Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
donser cnm nasılsın.....nasıl gidiyor inş.salı pıt pıt atışlarını duyacaksın........bebişin kaç haftalık oldu senin...........
hayırlı cumalar kızlar
Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin
canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda tekrar olur fazlada yıpranma olur mu nasip değilmiş cnm RABBİM HAKKINDA HAIRLISINI WERSİN İNŞŞŞŞŞŞ....!!!!
Selam kızlar nasılsınız ben yeni girebildim dün gece belim ve bacaklarım o kadar sızladıkı hıh dedim gelecek heralde ayy varya şeyime tıpa takasım varr sırf gelen o rengi görmiyeyim diye adetime 9 gün var ama beni korkular sarmaya başladı..
donser cim maşallah allah nazardan saklasın seni kendine çok dikkat et tamam mı bizleri de kendini de üzme.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim:)
Bencede sperm hareketliğiliği totaldan daha önemli, benim eşimin 60 milyon ama harekti değiller fazla, belki hamile kalmama engel budur, kim bilebilir ki Allah tan başka.Bak ne güzel gebe kalabilmişsin işte.. Sen gene hamiş olursun cnm merak etme. Benim de eşimin en son 17 milyon fln çıkmıştı normalde enaz 20 olması gerekiyomuş ama sperm hareketliliği iyi olduğu için gebe oluşumunu engellemez demişti..Kısmet artık bekliyoz işte:))
Canım iğneden 12 gün sonra yapabilirsin, gerçeği ben 1 hafta sonra yapmıştım sırf meraktan ama hep negatifti. İğnenin etkisiyle bile çift çizgiyi görmek nasip olmadı.Canım inşallah yoktur kist falan. Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapılıyordu ??? cevaplarsanız çok sevinirim..
canım çncelikle çok geçmiş olsun yaşadığın dış gebeliğin klomen ile hiç alakası yok klomen yumurtalıkları uyarıp yumurta gelişmesine yardımcı oluyor.doktorlar zaten üst üste klomen kullanımlarında bazen ara verip rahimi dinlendiriyorlar. ben de düşük yaptığımda (ki geçen hafta() doktoruma klomen ile oluşan yumurtalar sağlıksız ve boş oluyomuş dediğimde bana kızdı öyle birşey yok sonuçta yine klomen kullanacaksın dedi.dış gebeliğin yumurtayla alakası yok bence çünkü artık döllenmiş oluyo onun rahime ulaşamamakla ilgili sıkıntısı var bununda sebepleri başka o yüzden için ferah olsun olur böyle şeyler de ve doktorunun uygun gördüğü tedaviye tekrar başla...Arkadaşlar 5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk düşünüyoruz daha önce düşünmedik eşimle ayrı yerlerde olduğumuzdan.ocak ayında klomen vermişti bana doktor kullandım ve hemen hamile kaldım ama bu hamilelik dış gebelikmiş çok zor bir tedavi süreci geçirdim. doktor mayıstan itibaren tekrar denemelere başlayabilirsiniz dedi. bende yumurtlama tembelliğ var.tekrar klomen vereceğim dedi doktor tekrar dış gebelik yapar mı çokkkk korkuyorummm(
canımmmmm ıyıyım senı sormalı sen nasılsın .. Hersey suan yolunda bulantılarım basladı sabahları kotu oluyorum erken basladı sanırım benım bulnatılar.canım son adet tarıhınden hesaplarsan 6 haftalık oluyor sanırım ama transfer tarıhınden hesaplarsamda 4 hafta .tabı yanlıs hesaplamıyorsam Canım ınsallah 9 ay boyunca hersey yolunda gıder kucagıma alırım .
bende iyiyim cnm sıcaklar beni çok etkiliyor.halsizlik ve uyku hali var bendede....son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor cnm.büyük ihtimal 6 haftalık mercimeğin....inş. herşey yolunda olacak cnm pozitif düşün sadece
İnşallah dediğin gibi geç döllenmedir güzelim. Ama biraz daha beklemek istiyorum. Dedim ya ne kadar çok umutlanırsam, hayal kırıklığı bi o kadar çok oluyor. Senin heyecanını çok iyi anlıyorumm, inşallah burdaki herkes hatta bebek hasreti çeken aynı heyecanı bigün yaşar. Bence de acele etme güzelim doktora gitmek için. Salı günü gittiğinde daha net görülür kesen. Yarın gidip, bir de salı gitmek de var işin ucunda. Eşin de çok heyecan yapıyordur, napsın günler geçmez şimdi ona. Ama şükürler olsun ki, orda emniyette duruyor meleği ve zamanı geldiğinde inşallah sağllıkla alacak kucağına.aminnnnnnnnnnnnnn canım .umutlum tekrar bır kan dan baktırsan canım belkı gec dollenmedir..umarımda oledırrr guzel haber verırsın bızlere.ben ıyıyım canım heyecanla salıyı beklıyoruz esım salıyı beklemeden hemen yarın gıdelım dıyor ama ben salıyı beklıycem canım.cok heyecanlıyımm farklı bır duygu allahım herkese nasıp etsın bu duyguları yasamayı .aminnnnnnnnnnn
Yaa evet temizlikten çok dağınıklık yoruyor insanı. Bi başlasan dediğin gibi gerisi gelecek. Valla bu yaz benim de badana yaptırmam lazım ama aklıma geldikçe bile tepe tüylerim dikiliyoor. Senin tadilat zamanın çok güzel, yaza temiz temiz gireceksin bi daha da düşünmeyeceksin. Ama sen çalışırken nasıl oluyor, evde birileri durmuyor mu? Boşver gülüm yaa, sen al evine cimcimenii. Ohhh sarılın paşalaar gibi bi güzel uyuyuunn.Canım benim temizliğe bir başlasam bitecek ama daha ustaların işi 2 haftayı bulur, bu durum beni iyice sıktı, evde adım atacak yer yok, bir toparlansa diyorum, bu arada ev işi derken kızımı anneme gönderdim ve onu çokkkkk özledim çok, ev sessiz sakin hiç çekilmiyor, ama bu akşam gidip alıcam dayanıyorum artık yanımda olsun.
umutlu canım benim kırmızılar geldi nihayet . yarın doktora gidecegim 2. günü gel demişti . inşallah kist giderde tedaviye başlarım . yeni bat 10 temmuz canım sagol .
demos cnm inş.yerleşme sancıları çekiyorsundur......9 gün sonra sende topiği şenlendirirsin inş........
merhaba canım..geldim..ama malesef iyi haberlerle değil...dün dediğim gibi degerler hızla düşüyor..biliyorsun ilk öğrendiğimde beta hcg 100 dü..dün aynı yerde tekrarladık 86 ya düştü...sağlık ocağında yaptırmıştım testleri..bugünde doktorum gel dedi bugün de hastanede bakalım...şimdi geldim..iyice düşmüş 50 olmuş canım...eşim gitmiş benden önce konuşmaya..progesteron hormonu yüksek demiş doktor..salıya kadar bekleyelim demiş yapacak bişey yok...kanama ne zaman gelir sende yaşamıştın canım bu tür şeyler..peki bu progesteron hormonu neden yüksek cıkıyor anlamadım...normalde onunda düşük cıkması gerekmez mi...velhasıl kerem malesef cok üzgünüm canım..büyük bir çöküş yaşadım yine..iki gün bile süremedi mutluluğum..kendimi berbat hissediyorum...SEVDECİĞİİM senden haber bekliyoruz. Yine güzel bir sürprizle gelirsin inşalllaaah. Umuyorum ve diliyorum kii, dünkü test yanlış olsun. Hadi artık dön aramızaa...