Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

="Skry10, post: 45792823, member: 679616"]Cok tesekkur ederim canim . Rabbim ins hepinizin yuzunu guldurur ins tez vakitte gobisler minnaklar ile dolar . Kafani dagit iyi olur stres yapma dua et bekle . Rabbim ins yuzunuzu guldurur . Yazarim tabiki canim giriyorum okuyorum mesajlarinizi hep . Migde bulantim ve tiksintim disinda sukur hicbir sikinti yok ...[/QUOTE]
mrhaba geçddollenme mi yaşadınız regl den kaç gün sonra öğrenebilirim yumurtlama geç oluyor sanırım bilgi verirseniz sevinirim

mrhaba geçddollenme mi yaşadınız regl den kaç gün sonra öğrenebilirim yumurtlama geç oluyor sanırım bilgi verirseniz sevinirim[/QUOTE]
Ben 10 gun sonra ogrendim canim . ama ilac ile olmadi kendiliginden oldu . 10.gunu test yaptim cift cizgi cikti . adetime gore bebek 11 haftalik olmasi gerekiyor . ama ultrasyona gore bebegim 7 hafta 6 gunluk suan

mrhaba geçddollenme mi yaşadınız regl den kaç gün sonra öğrenebilirim yumurtlama geç oluyor sanırım bilgi verirseniz sevinirim
Ben 10 gun sonra ogrendim canim . ama ilac ile olmadi kendiliginden oldu . 10.gunu test yaptim cift cizgi cikti . adetime gore bebek 11 haftalik olmasi gerekiyor . ama ultrasyona gore bebegim 7 hafta 6 gunluk suan[/QUOTE]

Ne güzel bak hiç bir sorun yokmuş...umutlan canım umudunu her zaman diri tut.Belkide şu an bebeğin seninle her şey gönlünce olur inşallah :)

T

yunus_ciklet, post: 45794138, member: 715910"]Ben 10 gun sonra ogrendim canim . ama ilac ile olmadi kendiliginden oldu . 10.gunu test yaptim cift cizgi cikti . adetime gore bebek 11 haftalik olmasi gerekiyor . ama ultrasyona gore bebegim 7 hafta 6 gunluk suan[/QUOTE][/QUOTE]
tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum

Ne güzel bak hiç bir sorun yokmuş...umutlan canım umudunu her zaman diri tut.Belkide şu an bebeğin seninle her şey gönlünce olur inşallah :)
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için inşallah isteyen herkes bebeğine kavuşur. Umudum yok ama içimde bir garip ben bir garip :) :)

Bugün pembe kahverengi tuvalet kadığıdına gelen bi kanama oldu. 11. Gün bugün aşılamadan sonra. Yerleşme olabilir mi? Merak ettim. İnşallah ilerlemez erken henüz adet kanaması için diye düşünüyorum. Böyle erken adet olmam ya inşallah puff

Merhaba ileri hareketlilik % kac merak ettim.

kızlar bugün regl geçeli 4. günüm gün olarak 31. gündeyim keşke bir mucize olsa dr inat buay geç döllenme olsa 18.03 dan sonra yumurtlamış olabilirmiyim acaba ya..?

Şimdi hastaneden çıktım. Kanama adet kanaması. Saat 15.30 da kan sonucum çıkacak ama doktor rahim iç zarının inceldiğini söyledi. Yani negatif. Bu ay da olması. Ara veriyoruz

[/QUOTE]
tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum[/QUOTE]
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....

E="Skry10, post: 45814733, member: 679616"][/QUOTE]
tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum[/QUOTE]
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]
canim bugün saat 2 de pceteyenpembe akıntı geldi çok az daha yok bu saat oldu yok insa al lah senin gibi olur hikayem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…