Canim ne oldu hamile misin?merak ettimarkadaşlar merhaba ben bu ay klomen kullandm ve yumurta oluştu ayın 16'sında da çatlatma iğnesi yapıldm bugün 13'cü günm kaçıncı gunde hamilelik belli olur acaba ( lutfen bana yardımcı olun )
yokcanm değilimCanim ne oldu hamile misin?merak ettim
Canim hayırlısı bende de klomen işe yaramadı. Ve zaman kaybetmemek için rahim filmi ve sonra aşılama olacağım. Ama rahim filminden sonra doktor biraz duralım dedi. Acaba o arada soğan kürü mü yapsam diyorum. Belki faydası oluryokcanm değilimyıne tedavıye başladık tekrardan çatlatma iğnesi yapılcak bunda da tutmazsa eğer tüplere bakılcak sonrada aşılama olcak sanırım ((
Doktor vermeden içme canim. Ben kullandım işe yaramadı. Yumurta olmadı kiste olmadıSelam hanımlar 10 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum zaten zor hamile kalmıştım bu klomeni kullansam acaba kist yapıyo mu bende şöyle bişey var yumurtalıklar dengesiz çalışıyor dedi yani yumurtlama var ama fazla çalışıyormuş gebeliğimde adet olamadığım için yumurta kiste dönüşmüştü sonra kendiliğinden söndü ki hamile kalmadan öncede kontrollere giderdim hiç kistim iltihabım falan yoktu yani şaşırdım bende kürtajdan sonra hamilelik hormonları geç düştüğü içim yine adet olamadığımdan kist oluştu adet söktürücüyle gitti oda regl oldum şimdi bu ilacın kist yapabildiğini okudum böyle olan var mı acaba
benim 23 çıkmıştı o ayda 4 yumoşum vardı ama malesefkızlar merhaba pregestorn değeri 22 çıkıp hamile olanınız varmı aranız da
valla hakketen neden tutunmazki bu yumuşlar..benim 23 çıkmıştı o ayda 4 yumoşum vardı ama malesef
Hüsran değil moralini bozma ben geçen ay tedaviyi bıraktım baktım bu ay hamileyim bakalım hayırlısı doktor kontrolünde görmeden inanamiyacagim galiba hiç düşünme şartlara kendini canimbugünde adet oldum tedavimde 2. ayımdayım daha bu ayda hüsran
Hayirli kandiller inşallah güzel bir haber alirsinIyi aksamlar hayirli kandiller. Ben bu ay ikinci kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Benim ignem forum basligindakinden farkli pregylnl gibi yazilam iin bir igneydi. Sonuc haftaya belli olacak hayirli olur insallah. Benim de kasik agrilarim oluyor ve en son iliskide agri hissettim. Herhalde yumurtanin konumu ve buyuklugune gore agri olabiliyor.
hadi hayirlisi canim.Iyi aksamlar hayirli kandiller. Ben bu ay ikinci kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Benim ignem forum basligindakinden farkli pregylnl gibi yazilam iin bir igneydi. Sonuc haftaya belli olacak hayirli olur insallah. Benim de kasik agrilarim oluyor ve en son iliskide agri hissettim. Herhalde yumurtanin konumu ve buyuklugune gore agri olabiliyor.
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....