Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu son adetim 20 Ağustostu.Klomenle hamile kaldım Allah tamamına erdirir inşallah.
Kuzu son adetim 20 Ağustostu.Klomenle hamile kaldım Allah tamamına erdirir inşallah.
canım 3 kutu derken anlamadım? bi kutuda 10 tane var toplam 30 tane mi içtin.??
nie o kadar vermiş ki doktor bana hep bi kutu verio 10 tane yani.
tam mm leri anlamıom. inş. isenilen kıvama gelir hayatım ....
mrb kızlarrr kımse yok yıne nekadr sessızleşrtı buralar
zehracım emosum umutlumm iii mrk etmeyınn hepınıze slm soyledı mucks muckss öptuu :))
Selam canlarım. Herkes iyidir umarım. Zazezim Esemosum kadim dostlarım, değerli arkadaşlarım beni merak etmişsiniiiz. olumunekankayizsmile Çok teşekkür ederim ikinize de. Ben iyiyim, çalışıyorum işlerim epey bi yoğun. Evde de ufak tefek değişiklikler yapacam onun da telaşı var. Açıkçası pek fazla da girmek istemiyorum, hamilelik, yumurta derken 2,5 yılım hep bebek muhabbetiyle geçti. bu son dönem sanırım biraz bencillik yapıp kk ya girmedim. Bunun için özür dilerim sizden. Ben yeni bir doktora gittim bu ay canlarım. Yumurta takibi yaptı, 20. günü anladı ki benim yumurtalar büyümüyor. Şimdi adet söktürücü kullanıorum, adet olunca 5. günü gel tedaviye başlayacağız dedi. Sizler rne yapıyorsunuz bakiim? Zazezim senin okullar açıldı, kuzularına kavuştun. Emineem sen de bu ay son defa kendi kendine deneyecektin sanırım, sonra yine tedaviye başlayaacaktın. Neler yapıyor, ne aşamadasın. Kuzuum sen de iki gün sonra minnoşunu göreceksiin. Teyzelerininnn çok selamını söylemeyi unutma emi? Sevdacğıımla da msn den görüştük iyiymiş, kızıyla başbaşa kalmış. Allahım hiç ayırmasın inşallahh. Artık daha sık girecem inşallah. Siz de burda olun amaa :umursamaz:
Selam canlarım. Herkes iyidir umarım. Zazezim Esemosum kadim dostlarım, değerli arkadaşlarım beni merak etmişsiniiiz. olumunekankayizsmile Çok teşekkür ederim ikinize de. Ben iyiyim, çalışıyorum işlerim epey bi yoğun. Evde de ufak tefek değişiklikler yapacam onun da telaşı var. Açıkçası pek fazla da girmek istemiyorum, hamilelik, yumurta derken 2,5 yılım hep bebek muhabbetiyle geçti. bu son dönem sanırım biraz bencillik yapıp kk ya girmedim. Bunun için özür dilerim sizden. Ben yeni bir doktora gittim bu ay canlarım. Yumurta takibi yaptı, 20. günü anladı ki benim yumurtalar büyümüyor. Şimdi adet söktürücü kullanıorum, adet olunca 5. günü gel tedaviye başlayacağız dedi. Sizler rne yapıyorsunuz bakiim? Zazezim senin okullar açıldı, kuzularına kavuştun. Emineem sen de bu ay son defa kendi kendine deneyecektin sanırım, sonra yine tedaviye başlayaacaktın. Neler yapıyor, ne aşamadasın. Kuzuum sen de iki gün sonra minnoşunu göreceksiin. Teyzelerininnn çok selamını söylemeyi unutma emi? Sevdacğıımla da msn den görüştük iyiymiş, kızıyla başbaşa kalmış. Allahım hiç ayırmasın inşallahh. Artık daha sık girecem inşallah. Siz de burda olun amaa :umursamaz:
kızlar listeye benide alın.
3.5 yıllık evliyim ve pcoyum.ilk 2 yıl biz istemedik,sonra bebek olmayınca pko olduğumu öğrendim boşuna korunmuşuz o kadar çok pişman oldumda iş işten geçti tabi.tedaviye başladık hemen klomen,gulukofenle tedavinin 2. ayında hamile kaldım ancak 2.ayında kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.şimdi kürtajıma 8 ay oldu 2 aydır tekrar başladım tedaviye.klomen,gulukofenle devam ediyoruz.geçen ay hiç yumurta olmadı bu ay 1 yumurta 17 mm olmuş bakalım çalışmalara devam
ay ayy yenı sayfamız hayırlı olsun kızlarrr inşallah ugur getırır.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş bu sayfada sıze guzel haberler verırım:Saruboceq::Saruboceq:.hala adet olmadım testte yapmadım belım agrıo ve hala akıntım cok oluobilmiyorumkismile haftaya pztsı doktora gudıcem bakalım
tamam canım haber verirsen sevinirim
hatta konuşursan benden de slm söle
özledik onu öle söleklava:
hep umutlummu kızacak bize az da ben kızimmmkaydirigubbakcemile3
kuzumda görüşmüş bende msj attım umutlumuz gayettt iyi merak etme zaten gelmiş buraya ben sana haber verene kadar umutlum uğramış buralara:roflol:
ayyy canımm yanlış anlaşılma olmuş
daa perşembe öğrenicek kuzum cinsiyeti
sadece rüzgar ismini çok sevdiğini oğlu olursa mutlaka koyacağını
ama kızı olursada koymayı düşündüğünü söylemiş
bu konudada fikir istemiş bizden
slm arkadaslar
benım agrım ıyıce sıddetlendı.herhalde benım yumoslar catlamadı.bende aradım doktoru.gel bakalım ultrasonda dedı gıbıcem 4 gıbı.ınsallah catlamıstırda ama bu kadar agrının sebebını bılemedım ben ne olabılır?dıs gebelık falan olmaz demı ınsallah deıldır?