Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Döllenmeden 10 gün geçmesi lazım ki, bebiş rahime gelip yerleşsin, öyle çıkar diyorlar

evet canim bizimki bir..
en pazartesi tekrar dok gittim progeston bide bi hormon degerine daha bakilcak dedi
yumurta catlamismi catlamamismi diye.
benim sol tarafda bitane yumurtam vardi, 11. gün bakti. olmasi gereken boyutta dedi. mm söylemedi malesef.

cuma kan sonucunu ögrencem insallah

catlama ignesi bende vurulmadim

insallah ikimizden ve isteyen tüm kizlarin bebisi gelmistir.
seninki görünmedigine göre senden baya ümitliyim insallah.

Hadi inşallah.. Rabbim bu ay sevindirsin ikimizi de, tüm isteyenleri de.. Yumırtanın büyümüş ve çatlamış olduğunu duyunca umutlanıp şimdi herşeyi gebelik belirtisi gibi görüyorum. Sonra kırmızıları görürsem yine çok üzülücem ama Rabbim ne derse o olur. Şu anda aklımk karıştıran, şiddetli kaşıntı ve sarı akıntımın olması. Krem de süremiyorım bebişim varsa diye

kasinti ve akinti icin dok gittinmi??
kokuda varsa kesin mantar canim.
bence ihmal etme dok git vaktin vars..
yada tlf ile ara sor.

Allah hepimizin göbüslerini sonra kucaklarini doldursun.
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin, dualarimizi geri cevirmesin

Daha öncesinde olduğunda mantazol diye bi krem vermişti. Sordum yine doktora, onu kullanabilirsin, zararı olmaz dedi. Çok da ilgili gelmedi bana aslında ama.... Mantarsa bebeğe zararı olur mu?

Amiiiinnn inşallahhhh

Daha öncesinde olduğunda mantazol diye bi krem vermişti. Sordum yine doktora, onu kullanabilirsin, zararı olmaz dedi. Çok da ilgili gelmedi bana aslında ama.... Mantarsa bebeğe zararı olur mu?
rahim agzi canim ihmal etme derim ben. emin olmak icin tlf ile dok arayip sorma imkanin yokmu

Dün gece 3 e kadar sitede yazılanları okudum. İki bayanda da olmuş, artık adet olcam heralde demişler onlar da, kaşıntı ve akıntıyla.. Kaşıntıdan duramamış biri.. Adet gününü iki gün geçince kanda pozitif görmüşler. Hamilelik belirtisi de olabiliyormuş yani. Bi de benim bünyem zaten alerjik, kat katt zooorr

insallah güzel haberlerin elcisidir o akinti canm.
seni cok fazla ümitlendirmek istemiyorum ama hamis olmani cani gönülden diliyorum.
sonra hayal kiriklari daha yikici oluyo..
insallah hamissindir kuzum!!!!!! insallah
dok bisey olmaz dediyse akinti seni cok rahatsiz ediyorsa sür kremi . cok rahtsiz olmuyorsan sürme. bekle derim.

İnşallah canım benimm.. Hepimizin istediğini versin Rabbim. Bugün adet günüm bakalım, arada giren sancı dışında bişey ypk.. İnşallahh da olmam

4 gün önce evet negatif çıkmıştı. Ama olduysa bile daha bugün 11.günü.. Afet döngüm çok az olduğu için 23 günde bir, bilemiyorum ben de.. Bir de dün akşam otururken, ayaklarımı karnıma çekerek oturmuştum, sol kasığımda batmayla beraber seğirme oldu. Ona da umıtlandım. Artık hapsursam hamile miyim diycem :)

ah su belirsizlikler degilmi??
benimde ilk kizimda gögüs uclarim cok kasinmisti
gecen yil düsük yaptim ondan beri hep kasinir.
simdide kasiniyo, acabami diyorum sonrada sacmalama hep kasiniyo diyorum...
karmakarisik hersey..
Hayirlisi ALlahdan kuzum
belki bi üc bes gün sonra yine test yaparsin..

Hayırlısı inşallah.. Benim ilk gebeliğimde, göğüslerimde hiç belirti yoktu. Gerçi beklemiyordum da, adetim üç gün geçince çıktı idrarda. Sonra kaybettim malesef.. Tek hatırladığım çook yoğun beyaz akıntıyla beraber kaşıntı... Bulantı vs 8.haftada başlamıştı. Senin bat ne zaman canım?

Bak şimdi de, sağ göğsümde sızı olmaya bailadı, bişey çekiliyo gibi.. Adetime yakın sol göğsüm, kolumun tarafı acırdı ama bu ilk defa oluyor

Gel de umutlanma... Okuyanlar için belirti olur, bebişim geşiyosa, inşallah geliyordur... Yoksa da okuyup derler ki, bak kız neler yaşamış ama adet olmuş, boşuna umutlanmazlar belki beni okuyunca

Bat adetin ilk gunumu oluyo canim?
Bilmiyorumki.. Benim adetim cok duzensiz malesef... 35 gunde bir oluyo ortalama...

Bat adetin ilk gunumu oluyo canim?
Bilmiyorumki.. Benim adetim cok duzensiz malesef... 35 gunde bir oluyo ortalama...
Bat: beklenen adet günü demek canım. 35 çokmuş ama Allahım ol der oluverir.. Bal çörekotu tarçın la, adetlerim düzene girdi canım benim.. Sen de denesene

O karisimi aslinda ben ilk kizima hamile kaldigimda yedi

benim kizimdan önce gögsümde hic bi belirti olmazdi.. heleki düsükten sonra hem geriliyo hemde cok feci kasiniyo.
kizima hamis kaldigimdada cok kasinmisti..
simdide ara ara oluyo. ümitleniyom ama adete yoruyomda.. hayal kirikligina ugramamak icin
insallah sendeki gebelik belirtisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…