- 2 Haziran 2011
- 1.280
- 7
kızlar bende sonra cok hamıle kalanımız olmuşş oh maşallah rabbım darısını hazıran ve temmuz lıstelerındekı arkadaslarıma versın.bu ara da bana 8+5 gun oldu
maşşallah canım ben bir taneye razıyım inşallah 2 taneside döllenir canım.kizlar ben geldim kontrolden. doktor bakti 8 tane yumos gördü ama bunlardan sadece 2 tanesi ise yararmisbiri 9 biri 15 mm. pazar günü bi daha bakilcak ona göre catlatma ignesi olucak bakalim. 2 tanesinede sükür ama acikcasi pek memnun kalmadim sonuctan
insallah yumoslarim bebis olur insallahbu ay tutar insallah insalhhhh
bu arad bunlarin hepsi sagda sol da bisey yok maalesef
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...
canım sevdem 3 ay korunmana gerek yok canım . çünki yaşadıgın kimyasal gebelik rahme tutunmamış daha. onun için korunmana gerek yok hatta düşükten hemen sonra hamile kalma daha kolay derler büyükler. pregesteron olayına gelince yumurta çatlayınca pregesteron salgılanıyor ve rahmi kalınlaştırmaya başlıyor bebegin yerleşecegi ortamı hazırlayan pregesteron hormonu rahimde yeni kılcal damarlar tabakası oluşturuyor. döllenme olursa pregesteron seviyesi artmaya devam ediyorki rahim beslensin 3 aya kadar pregesteron takviyesi yapılıyor hamilelere 3 aydan sonra kese kendi pregesteronunu üretmeye başlıyor tabi bu kişiden kişiyede degişebiliyor bazısı dışarıdan pregesteron almıyor sanırım bu tahlillerdeki sonuçlarla alakalı. sendekide döllenme olmuş pregesteron ve bhcg salgılanmış yerleşme olmadıgı halde bhcg belli bir sınıra ineseye kadar vucudu kndini hamile zannedip pregesteron düşmez ne zaman bhcg düşer pregesteronda düşer ve kalınlaşan rahim tabakası regliye dönüşüp atılır benim bildigim bu tabii en iyisi doktoruna gittiginde sor aklına takılanları . canım benim çabuk toparlan sevde allah aşkına bak yerleşip kese oluştuktan sonra kaybetseydin daha kötüydü . bence 3 ay korunma fazla geldi bana istersen bayburt dışında bi yerde bi doktora daha görün yada tanıdık bi doktora sordurtbenim komşumda düşük yaptı ama korunmadı hatta hemen regli olduktan sonra klomen kullandı o ay hamile kaldı.şimdi okudum geçmişi...salı günü güzel haberi verince sevincimi paylaşmıştınız..şimdide üzüntümü üzüntünüz yapmışsınız saolun...okudukça ağladım ağladıkca okudum...iyiyide kötüyüde paylaşmak ne güzel..evet sevincim cok kısa sürdü ...yıkıldım adeta...sanırım bu ruh hali bi süre daha devam edecek..umarım sonrasında toparlanırım...doktor kanama bittikten sonra 3 ay korunmanız gerek demiş ...bu sizce fazla bir süre değil mi...kürtaj olmayacağım kendiliğinden adetle atacak aslında..kafam karıştı...eşim söyleyince sen bakma doktora bunu en iyi bizim kızlar bilir dedim bende...bu arada şu progesteron yüksekliği nedir ///sevocum ve coğunuz progesteron hormonu için ilaç kullanıyordunuz...döllenme olursa hamilileğe yardım olmassa da bir an önce adeti hızlandırıyordu bildiğim kadarıyla...şu anda benim düşük mü yüksek mi olması normal..kafam karıştı biraz...
aynen canim benim soldakinede öle dedi boyutu büyük ama ici bos banada gösterdi ama benim solumda bi problem var agriyo hep sanirim pko var. sagdada 8 dedi ama 2 tanesi haric digerleri ise yaramazmis iste hayirlisi olsun canim bu ay olmazsa doz yükselcek günde 50mg di 100 olcak sanirsam
canım ya o kadar yumurta takibi yaptırdım içinin boş yada dolu oldugunu hiç bir doktor söylemedi bana nasıl anlaşılıyorki bi anlatırmısın bende dikkat edeyim bundan sonra.
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...
Yaa evet temizlikten çok dağınıklık yoruyor insanı. Bi başlasan dediğin gibi gerisi gelecek. Valla bu yaz benim de badana yaptırmam lazım ama aklıma geldikçe bile tepe tüylerim dikiliyoor.Senin tadilat zamanın çok güzel, yaza temiz temiz gireceksin bi daha da düşünmeyeceksin. Ama sen çalışırken nasıl oluyor, evde birileri durmuyor mu? Boşver gülüm yaa, sen al evine cimcimenii. Ohhh sarılın paşalaar gibi bi güzel uyuyuunn.
Canım eşim başlarında duruyor (malum kaza yapmıştı aracımız hala bakımda) o yokken de annem ilgileniyor, sağolsun görümcen zaten ilgilenmeden duramazyani gözüm hiç arkada kalmıyor canım ilgilenen çok, tek derdim cimcimem onuda alayım bu akşam, koyun koyuna yatalım, zaten evde tek bir yatak kaldı kullanılır durumda, sıkışırız artık üçümüz, ama akşamada kardeş çalışmaları yapıcaz, babanneyemi göndersem acaba akşama
şimdi okudum geçmişi...salı günü güzel haberi verince sevincimi paylaşmıştınız..şimdide üzüntümü üzüntünüz yapmışsınız saolun...okudukça ağladım ağladıkca okudum...iyiyide kötüyüde paylaşmak ne güzel..evet sevincim cok kısa sürdü ...yıkıldım adeta...sanırım bu ruh hali bi süre daha devam edecek..umarım sonrasında toparlanırım...doktor kanama bittikten sonra 3 ay korunmanız gerek demiş ...bu sizce fazla bir süre değil mi...kürtaj olmayacağım kendiliğinden adetle atacak aslında..kafam karıştı...eşim söyleyince sen bakma doktora bunu en iyi bizim kızlar bilir dedim bende...bu arada şu progesteron yüksekliği nedir ///sevocum ve coğunuz progesteron hormonu için ilaç kullanıyordunuz...döllenme olursa hamilileğe yardım olmassa da bir an önce adeti hızlandırıyordu bildiğim kadarıyla...şu anda benim düşük mü yüksek mi olması normal..kafam karıştı biraz...
maşşallah canım ben bir taneye razıyım inşallah 2 taneside döllenir canım.
canım ya o kadar yumurta takibi yaptırdım içinin boş yada dolu oldugunu hiç bir doktor söylemedi bana nasıl anlaşılıyorki bi anlatırmısın bende dikkat edeyim bundan sonra.
sagol canim insallah döllenir bakalim.Döllensinde hayirlisiylan bende raziyim bi taneye
Canim ekrandan bakarken anlatti bana ama belli yani bi yumurtami gördüm simsiyah gözüküyo ici dolu gibi yani. digeri beyazli siyahli öle cok belli olmuyor. Heralde ordan anladi.Ama bitanesi kapkara nasil belli oluyo zaten ona en iyi durumda olan bu dedi. Ama sor doktoruna herseyi cekinme ben cok cekiniyom soramiyom esim geldi bu sefer o sordu mecbur anlatti doktorda
kizlar bisey dicem doktor igneyi kendin yapabilirsin cokkolay dedi karindan yapcakmisim pazar günü hastanede ultrasona bakmiyabilirler dedi o yüzden olmazsa pazartesi karnina yap dedi. Nasil vuruluyor bilen varmi?
Bende farklı bir kaç dr. a gittim hiç biri banada içi boş yada dolu demedi, bende merak ettim şimdi, bunu anlamanın tek yolu ultrasyonmu, başka yolu da varmı?
çatlatma ignesinimi kendin yapacaksın canım . onun solusyonu falan var karıştırılıyor falan kendimizde yapabiliyormuyuz .sagol canim insallah döllenir bakalim.Döllensinde hayirlisiylan bende raziyim bi taneye
Canim ekrandan bakarken anlatti bana ama belli yani bi yumurtami gördüm simsiyah gözüküyo ici dolu gibi yani. digeri beyazli siyahli öle cok belli olmuyor. Heralde ordan anladi.Ama bitanesi kapkara nasil belli oluyo zaten ona en iyi durumda olan bu dedi. Ama sor doktoruna herseyi cekinme ben cok cekiniyom soramiyom esim geldi bu sefer o sordu mecbur anlatti doktorda
birdahaki sefere bende dikkat edeyim canım sagol.
kizlar bisey dicem doktor igneyi kendin yapabilirsin cokkolay dedi karindan yapcakmisim pazar günü hastanede ultrasona bakmiyabilirler dedi o yüzden olmazsa pazartesi karnina yap dedi. Nasil vuruluyor bilen varmi?
merhaba kızlar bugun hsg çektirdim gözünüzü korkutmak istemem ama çok ağrılı geçti ağladım sızlandım zor dayandım makinenin biyeri bozukmuş iki kere çekti bide felaket birşeydi kan aktı bitmedi mi diye sızlandım hala ağrı var çıknca yürüyemedim ama 1 saat fazla ağrı çektim işlem 10 dk sürdü ama ağrısı devam etti özel bir hastanede 150 tl ye çektirdim ssklı olarak sonuç iki tüpüm de açık sonuç o kadar ağrıya değdi yani ama dayanılabiliyor başka çare yok zaten ama kimilerin hafif geçti diyorlar benimki felaketti ama yinede anesteziye gerek yok doğum sancısı olsa ne olacak yani buna dayanan ona da dayanır..
şimdi okudum geçmişi...salı günü güzel haberi verince sevincimi paylaşmıştınız..şimdide üzüntümü üzüntünüz yapmışsınız saolun...okudukça ağladım ağladıkca okudum...iyiyide kötüyüde paylaşmak ne güzel..evet sevincim cok kısa sürdü ...yıkıldım adeta...sanırım bu ruh hali bi süre daha devam edecek..umarım sonrasında toparlanırım...doktor kanama bittikten sonra 3 ay korunmanız gerek demiş ...bu sizce fazla bir süre değil mi...kürtaj olmayacağım kendiliğinden adetle atacak aslında..kafam karıştı...eşim söyleyince sen bakma doktora bunu en iyi bizim kızlar bilir dedim bende...bu arada şu progesteron yüksekliği nedir ///sevocum ve coğunuz progesteron hormonu için ilaç kullanıyordunuz...döllenme olursa hamilileğe yardım olmassa da bir an önce adeti hızlandırıyordu bildiğim kadarıyla...şu anda benim düşük mü yüksek mi olması normal..kafam karıştı biraz...
merhaba kızlar bugun hsg çektirdim gözünüzü korkutmak istemem ama çok ağrılı geçti ağladım sızlandım zor dayandım makinenin biyeri bozukmuş iki kere çekti bide felaket birşeydi kan aktı bitmedi mi diye sızlandım hala ağrı var çıknca yürüyemedim ama 1 saat fazla ağrı çektim işlem 10 dk sürdü ama ağrısı devam etti özel bir hastanede 150 tl ye çektirdim ssklı olarak sonuç iki tüpüm de açık sonuç o kadar ağrıya değdi yani ama dayanılabiliyor başka çare yok zaten ama kimilerin hafif geçti diyorlar benimki felaketti ama yinede anesteziye gerek yok doğum sancısı olsa ne olacak yani buna dayanan ona da dayanır..
selam herkez gitmiş ben derdimi kime anlatayım offfffffffffffff
kızlar bugün dr gittim dr ultrasonla karıştırdı karıştırdı zorla 1tana yumoş buldu oda 13 cm
cok garip geçen ay 4 taneydi ve daha büyüklerdi şaşırdım ayrıca bu ay çörek otu bal tarçın da kulladım lakin sonuca bak hayretler içerisinde kaldım bugün neyse dr pazartesi tekrar gel dedi ozaman 19 cm olur dedi acaba ne olur ilişkiyede girmeyin bu ara perhiz dedi sperm kalitesi bozulmasın ben size söyliyeceğim zamanını dedi hepsi bukadar kızlar sizce neler oluyo ya bir gariplikmi var...ben gene bu aydan ümidi şimdiden kestim....
merhaba hanımlar,bende bu ay klomen kullananlar sınıfına katıldım,ilk ayım ve 3. günüm çarşamba günü kontrolüm var.inş.herşey yolunda gider ve sonuç güzel olur...hepimizin en kısa zamnda annelik duygusunu tatmamız dileğiyle...