Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

saol cnm verdiğin bilgiler için. inşallah olur bu ay 2 senedir bekliyorum sabırla allahım banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah.
Ne demek canım elimden geldiği ve bildiğim kadarıyla her zaman
İnşaallah bu ay isteyen herkese nasip etsin Rabbim içinde bizlerede

Ne demek canım elimden geldiği ve bildiğim kadarıyla her zaman
İnşaallah bu ay isteyen herkese nasip etsin Rabbim içinde bizlerede
Son bişey daha sorabilirmiyimm kusura bakma bunaltıyorum ama pek tecrübem yok iğne ile ilgili yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür iki çizgide aynı koyulukta acaba iğnedeki hormondan dolayımı öyle çıkıyo yoksa çatlamadımı yumurta daha.

İğnedeki hcg hormonunu lh olarak anlar ve o yüzden koyu çıkar canım çok nadir gebelik testi olmayıp evde ovulasyon testiyle hamile olduğunu anlayanlar var

Merhaba kızlar....Ben 10 gün önce 4 haftalıkken düşük yaptım.Doktorum kürtaja gerek olmadığını ve kendiliğinden düşük olduğunu söyledi...Çok üzüldüm ama her şey Allahtan tabiki....Size sorum şu olacak; benim o üzüntü ile doktora sormak aklıma gelmedi kafamı toparlayınca ve biraz araştırınca klomen diye bir ilaç olduğunu ve gebe kalmakta etkisi olduğunu okudum...Bu klomeni herkes kullanabilir mi???? Tüp bebek veya aşılama yaptıranlar mı kullanıyor sadece??? Adet düzensizliği yaşayanlar da kullanabilir mi??? Reçeteyle mi satılıyor???? Kullandıktan sonra bir de iğne mi olmak gerekiyor bir yazıda öyle okudum ....Kullanım amacı nedir??? Bir bilgisi olan varsa yaza bilir mi acaba çok sevinirim.......

Cnm reçeteli bi ilaç dr veriyo gerek görürse eğer. genelde yumurtlama tembelliği olanlara veriliyor ama bazen sağlıklı yumurta oluşsun diyede veriliyo brnim dr daha önce düşüğüm olduğu için verdi banada. Çatlatma iğnesinide dr yumurtana bakıp karar veriyo gene.

ilk önce cevabın için teşekkür ederim canım...Benim ilk gebeliğim olduğu için sanırım vermedi doktorumda açıkcası biraz soğuktu çok net bilgi vermedi düşükten sonra ne yapmam hakkında....Benim yumurta rezervim zaten azdı sanırım bundan sonraki doktor kontrolüm de danışıp gerek görürse verebilir diye düşünüyorum....Zaten henüz adet olmadım o kadar şaşkınım ki adet ne zaman olucam onu bile bilmiyorum....

Rica ederim cnm bende düşük yaptım iki kere biri kürtaj oldu üstelik. Benim dr düşükten sonra başlattı beni klomene benim iki senedir olmuyo vakit kaybetmek istemedi bu ayda kullandım bekliyorum şuan. Ne kadardır istiyosun gebelikte uzun zaman olmadıysa ondanda gerek duymamış olabilir. Adet konusundada benimde baya gecikmişti kürtaj sonrası sonrasındada çok kanamam olmuştu ilk ay olur öyle cnm stres yapma.

Benim 1,5 sene olacak nerdeyse canım ...haftaya bir doktora gözüKmek istiyorum tekrar zaten çünkü aklıma takılan sorular var....Vakit geçirmeden neyse tedavisi olsun istiyorum yaşımda geçiyor umarım biran önce hale yola konur.....

Aynen bende yaştan dolayı tedirginim cnm dr klomeni sor ozaman bence benim dr daha önce düşük yaptığım için yumurtlama kalitesini artırmak için klomene başlattığını söyledi beni çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Amin canım amin bu arada yaş kaçtı krtp86????

30 cnm benim yaşım sen kaç yaşındasın.
senin daha vaktin var cnm ya ben 35 olucam eylül de ....Doktor bana direk tüp bebek bile dedi hatta bebeğin olmaz bile demişti çikolata kistinden dolayı tedavi olmadan normal yolla gebe kaldım ama tutmadı ben normal yolla olacağına inanıyorum ümidimi kaybetmedim umarım rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip eder.....

2 senenin sonunda bende çok ümitli değilim cnm ya bazen hiç olmucakmış gibi geliyo. Amin cnm inşallah bizimde bir gün dualarımız kabul olur.

Kızlar yumurtalıklarım zayıfmış fsh 16 amh 0.71..erken menopoz riski var.. dün çatlatma iğnesi oldum..doktor bu ay da olmazsa önümüzdeki ay aşılama ya da tüp bebek olacağına karar veririz dedi..Bu şekilde olup da iğne işe yarayan oldu mu? Bu arada iki yumurtam olmuş klomenle 20 mm ve 18 mm..

Bende klomene basladım bugün 3.günüm bakalım etkileri nasıl olacak inşallah güzel sonuçlar alırım

Arkadaşlar ben bu ay ilk kez klomen kullandım. 19 mm yumurtam oluştu. Adet bir gün geçmişti test yaptım çizgi silik çıktı. Hemen kan verdim 23,27 çıktı. Pazartesi günü verdim. Doktor şüpheli konuştu hemen heveslenme kimyasal olabilir dedi. Aşırı moralim bozuldu. Perşembe yenşden gel iki katına çıktıysa aorun yoktur dedi. Bugün sağlık ocaklarına gittim ama bir türlü yaptıramadım testi. Beklemek çok zor. Yarın gidicem ama çok stresliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…