Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Canim tesekkur ederim insallah benim tedavi de basarili olur. Cok iliski cok sans haklisin. Hayirlisi..

Merhaba hanımlar,ben adetimin 5.gününden başlayarak klomen kullandım ve 4 Mayıs'ta çatlatma iğnemi oldum,doktorum iğneden bir gün önce ve 24 saat sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi..ancak benim iğneden sonra 40 saat geçmesine rağmen yumurtlama akıntım vs olmadı,bu akıntı olmadığı halde yumurtalar çatlamış olabilir mi,bu şekilde hamile kalan var mı acaba?

olabilir canım bende 3 mayısda vuruldum iğneyi dediğin gibi akıntı yok

kızlar bende bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün iğnemin 10cu günüydü pembe sulu kan gldi adet sandım daha da hiç bisey gelmedi ama dün hastnede negatif çıkmıstı bigün sonra rahime yerlestiyse kanda çıkmazmı kızlar uyku uyuyamıyorum ya çok istiyorum bu bebegi

Regl geliyor gibi geldi bana canım.kanda çıkardı.ama gene de Allah'tan ümit kesilmez

Kızlar benim merak ettiğim bir konu var.diyelim ki 3 yumurtamız var.ikisi büyük biri onlardan küçük.çatlatma iğnesi yapıldığında bu küçük olan yumurtaya ne oluyor.o da mı çatlıyor?boyutu küçükken çatlatsa döllenme olmaz.3.yumurta çöp mü oluyor yani?o kadar uğraşıyoruz yumurta yapmak için sen git çöpe at.hiç içime sinmedi

Evet
evet tabiki yumutan çatlamıştır iğne olmuşsun.illa o şeffaf uzayan akıntı gelecek diye bir kaide yok canım.benim ilk hamileliğimde ben o akıntıyı hiç görememiştim.rahat ol

Kizlar bugün klomen biteli 3
Ü günü Dr geldim solda yumurta varmış kaç tane olduğunu söylemedi cumartesi gel bakalım catlamis mi diye bende çatlama ignesini sordum istersen yazayım dedi al bugün yaptir yarın ilişki olsun dedi sonra 2 gün arayla olsun dedi kendi Dr 1 gün arayla onermisti sizce bugün ilişki olsun mu bilen varsa yazabilir mi?

İğne oldun mu

Slm arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı ve çarşambayı değerlendirdik yeterli olurmu acaba devam etsekmi ilişkiye.

Slm arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı ve çarşambayı değerlendirdik yeterli olurmu acaba devam etsekmi ilişkiye.
İmkan varsa bugünüde değerlendir 3gün üst üste ilişki ile hamile kalan çok var bugünden sonra gün aşırı keyfinize göre artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…