde aynı zamana denk geldi inşallah yuzümüz güler bu ay bebişlerimize kavuşuruz allahın izniyle. canım verdigi tedaviyi ayrıntısıyla yazarmısın . bakalım bana ne verecek. cumarteside ssk ya giriş yapamıyorlarmış dakka 1 gol 1 özel muayene 120 tl ile başladık bakalım.
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...
nerdesin canım ya merek ediyorum neler verdi doktor sana bende yarın sabah 10 gidecegim kestane kebap acele ceeeevvvvvvvvaaaaaaaaappppppp.
ayy canım ya, biz tabi hastaneden sonra gezip tozunca, eve de geç geldik. Ancak yazabildim canım, inşallah okuyabilirsin, ha bu arada aşılama ücreti, 300 liraymış.
Yani aşılama maliyeti: 300 + serephone ücr.+çatlatma iğnesi ücr. olacak.
Ya kızlar bu ayki adetim sadece 2 gün sürdü ve hiç akışkanda değildi. Klomenden dolayı mı acaba:44:
Canım umarım sende güzel haberlerle gelirsin, İnşallah kist gitmiştir. Haberdar et bizi, A. yardımcın olsun.selam canım sbah gördüm yazını . seraphone yeterliyse güzel bana yetmiyor artık . masrafın azalmış oldu. hayırlı olsun tedavin canım bende bu gün gidiyorum 11.30 da randevum var . inşallah kist gitmiştir. merak ediyorum çok. beklemek çok zor hele boş boş umut olmadan . senin toplam 350 yi bulur benimki ne olacak acaba . gittigim yer kadın dogum ve tüp bebek merkezi zannedersen bu merkezlerin farklı statüleri var . cumartesi ssk ya giriş yapamıyoruz dedi . zaten tahlillerdende %20 ücret alıyorlar normaldede ama güzel ilgileniyorlar . neyapalım artık dier yerlerde ilgisizlikten bıktım ilgilensinler yeter. aşılama olmassa tüp bebege geçecegiz zaten . allah hakkımızda hayırlısını versin canım . kuru yemiş yumoşlar a çok iyi geliyor onuda kullanabilirsin.
ayy canım ya, biz tabi hastaneden sonra gezip tozunca, eve de geç geldik. Ancak yazabildim canım, inşallah okuyabilirsin, ha bu arada aşılama ücreti, 300 liraymış.
Yani aşılama maliyeti: 300 + serephone ücr.+çatlatma iğnesi ücr. olacak.
Günaydın arkadaşlar, sanırım bugün benden başka çalışan yok, kimsecikler yok topikte, ozaman Pazartesi görüşürüz, herkez güzel haberlerle gelsin.
Günaydın cnm tek sen değilsin üzülme ben de çalışıyorum üstelik bgn 5 e kdr:95: ama bi yandan heyecanlıyım saat 11 de 2.takibime gidiyorum inş güzel haberlerle dönerimmmm
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım kaç yumoş vardı?
Günaydın cnm tek sen değilsin üzülme ben de çalışıyorum üstelik bgn 5 e kdr:95: ama bi yandan heyecanlıyım saat 11 de 2.takibime gidiyorum inş güzel haberlerle dönerimmmm
Güzel haberlerle gel canım, ben öğlen çıkacağım bugün, havada kapalı hiç keyfim yok erken çıksam ne yazar.
Kızlarrrrrrrrrr ben geldimm... Şimdiden çok heyecan bastı benii yumurtalarım 16, 19 olmuş... Doktor 19 olanı çatlıycak dedi akşama Pregnyl çatlatma iğnesi yaptırcakmışım.. pazar pazartesi çalışmalarımız var anlıycanızz Salı benim için çok önemli bigün herşey belli olucak..Nasıl bekliycem ogüne kdr bilmiyorumkiii...İnş tutar hayırlısıyla Ya Rabbim inşş...