Yumurta çatladıktan sonra 24saat canlı kalıyor sen riske atma yoldada yakalayınTşk ederim cnm öyle yapalımağrılarımda dindi gerçi çatladı gitti herelda yumurta
saol cnm verdiğin bilgiler için. inşallah olur bu ay 2 senedir bekliyorum sabırla allahım banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah.Yumurta çatladıktan sonra 24saat canlı kalıyor sen riske atma yoldada yakalayın
Ne demek canım elimden geldiği ve bildiğim kadarıyla her zamansaol cnm verdiğin bilgiler için. inşallah olur bu ay 2 senedir bekliyorum sabırla allahım banada isteyen herkesede nasip etsin inşallah.
Son bişey daha sorabilirmiyimm kusura bakma bunaltıyorum ama pek tecrübem yok iğne ile ilgiliNe demek canım elimden geldiği ve bildiğim kadarıyla her zaman
İnşaallah bu ay isteyen herkese nasip etsin Rabbim içinde bizlerede
İğnedeki hcg hormonunu lh olarak anlar ve o yüzden koyu çıkar canım çok nadir gebelik testi olmayıp evde ovulasyon testiyle hamile olduğunu anlayanlar varSon bişey daha sorabilirmiyimm kusura bakma bunaltıyorum ama pek tecrübem yok iğne ile ilgiliyumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için ovulasyon testi yapıyorum 3 gündür iki çizgide aynı koyulukta acaba iğnedeki hormondan dolayımı öyle çıkıyo yoksa çatlamadımı yumurta daha.
Çok tşk ederim cnmİğnedeki hcg hormonunu lh olarak anlar ve o yüzden koyu çıkar canım çok nadir gebelik testi olmayıp evde ovulasyon testiyle hamile olduğunu anlayanlar var
Rica ederimÇok tşk ederim cnm
ilk önce cevabın için teşekkür ederim canım...Benim ilk gebeliğim olduğu için sanırım vermedi doktorumda açıkcası biraz soğuktu çok net bilgi vermedi düşükten sonra ne yapmam hakkında....Benim yumurta rezervim zaten azdı sanırım bundan sonraki doktor kontrolüm de danışıp gerek görürse verebilir diye düşünüyorum....Zaten henüz adet olmadım o kadar şaşkınım ki adet ne zaman olucam onu bile bilmiyorum....Cnm reçeteli bi ilaç dr veriyo gerek görürse eğer. genelde yumurtlama tembelliği olanlara veriliyor ama bazen sağlıklı yumurta oluşsun diyede veriliyo brnim dr daha önce düşüğüm olduğu için verdi banada. Çatlatma iğnesinide dr yumurtana bakıp karar veriyo gene.
Rica ederim cnm bende düşük yaptım iki kere biri kürtaj oldu üstelik. Benim dr düşükten sonra başlattı beni klomene benim iki senedir olmuyo vakit kaybetmek istemedi bu ayda kullandım bekliyorum şuan. Ne kadardır istiyosun gebelikte uzun zaman olmadıysa ondanda gerek duymamış olabilir. Adet konusundada benimde baya gecikmişti kürtaj sonrası sonrasındada çok kanamam olmuştu ilk ay olur öyle cnm stres yapma.ilk önce cevabın için teşekkür ederim canım...Benim ilk gebeliğim olduğu için sanırım vermedi doktorumda açıkcası biraz soğuktu çok net bilgi vermedi düşükten sonra ne yapmam hakkında....Benim yumurta rezervim zaten azdı sanırım bundan sonraki doktor kontrolüm de danışıp gerek görürse verebilir diye düşünüyorum....Zaten henüz adet olmadım o kadar şaşkınım ki adet ne zaman olucam onu bile bilmiyorum....
Benim 1,5 sene olacak nerdeyse canım ...haftaya bir doktora gözüKmek istiyorum tekrar zaten çünkü aklıma takılan sorular var....Vakit geçirmeden neyse tedavisi olsun istiyorum yaşımda geçiyor umarım biran önce hale yola konur.....Rica ederim cnm bende düşük yaptım iki kere biri kürtaj oldu üstelik. Benim dr düşükten sonra başlattı beni klomene benim iki senedir olmuyo vakit kaybetmek istemedi bu ayda kullandım bekliyorum şuan. Ne kadardır istiyosun gebelikte uzun zaman olmadıysa ondanda gerek duymamış olabilir. Adet konusundada benimde baya gecikmişti kürtaj sonrası sonrasındada çok kanamam olmuştu ilk ay olur öyle cnm stres yapma.
Aynen bende yaştan dolayı tedirginim cnm dr klomeni sor ozaman bence benim dr daha önce düşük yaptığım için yumurtlama kalitesini artırmak için klomene başlattığını söyledi beni çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Benim 1,5 sene olacak nerdeyse canım ...haftaya bir doktora gözüKmek istiyorum tekrar zaten çünkü aklıma takılan sorular var....Vakit geçirmeden neyse tedavisi olsun istiyorum yaşımda geçiyor umarım biran önce hale yola konur.....
Amin canım amin bu arada yaş kaçtı krtp86????Aynen bende yaştan dolayı tedirginim cnm dr klomeni sor ozaman bence benim dr daha önce düşük yaptığım için yumurtlama kalitesini artırmak için klomene başlattığını söyledi beni çünkü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
30 cnm benim yaşım sen kaç yaşındasın.Amin canım amin bu arada yaş kaçtı krtp86????
senin daha vaktin var cnm ya ben 35 olucam eylül de ....Doktor bana direk tüp bebek bile dedi hatta bebeğin olmaz bile demişti çikolata kistinden dolayı tedavi olmadan normal yolla gebe kaldım ama tutmadı ben normal yolla olacağına inanıyorum ümidimi kaybetmedim umarım rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip eder.....30 cnm benim yaşım sen kaç yaşındasın.
2 senenin sonunda bende çok ümitli değilim cnm ya bazen hiç olmucakmış gibi geliyo. Amin cnm inşallah bizimde bir gün dualarımız kabul olur.senin daha vaktin var cnm ya ben 35 olucam eylül de ....Doktor bana direk tüp bebek bile dedi hatta bebeğin olmaz bile demişti çikolata kistinden dolayı tedavi olmadan normal yolla gebe kaldım ama tutmadı ben normal yolla olacağına inanıyorum ümidimi kaybetmedim umarım rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip eder.....