canım ben tek yumoşla hamiş kalmıştım kaç tane olduğu önemli değil hem çoğul gebelik olmaması için 1 yada 2 yumurta ideal sen hiç canını sıkma incir yemekten çok incir suyu içersen daha etkili olur sabahları aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce iç akşam da yatarken iç.pazartesiye hayırlı haberlerini bekliyorum...
beyaz renkli akıntıysa yumurtaların büyüyordur yada çatlıyordur canım genelde öyle derler ben de yumoşum çatlarken yaşamıştım yumurtlama olduğu zaman akıntı bol oluyor.sana da bol akıntılı günler diliyorum
canım ne güzel 19 olanı bugün yarın çatlar çok heyecan verici bana da doktor pregnly vermişti biz bulamadık eczanelerde uzun zamandır yokmuş yurtdışından gelmiyormuş onun yerine ovitrelle vuruldum sonra ama o da aynı etkiyi gösterdi ve ben o ay hamile kaldım:)
bebeğim düştü ama olsun hamile kaldım yani sonuçta bu da bişey dimi :)artık öğrendik zaten ben de bidahaki ay gidip baktırıcam yumoş var mı diye ona göre çalışmalara başlicam :)
canım kistlerden kurtulmana çok sevindim tedavin hayırlı olsun umarım sana meleğini getirir.çok masraflı dimi Allah bizlere yardım etsin umarım emeklerin boşa çıkmaz dualarım seninle...
yaşasın çok sevindirici bir haber kesinleştir bir de oooooh yeme de yanında yat tedaviyle mi oldu doğal yoldan mı canım?