yeni sayfamız uğurlu gelir inş..
bu ay 3 kutu klomen içtim. bir yumurtam 17 mm olmuş sizce nasıl?
.............................eylül ayı listemiz..............................
A_emet26 ..........................2 eylül
duruşah............................5 eylül
zeyno_81............................7 eylül
guzelgun..........................10 eylül
edakara............................10 eylül
raebzeh............................16 eylül
senanur............................19 eylül
diyarr................................18 eylül
murebdu.............................20 eylül
ilknurr1984....................... 22 eylül
fatma1986...........................23 eylül
g.erkl.................................23 eylül
brcdmrl .............................23 eylül
kidy......................................27 eylül
seydam...............................28 eylül
kızlarrr ne durumdasınızzzzzzzzz guzel hbrlerını beklıoruzzzz
kuzu saol listemiz icin:))) aksam panik olduk listemiz gitti diye:))neyse ki burdaymıs.
yeni sayfamız uğurlu gelir inş..
bu ay 3 kutu klomen içtim. bir yumurtam 17 mm olmuş sizce nasıl?
muayene etmedı cnm.progesteron testı bugune kadar hıc yaptırmadım ben.ama sanırım zaten bu ay olmıcak benım.olsaydı hemen goguslerımden anlardım.hıc sızı bıle yok.hayırlısı artık napalım.
eee nasıl anlamış madem yumurtanın çatlayıp çatlamadığını.
aman bu doktorlar da biri AAAAA dio biri BBBBB.....
HAYIRLISI OLSUN CCANEM.AMA BELİRTİLERE TAKILMAYIN DİE OKUMUŞTUM BURDA.
İNŞŞŞ...... KALIRSIN DA İLK LİSTEMİZE YAZILIRSIN AMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
slm kızlar
yeni sayfa hepimize uğur getirir inş.
hade bakalım hepimize umut olsun bu yeni sayfa
ama kızlar benim aklıma takıldı kaç zamandır umutlum hiç uğramıo
telefonuda yok çok merak ettim baya oldu girmeyeli
kuzum bu arada rüzgar ismiyle ilgili bikaç bişi de ben yaziimmm
rüzgar ismi çok çokk hoş ama ben kıza pek yakıştıramıorum
bide bi arkadaşımzın da dediği gibi okulda falan problem olabilir
kız olursa derin ismi çok hoşuma gidio benm
belki seninde hoşuna gider
zehracım bende çok merak ettim tlfn msj atıyorum şimdi buaralar bende fazla uğrayamdığım için umutlum gelmiştir diye düşünmüştüm haber alırsam yazarım canım...
neeeeeeeeeeee:sm_cool: yoksa hihoyyythihoyyytkuzumun kızımı oluyorrr akannehirayyyy kesinmi çok heyecanlandım şimdi bak ya 2 gün girmiyorum neler oluyor da hiç haberimklava::sm_confused:yok neyse sağlıkla gelsin bebişimizde cinsiyetini geç öğrensekte olur...
lıstemız sagsaglım yenı sayfamızda :)))kuzu saol listemiz icin:))) aksam panik olduk listemiz gitti diye:))neyse ki burdaymıs.
cnmm valla bende derın i severım hatta esımede demıstım derinde guxel die bak aynı ısımlerı dusunmusuz:)) ya onuda dusnuorum aam nebılım sevıorunm ya oyuzden galıba hehe:)))kuzum bu arada rüzgar ismiyle ilgili bikaç bişi de ben yaziimmm
rüzgar ismi çok çokk hoş ama ben kıza pek yakıştıramıorum
bide bi arkadaşımzın da dediği gibi okulda falan problem olabilir
kız olursa derin ismi çok hoşuma gidio benm
belki seninde hoşuna gider
yok cnmm bellı degl perş bellı oluoo bakalım :)) tabı inşş gosterır..neeeeeeeeeeee:sm_cool: yoksa hihoyyythihoyyytkuzumun kızımı oluyorrr akannehirayyyy kesinmi çok heyecanlandım şimdi bak ya 2 gün girmiyorum neler oluyor da hiç haberimklava::sm_confused:yok neyse sağlıkla gelsin bebişimizde cinsiyetini geç öğrensekte olur...
Evet ya kız erkek karışacak isim koymayın çocuklarınıza lütfen.Ben bunu yaşayan birisi olarak çok rahatsızım gerçekten.Telefonda sesimi duyduğu halde İlkay Bey diyen oluyor bana:)))Nerdeyse bütün iş mailleri İlkay Bey olarak geri dönüyor.Çok sinir oluyorum bu duruma elimde olsa adımı değiştiririm yani o kadar takmış durumdayım.
Kuzu son adetim 20 Ağustostu.Klomenle hamile kaldım Allah tamamına erdirir inşallah.
Kuzu son adetim 20 Ağustostu.Klomenle hamile kaldım Allah tamamına erdirir inşallah.