Canım benim inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...
iyiyim cnm aynı devam bir değişiklik yok kırmızıları bekliyorum....inş.sende bu ay güzel sonuçlar alırsın cnm.kendine dikkat et ..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hayat...
kizlar ben geldim kontrolden. doktor bakti 8 tane yumos gördü ama bunlardan sadece 2 tanesi ise yararmis biri 9 biri 15 mm. pazar günü bi daha bakilcak ona göre catlatma ignesi olucak bakalim. 2 tanesinede sükür ama acikcasi pek memnun kalmadim sonuctan
insallah yumoslarim bebis olur insallah bu ay tutar insallah insalhhhh
bu arad bunlarin hepsi sagda sol da bisey yok maalesef
en gec 1 de burda olurum heralde yani insallah :18:
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...
kizlar ben geldim kontrolden. doktor bakti 8 tane yumos gördü ama bunlardan sadece 2 tanesi ise yararmis biri 9 biri 15 mm. pazar günü bi daha bakilcak ona göre catlatma ignesi olucak bakalim. 2 tanesinede sükür ama acikcasi pek memnun kalmadim sonuctan
insallah yumoslarim bebis olur insallah bu ay tutar insallah insalhhhh
bu arad bunlarin hepsi sagda sol da bisey yok maalesef
cnmm gelmişsin nasıl geçti kontrolün inş güzel haberlerle dönmüşsündür..
Tabi şükür cnm ya bak negüzel seninde boyutları iyiymiş..Sonucun gayet güzel bence inş tutar Yarabbimmm.. benim de solda 3, sağda 1 sağdaki işe yaramaz dedi:))
Bak ne güzel gebe kalabilmişsin işte.. Sen gene hamiş olursun cnm merak etme. Benim de eşimin en son 17 milyon fln çıkmıştı normalde enaz 20 olması gerekiyomuş ama sperm hareketliliği iyi olduğu için gebe oluşumunu engellemez demişti..Kısmet artık bekliyoz işte:))
bizimde öleydi :) sperm haraketleri iii olduğu için bi sorun olmaz dedi doktorumuz.inşallah olur eşim vitaminde kullanıyor tekrar yaptıralım dedik ama doktor 2 ay sonra yaptırın dedi morfoloji ve sperm haraketi iii olursa bi sorun olmuyomuş sanırım:)
aynen canim benim soldakinede öle dedi boyutu büyük ama ici bos banada gösterdi ama benim solumda bi problem var agriyo hep sanirim pko var. sagdada 8 dedi ama 2 tanesi haric digerleri ise yaramazmis iste hayirlisi olsun canim bu ay olmazsa doz yükselcek günde 50mg di 100 olcak sanirsam
şimdi okudum geçmişi...salı günü güzel haberi verince sevincimi paylaşmıştınız..şimdide üzüntümü üzüntünüz yapmışsınız saolun...okudukça ağladım ağladıkca okudum...iyiyide kötüyüde paylaşmak ne güzel..evet sevincim cok kısa sürdü ...yıkıldım adeta...sanırım bu ruh hali bi süre daha devam edecek..umarım sonrasında toparlanırım...doktor kanama bittikten sonra 3 ay korunmanız gerek demiş ...bu sizce fazla bir süre değil mi...kürtaj olmayacağım kendiliğinden adetle atacak aslında..kafam karıştı...eşim söyleyince sen bakma doktora bunu en iyi bizim kızlar bilir dedim bende...bu arada şu progesteron yüksekliği nedir ///sevocum ve coğunuz progesteron hormonu için ilaç kullanıyordunuz...döllenme olursa hamilileğe yardım olmassa da bir an önce adeti hızlandırıyordu bildiğim kadarıyla...şu anda benim düşük mü yüksek mi olması normal..kafam karıştı biraz...
Evet Allah'a şükür o yönden şanslıyız cnm. Eşim keçi boynuzu pekmezi yemekten bi hal olduu:))
Doktora söyledinmi cnm soldaki ağrıyı pko ağrı yapmaz diye biliyorum ben de de var çünkü.Genelde çatladığı zaman ağrı yapar diyolar ama senin durumunu bilmiyorum..
aynen canim benimkide öle yazik unutuyo bazen kalkiyo yataktan üsenmeden iciyo bebek ugruna baska zaman olsa onu hic br kuvvet kaldiramazdi