Canim tesekkur ederim insallah benim tedavi de basarili olur. Cok iliski cok sans haklisin. Hayirlisi..cnm normalde 24 saattenitibaren gün aşırı girmelisin
biz 02 nisan pazar sabah vurulduk ama pazartesi ve salı ilişkiye gremedik toplamda 4 yumurtam vardı biri o gun gtmiş sonrasında çars dr gttim 3 tane var hala dedi ve ogun ilişki oldu ve o günden snrada olmadı zaten bidaha ilişki
ve ben hamileyim inş sende kalırsın bnce igneden snra gün aşırı gir kacırmamış olursun nasipse zaten olur bnm kalan yumoşlarımda kist olmus dr söyledi bebişim ve kistlerim var
iki senelik evliyim cnm ama ilk kullanımımdı ve ovitrelle iğnemsizin kaçıncı klomen kullanışınızdı acaba çatlatma iğnesi olarak size hangi iğneyi verdi
Bizlere de dua et canımiki senelik evliyim cnm ama ilk kullanımımdı ve ovitrelle iğnem
amin inşallah hepimize anne olmayı nasip eder rabbimBizlere de dua et canım
Amin hayirlarla sağlıcakla inşallahamin inşallah hepimize anne olmayı nasip eder rabbim
olabilir canım bende 3 mayısda vuruldum iğneyi dediğin gibi akıntı yokMerhaba hanımlar,ben adetimin 5.gününden başlayarak klomen kullandım ve 4 Mayıs'ta çatlatma iğnemi oldum,doktorum iğneden bir gün önce ve 24 saat sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi..ancak benim iğneden sonra 40 saat geçmesine rağmen yumurtlama akıntım vs olmadı,bu akıntı olmadığı halde yumurtalar çatlamış olabilir mi,bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
Regl geliyor gibi geldi bana canım.kanda çıkardı.ama gene de Allah'tan ümit kesilmezkızlar bende bu ay klomen ve catlatma iğnesi oldum bugün iğnemin 10cu günüydü pembe sulu kan gldi adet sandım daha da hiç bisey gelmedi ama dün hastnede negatif çıkmıstı bigün sonra rahime yerlestiyse kanda çıkmazmı kızlar uyku uyuyamıyorum ya çok istiyorum bu bebegi
EvetMerhaba hanımlar,ben adetimin 5.gününden başlayarak klomen kullandım ve 4 Mayıs'ta çatlatma iğnemi oldum,doktorum iğneden bir gün önce ve 24 saat sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi..ancak benim iğneden sonra 40 saat geçmesine rağmen yumurtlama akıntım vs olmadı,bu akıntı olmadığı halde yumurtalar çatlamış olabilir mi,bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
evet tabiki yumutan çatlamıştır iğne olmuşsun.illa o şeffaf uzayan akıntı gelecek diye bir kaide yok canım.benim ilk hamileliğimde ben o akıntıyı hiç görememiştim.rahat olMerhaba hanımlar,ben adetimin 5.gününden başlayarak klomen kullandım ve 4 Mayıs'ta çatlatma iğnemi oldum,doktorum iğneden bir gün önce ve 24 saat sonra ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi..ancak benim iğneden sonra 40 saat geçmesine rağmen yumurtlama akıntım vs olmadı,bu akıntı olmadığı halde yumurtalar çatlamış olabilir mi,bu şekilde hamile kalan var mı acaba?
İğne oldun muKizlar bugün klomen biteli 3
Ü günü Dr geldim solda yumurta varmış kaç tane olduğunu söylemedi cumartesi gel bakalım catlamis mi diye bende çatlama ignesini sordum istersen yazayım dedi al bugün yaptir yarın ilişki olsun dedi sonra 2 gün arayla olsun dedi kendi Dr 1 gün arayla onermisti sizce bugün ilişki olsun mu bilen varsa yazabilir mi?
Evet 1 saat olmuşturİğne oldun mu
Bugün olmasın ama perşembe cuma olsun Cuma mümkünse sabah akşam olsun sabah ki spermcikler daha hızlıymış canım bide kaşık ağrına göre anlarsın yumurtanın çatlama zamanınıEvet 1 saat olmuştur
İmkan varsa bugünüde değerlendir 3gün üst üste ilişki ile hamile kalan çok var bugünden sonra gün aşırı keyfinize göre artıkSlm arkadaşlar bende pazartesi çatlatma iğnesi oldum salı ve çarşambayı değerlendirdik yeterli olurmu acaba devam etsekmi ilişkiye.
Tşk ederim cnm öyle yapalımİmkan varsa bugünüde değerlendir 3gün üst üste ilişki ile hamile kalan çok var bugünden sonra gün aşırı keyfinize göre artık