Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Herkse merhaba, ben 2012 yılında klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. Çok şükür her şey yolunda gitti. şimdi kızım 4 yaşında. 2. bebeğimizi istiyoruz. Pko dan dolayı yeniden aynı yöntemi denememiz gerekiyor. dr um 10 kilo vermemi istedi ben henüz 7 kilo verdim. martın başında doktora gidip ilaçlara başlayacağım inşallah hayırlısı ile hemen hamile kalırım.
Ne güzel canım darısı başımıza. Ben iki aydır klomen kullanıyorum fakat hamile kalamadım :KK43: bu ay aşılama yaptıracağım...

Hayır canım klomen yumurtaları beslediği için daha bile erken oluyor çatlama. Mesela benim adet sürem 30-35 gün arası değişiyordu geç oluyordum. Fakat klomen ile birlikte 27 günde bir olmaya başladım yani çatlamam adet başlangıcından 13 gün sonra oldu iki ayda da. Zaten çatlatma iğnesini de 12. gün vuruldum. 13. gün çatlama oldu. Ama sen doktor kontrolünde gitmiyorsun sanırım ? Bazı durumlarda yumurta çok büyüyor ve çatlayamıyor kiste dönüşüyor. Çatladığından emin olman lazım canım.
Evt canim cagirmadi beni emin degilim iste kist oldumu olmadimi yada nezaman yumurtladim

Ne güzel canım darısı başımıza. Ben iki aydır klomen kullanıyorum fakat hamile kalamadım :KK43: bu ay aşılama yaptıracağım...

Geçmiş olsun canım. Yani bu yöntem bazılarında işe yarıyor bazılarında yaramıyor. Nedeni doktor mu, hormonlar mı?, bizim yanlış yaptığımız bir şeyler mi acaba :110:. bende bu kadar çok olumsuz vakka duyunca bir tedirin oluyorum ikinci bebek kısmet olmaz sa diye. :işsiz: Ama bunun yanında çoğul gebelik yakalayanlarda var. Artık herşeyin hayırlısı inşallah.:dua:

6sinda çatlatma iğnesi olmuştum adetim geçti 2. Gün bugün ama kanda idrarda negatif daha beklemelimiyim yoksa doktora randevu alıp gitmelimiyim ilaclarlardan dolayi mi gecikme oldu

Arkadaslar kullanali 13. Gün oldu dun gece sağ kasığımda acayip bir ağri girdi cikti bıcak gibi kistmi oldu acaba drumda baska ilcede hemen gidip gelemiyorum sadece ilaci verdi simdi ben dr a gitmesem kist oluştuysa kendiliginden adrtle gidermi bana dedi cok istiyorsan rahim filmi vekip asilama yapalim dedi ama ben filimden cok korkuyorum

6sinda çatlatma iğnesi olmuştum adetim geçti 2. Gün bugün ama kanda idrarda negatif daha beklemelimiyim yoksa doktora randevu alıp gitmelimiyim ilaclarlardan dolayi mi gecikme oldu
Aslında böyle olmaması lazım. Bende 5 inde çatlatma iğnesi olmuştum. Adetim 20 sinde geldi. Hemde 2 ayda da aynısı oldu 15. gün mutlaka adet oldum. Acaba çatlamadı da kiste mi dönüştü ? Doktorunuza mesaj atsanız dönmüyor mu ??

Hiç birşey yapmayacağım artık hayırlısı ne zamansa o zaman olsun psikolojim bozuldu resmen artık
Offf ne zor işler yaaa :KK43: çatlatma iğnesine rağmen de kist oluşur muymuş yahu ? İlaç mı verdi canım ?

Bazen zamana bırakmak en iyisi sanırım... Ben bu ay aşılama yaptırıp olmazsa yaz sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum...

Bişey vermedi canım şunu yap bunu yapta demedi Allahım bilir ne zaman nasıl vereceğini bende zamana birakicam artık yoksa kafayı yicem düşünmekten araştırmaktan

Kızlar bugün başim fıldir fildir dönüyor aksamda ağrilar insan iste ilacta kullanimca merak edip kendini dinliyor bu arada klomen adrt tarihinde oynama yapiyormu

Kızlar bugün başim fıldir fildir dönüyor aksamda ağrilar insan iste ilacta kullanimca merak edip kendini dinliyor bu arada klomen adrt tarihinde oynama yapiyormu
Yapar canım, çatlama iğnesi yaptırdıysan tam 14-15 gün sonrasında adet olunuyor geç kalırsa ya yumurta kiste dönüşmüş oluyor yada gebelik vardır :)

İgne vurulmadim canım sadece klomen kullandim benim adetlerim duzenli erken oluyorum hatta ama dr gittim 14. Gunumde yumurtan suan yok 1. 2 gune yumurtlama.olur.dedi ama ben ovulasyon testi yaptim ogunden sonra olmadi cikmadi pozitif hic bu ay klomen kullandim bakalim artik yaza.kadar gitmeyecegim dra ama kist olduysa acaba gebelik icin sıkıntı olurmu

İgne vurulmadim canım sadece klomen kullandim benim adetlerim duzenli erken oluyorum hatta ama dr gittim 14. Gunumde yumurtan suan yok 1. 2 gune yumurtlama.olur.dedi ama ben ovulasyon testi yaptim ogunden sonra olmadi cikmadi pozitif hic bu ay klomen kullandim bakalim artik yaza.kadar gitmeyecegim dra ama kist olduysa acaba gebelik icin sıkıntı olurmu
Adet ile birlikte atılıyor diye biliyorum. Geçen @Glylmz arkadaşımızda oluştu doktoru bir şey vermemiş... Benimde klomene başladığım 4. gün bugün. Bakalım bu ay neler yaşayacağım :işsiz::işsiz:

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti bugun 10 da catlatma iğnesi oldum yumurtalar neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti bugun 10 da catlatma iğnesi oldum yumurtalar neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:
genelde bir yumurta daha hızlı büyüyüp diğerlerini baakılıyo lazım olanda bi tane yumurta ztn stres yapma bu süreçte en kötü şey stres canım döllenmedikten sonra 4 tane yumurtası olanında döllenmiyo Rabbim yeter ki ol desin

KIZLAR MERHABAA BEN ARANIZA YENI KATILDIM BU AY KLOMWN KULLANDIMILACI 1 KERE KULLNCAGIM A 2 KERE KULLANMISIM VE YUMURTALILARIM COK IYI OLGUNLASMIS DR OLIVETTI DIYE CATLATMA IGNESI VERDI IGNEG VURULDUM BUGUN 3 GUNUM BIR GUN ARAYLA ILISKIYEGIRIYORUM AM ABELIMDE VE YUMURTALILRIMDA AGRI VAR YARIMINIZA IHTIYACIM VAR UZUN ZMANDIR ANNE OZLEMI ICINDEYIM ALLAHM BANA YARDIM ETSIN PSKILOJIM COK BOZUK

selam kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım doktor bir yumurtan yeterice büyümüş diğeri büyümemiş dedi. Hamile kaldım Allaha şükür ama diğer çatlamayan yumurtam kist oldu gayette büyük doktor klomen kistleri bi sıkıntı yaratmaz sadece ağrı yapar dedi bugün kesem de göründü şükür. kistimde duruyor. doktor dayanılmaz bir ağrı yaparsa gel görüşelim dedi. ne düşüneyim bilemedim bu kist neden küçülmemiş ve bana ya da bebeğe bir zarar verir mi

X