Döllenmeden 10 gün geçmesi lazım ki, bebiş rahime gelip yerleşsin, öyle çıkar diyorlarBenim de aynen o tarihlerde.. Benim yumurtalarım üç tane olmuştu ama biri büyümüştü o da 16 mm dedi doktor. Çatlatma iğnesi vurmadılar ama 2 gün aonra tekrar bakıldığında göremedi, çatlamış dedi yani
Benim de aynen o tarihlerde.. Benim yumurtalarım üç tane olmuştu ama biri büyümüştü o da 16 mm dedi doktor. Çatlatma iğnesi vurmadılar ama 2 gün aonra tekrar bakıldığında göremedi, çatlamış dedi yani
Hadi inşallah.. Rabbim bu ay sevindirsin ikimizi de, tüm isteyenleri de.. Yumırtanın büyümüş ve çatlamış olduğunu duyunca umutlanıp şimdi herşeyi gebelik belirtisi gibi görüyorum. Sonra kırmızıları görürsem yine çok üzülücem ama Rabbim ne derse o olur. Şu anda aklımk karıştıran, şiddetli kaşıntı ve sarı akıntımın olması. Krem de süremiyorım bebişim varsa diyeevet canim bizimki bir..
en pazartesi tekrar dok gittim progeston bide bi hormon degerine daha bakilcak dedi
yumurta catlamismi catlamamismi diye.
benim sol tarafda bitane yumurtam vardi, 11. gün bakti. olmasi gereken boyutta dedi. mm söylemedi malesef.
cuma kan sonucunu ögrencem insallah
catlama ignesi bende vurulmadim
insallah ikimizden ve isteyen tüm kizlarin bebisi gelmistir.
seninki görünmedigine göre senden baya ümitliyim insallah.
Amiiiinnn inşallahhhhkasinti ve akinti icin dok gittinmi??
kokuda varsa kesin mantar canim.
bence ihmal etme dok git vaktin vars..
yada tlf ile ara sor.
Allah hepimizin göbüslerini sonra kucaklarini doldursun.
rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin, dualarimizi geri cevirmesin
rahim agzi canim ihmal etme derim ben. emin olmak icin tlf ile dok arayip sorma imkanin yokmuDaha öncesinde olduğunda mantazol diye bi krem vermişti. Sordum yine doktora, onu kullanabilirsin, zararı olmaz dedi. Çok da ilgili gelmedi bana aslında ama.... Mantarsa bebeğe zararı olur mu?
Yok telefonu ypk be de ama geçen gittiğimde sormuştum, krem sür bişey olmaz dedi, bilmiyo ki ne kadar umutlanıyorumrahim agzi canim ihmal etme derim ben. emin olmak icin tlf ile dok arayip sorma imkanin yokmu
İnşallah canım benimm.. Hepimizin istediğini versin Rabbim. Bugün adet günüm bakalım, arada giren sancı dışında bişey ypk.. İnşallahh da olmaminsallah güzel haberlerin elcisidir o akinti canm.
seni cok fazla ümitlendirmek istemiyorum ama hamis olmani cani gönülden diliyorum.
sonra hayal kiriklari daha yikici oluyo..
insallah hamissindir kuzum!!!!!! insallah
dok bisey olmaz dediyse akinti seni cok rahatsiz ediyorsa sür kremi . cok rahtsiz olmuyorsan sürme. bekle derim.
Bat adetin ilk gunumu oluyo canim?Hayırlısı inşallah.. Benim ilk gebeliğimde, göğüslerimde hiç belirti yoktu. Gerçi beklemiyordum da, adetim üç gün geçince çıktı idrarda. Sonra kaybettim malesef.. Tek hatırladığım çook yoğun beyaz akıntıyla beraber kaşıntı... Bulantı vs 8.haftada başlamıştı. Senin bat ne zaman canım?
Bat: beklenen adet günü demek canım. 35 çokmuş ama Allahım ol der oluverir.. Bal çörekotu tarçın la, adetlerim düzene girdi canım benim.. Sen de deneseneBat adetin ilk gunumu oluyo canim?
Bilmiyorumki.. Benim adetim cok duzensiz malesef... 35 gunde bir oluyo ortalama...
Bak şimdi de, sağ göğsümde sızı olmaya bailadı, bişey çekiliyo gibi.. Adetime yakın sol göğsüm, kolumun tarafı acırdı ama bu ilk defa oluyor
Gel de umutlanma... Okuyanlar için belirti olur, bebişim geşiyosa, inşallah geliyordur... Yoksa da okuyup derler ki, bak kız neler yaşamış ama adet olmuş, boşuna umutlanmazlar belki beni okuyunca