- 27 Eylül 2010
- 1.762
- 5
ayyyy nazliki kendini coookkk dinlion ayyy
yok kist yok dış gebelik.inş. öle şeyler olmaz ama kötü düşününce de psikolojin bozulur.
bi kere de tuttu benimki de ayyyyy
gelince haber ver bize. merak ettim vallahihoyyyt
Arkadaşlar ,
Ben de 1 yıldır bebek için bekliyorum sonunda doktora gittik herhangi bir sorun olmadığını söyledi.hamile kalmayı hızlandırmak için Klomen kullandım ve bugün kontrole gittik.2 yumurta oluşmuş.Pregnly iğne verdi.Bir kaç sorum var :
1Çatlama olmazsa mı kiste dönüşme oluyor?Çatlama olsa da kiste dönüşme durumu olur mu?
2Bu iğnenin yan etkileri var mı?
daha yeni başladım ama çok heyecanlı ve meraklıyım.umarım çok vakit kaybetmeden bebek sahibi oluruz.
cnm gıttım geldım.cok sukur anormal bır durum yok.yumoslarım catlamıs.rahım duvarım ıcınde cok ıyı dedı.ama fazla yumurtam vardı ya o yuzden catladıktan sonra yumurtanın ıcındeki sıvı rahım ıcınde kalmıs dedı.o agrı yapar dedı.bu hafta dınlen sadece dedı.wc dısında kalkma sırt uzerı uzan dedı.bol sıvı tuket dedı yatarken.haftaya ogrenırız ınsallah hayırlısıyla dedı.olmaması ıcın bır sebep yok dedı.ama nasıp ıste gerısı.Rabbım yazdıysa olcak ınsallah.sorun yokmus.benımde kafam rahatladı.
haklısın bu arada cok dınlıyorum kendımı napsamda unutsam bılemıyorum.bırde sımdı yatarken nasıl olcak dusunmemek bılmıyorum hıc.
aayyyy ne güzel işte. elh. bi problem yok ..
inş .bu ay olcek Rabbimin izniyle.
:Saruboceq:
3 kutu derken günde kaç tane aldın, bide kaç gün kullandın,yeni sayfamız uğurlu gelir inş..
bu ay 3 kutu klomen içtim. bir yumurtam 17 mm olmuş sizce nasıl?
Boş ver arkadaşım onu Allah'a havale et.Maalesef böyleleri o kadar çok ki.sakın onun yanında üzüldüğünü belli etme.Aksine gül,eğlen.Mutsuzsan bile mutluymuş gibi yap kudursun.kızlar bugun morelım cok bozuktu annemlerdeıdım teyzemın kzınn da yenı bebegı oldu 2.yı dogurdu bende kucuk ve benden 1 sene once evlendı cok tatlı bı kzı var 2,5 yasında bıde oglu oldu ama o kadar tatlıkı cocugu resımlrını atmıs annemlere.onunlada armız lımonı dargınız yanı cok bencıl oldundan aramız bole oldu.bana cocuklaryla hava atıo benım olmuo ya bıle bıle atıo resımlerı benımde annemlerde oldgumu bılıo ve resımlerı gorecegımı bılıo ama o kadar zoruma gıttıkı aptal gıbı agladım ama cok kotu oluo insan yaa.annem babaannem darısını sana versın dıo.babaanem bılmıo cocugumun olamadıgını artık sende dogur ne okuyup duruon dıo bnde daha istemıoz dıom ama içime sor gelde.kıskandım isyan etmek istemıorum ama işte nıe olmuo ya benım cocugum morelım cok bozuk kızlar bunu kımseye soleyemıorum anneme solsem uzulcek eşime solesem kızar,uzulur.:çok üzgünüm:sadece sıze soleyebılıorum napayım aglıorum ole yaaa ooofffffff:1no2::çok üzgünüm: ama iyıkı sız varsınız kızlar valla.
kızlar bugun morelım cok bozuktu annemlerdeıdım teyzemın kzınn da yenı bebegı oldu 2.yı dogurdu bende kucuk ve benden 1 sene once evlendı cok tatlı bı kzı var 2,5 yasında bıde oglu oldu ama o kadar tatlıkı cocugu resımlrını atmıs annemlere.onunlada armız lımonı dargınız yanı cok bencıl oldundan aramız bole oldu.bana cocuklaryla hava atıo benım olmuo ya bıle bıle atıo resımlerı benımde annemlerde oldgumu bılıo ve resımlerı gorecegımı bılıo ama o kadar zoruma gıttıkı aptal gıbı agladım ama cok kotu oluo insan yaa.annem babaannem darısını sana versın dıo.babaanem bılmıo cocugumun olamadıgını artık sende dogur ne okuyup duruon dıo bnde daha istemıoz dıom ama içime sor gelde.kıskandım isyan etmek istemıorum ama işte nıe olmuo ya benım cocugum morelım cok bozuk kızlar bunu kımseye soleyemıorum anneme solsem uzulcek eşime solesem kızar,uzulur.:çok üzgünüm:sadece sıze soleyebılıorum napayım aglıorum ole yaaa ooofffffff:1no2::çok üzgünüm: ama iyıkı sız varsınız kızlar valla.
kızlar bugun morelım cok bozuktu annemlerdeıdım teyzemın kzınn da yenı bebegı oldu 2.yı dogurdu bende kucuk ve benden 1 sene once evlendı cok tatlı bı kzı var 2,5 yasında bıde oglu oldu ama o kadar tatlıkı cocugu resımlrını atmıs annemlere.onunlada armız lımonı dargınız yanı cok bencıl oldundan aramız bole oldu.bana cocuklaryla hava atıo benım olmuo ya bıle bıle atıo resımlerı benımde annemlerde oldgumu bılıo ve resımlerı gorecegımı bılıo ama o kadar zoruma gıttıkı aptal gıbı agladım ama cok kotu oluo insan yaa.annem babaannem darısını sana versın dıo.babaanem bılmıo cocugumun olamadıgını artık sende dogur ne okuyup duruon dıo bnde daha istemıoz dıom ama içime sor gelde.kıskandım isyan etmek istemıorum ama işte nıe olmuo ya benım cocugum morelım cok bozuk kızlar bunu kımseye soleyemıorum anneme solsem uzulcek eşime solesem kızar,uzulur.:çok üzgünüm:sadece sıze soleyebılıorum napayım aglıorum ole yaaa ooofffffff:1no2::çok üzgünüm: ama iyıkı sız varsınız kızlar valla.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Ben klomeni kullandığım ilk ay gebe kaldım.Doktorum 3 yumurtamın olduğunu günaşır 3 gün ilişkiye girmemi söyledi.Kayınvalidemde olduğum için 2 kere oldu ancak.1 hafta sonra idrar testi yaptım sonuç negatif.Sonra adet kanamasına benzer bir kanamam oldu.Ben de bu ay olmadı dedim o arada grip oldum antibiyotik kullandım 2 gün.Ardından adetin 2.günü baktım ki kanama yok hemen doktora gittim.Test yaptı 5küsür çıktı.2 güne bir tekrarladık düzenli artış vardı.2hafta sonra tekrar gel ultrasonda görünür dedi.Ama dayanamadım başka dra gittim.Ultrasonla baktı.Kistimin olduğunu söyledi Çok korkuyorum bebeğimi etkileyecek diye Bu pko yakamı bırakmıyor.Cuma tekrar gidicem bakalım ne diyecek.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
bu forumun adı ne
merhaba bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim bizde 2 yıldır korunmuyoruz ve çocuk sahibi olamadık yaşım 24 eşimin yaşıda 25 perşembe günü dr a gidicez eşimden spermiogram istedi dr benimde perşembe günü adetimin 3. günü bende dr a sorucam ne gibi testler yapılacaksa 3. günü onları yaptırmak istiyorum bizim gibi olupta dr a giden ve neden bebek sahibi olamadığını öğrenmek için araştırma yaptıran varsa sırasıyla neler yapılıyor ve nekadar zamanda nedenini bulurlar ssk lıya özel hastanede maliyeti nedir yapılan testlerin gerçekten benim için çok önemli şimdiden teşekkürler