Canım bence hamilesin 10. Günden sonra iğne etkisi kalmadı 2 ay bende öyle oldu en azından kan testi yaptırsana acildenMerhaba bu ay ilk kez klomen kullandim sonra catlatma oldum...resimde sagdan sola ignenin 10. 11. Ve 12. Gun yaptigim iki test ve 13. Gun testim var...hala silik cizgi devam igne etkisi bu kadar surermi ama her an adet olcak gibiyim de
Ahh insallah oyledir...suan hemen yaptirmak istemedim belki yarin adet olurum diye..cunku o kadar adet belirtim varki hic hamile oldugumu hissetmiyorum yarin 14. Gun bakalim nasipCanım bence hamilesin 10. Günden sonra iğne etkisi kalmadı 2 ay bende öyle oldu en azından kan testi yaptırsana acilden
Ahh insallah oyledir...suan hemen yaptirmak istemedim belki yarin adet olurum diye..cunku o kadar adet belirtim varki hic hamile oldugumu hissetmiyorum yarin 14. Gun bakalim nasip
Kaç kilo idin canım. Ben de kiloluyum da acaba oyuzden mi olmuyorHerkse merhaba, ben 2012 yılında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Çok şükür her şey yolunda gitti. şimdi kızım 4 yaşında. 2. bebeğimizi istiyoruz. Pko dan dolayı yeniden aynı yöntemi denememiz gerekiyor. dr um 10 kilo vermemi istedi ben henüz 7 kilo verdim. martın başında doktora gidip ilaçlara başlayacağım inşallah hayırlısı ile hemen hamile kalırım.
Canım ilk kızımda 80 kg dan 72 ye düştüm öyle hamile kaldım.Kaç kilo idin canım. Ben de kiloluyum da acaba oyuzden mi olmuyor
Benim de birinci klomen tutmadı ikinciye başlamadık çünkü kist olmuş. Ne güzel 62ye düşmüşsübCanım ilk kızımda 80 kg dan 72 ye düştüm öyle hamile kaldım.
bunda 89 dan 80-81 e düştüm. Kilo kesinlikle etkiliyor. Pko lulara dr lar hep yazıflamayı öneriyorlar. Ben bir ara diyet ile 62 ye düştüm. Adet düzenim oluşmuştu ama yine aldım
Bu arada bu ay olmadı hastalandım. 2. kez klomen e başladım.
Cevaplamak icin gec kaldim evet boyle cikmisti benim de:)cnm hayırlı olsun bebeğin ben dün ignenin 13. günü test yaptım silik çıktı seninde öyleydi sanırım kandamı çıktı helphelp
:) bnde hamileyim canım çok şükürCevaplamak icin gec kaldim evet boyle cikmisti benim de:)
Haydi hayirli olsuuunnn :) buraki tum arkadaslara nasip olsun insallah :):) bnde hamileyim canım çok şükür
Ne güzel hayırlı olsun klomenle mi kaldınız:) bnde hamileyim canım çok şükür
evet cnm ilk kullanımda rabbim isteyen herkese nasip etsinNe güzel hayırlı olsun klomenle mi kaldınız
cnm normalde 24 saattenitibaren gün aşırı girmelisinSelam arkadaslar bugün adetle birlikte yeni umutlar da basladı. Ben de pcoluyum ama kilo sorunum yok. Gecen ay rahim filmi cekildim ve korundum. Bir sıkıntı cikmadi. Bu ay klomen ve catlatma ignesiyle deneyecegiz şansimizi. Benim sorum catlatma ignesinden sonra iliski zamani. Ozellikle bu yontemle hamile kalan arkadaslar ne zaman iliskiye girdiniz? Allah herkesin gönlüne gore versin insallah birlikte guzel haberler alacagimiz bir mayis ayi diliyorum..
sizin kaçıncı klomen kullanışınızdı acaba çatlatma iğnesi olarak size hangi iğneyi verdicnm normalde 24 saattenitibaren gün aşırı girmelisin
biz 02 nisan pazar sabah vurulduk ama pazartesi ve salı ilişkiye gremedik toplamda 4 yumurtam vardı biri o gun gtmiş sonrasında çars dr gttim 3 tane var hala dedi ve ogun ilişki oldu ve o günden snrada olmadı zaten bidaha ilişki
ve ben hamileyim inş sende kalırsın bnce igneden snra gün aşırı gir kacırmamış olursun nasipse zaten olur bnm kalan yumoşlarımda kist olmus dr söyledi bebişim ve kistlerim var
Bana ovitrelle verildi canim.çatlatma iğnesi olarak sana ne verdi canım ismi ne