Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum[/QUOTE]
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]
ama benim deger biraz dusuknolunca işte ne bileyim Allah isterce

tesekkur ederim canım bende henüz iğnesi hiç anladım Dr regl 2.3 günü gel dedi normalde28 ggünde oluyorum ama 30 gün oldu pazartesi günü gidecektir olmadigindan mera ettim Dra yumurtlama yok demiş ti acaba geç yumurtlama olabilirmi yim diye merak ediyorum[/QUOTE]
bende de 10 mll catlatacak kadar degıl demıstı doktor . gıt doger ay 3. gunu gel dedı bende reglı beklıyordum . sora sol kasıgım agrımaya basladı yuruyemıyordum nerdeyse . mıgde bulantıım be as donmelerım oldu ama en buyuk belırtım sol kasıktı . gaz sancım oldu benım . 10 gun gecıktı umut kesıklıgı yaptım rabbımın mucızesı ıste olmus kendılıgınden catladı şükür sımdı 2 aylık olduk . ınss rabbım hepınızn yuzunu guldurur en kısa zamanda....[/QUOTE]
Canim ne güzel. Allah tamamına erdirsin inşallah. Benimde sürekli sol kasık ağrım var. Doktor polikistik overde normal dedi. Cumartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Öncesinde gebelik testi yapacağım,ümit işte... Doktora gideceğim ve sonra tarlusal ve rahim filmi. Sonra aşılama. Hayırlısı bakalım. Aslında hep dua ediyorum Rabbim onlara gerek kalmasın,kendiliğinden olsun,diye. Ama ne yapıyim?olmuyor?

2gün. Önce bir kasık ağrısı,resmen oturamiyordum. Otursam kalkamıyordum. Aşırı akıntım vardi. Acaba çatlatma mi diye düşündüm. Bilmiyorum neden oluyor?hep umut ediyorum.çatlatma iğnesinden sonra adet olacak zaman kulağımın yanında sivilce çıkmıştı. Şimdi de aynı yerde sivilce çıktı. Acaba kendiliğinden oldu mu?diyorum!

arkadaşlar merhaba ben bu ay klomen kullandm ve yumurta oluştu ayın 16'sında da çatlatma iğnesi yapıldm bugün 13'cü günm kaçıncı gunde hamilelik belli olur acaba ( lutfen bana yardımcı olun )

arkadaşlar merhaba ben bu ay klomen kullandm ve yumurta oluştu ayın 16'sında da çatlatma iğnesi yapıldm bugün 13'cü günm kaçıncı gunde hamilelik belli olur acaba ( lutfen bana yardımcı olun )
Canim 16.günden sonra adet olmazsan test yap kesin çıkar

İnanır misin?bende bu ay göğüs ağrısı oldu bende. Kasık ağrısı. Akıntı hepsi var. Bebek yok???bende gebelik testi yapacağım cuma günü

En son doktora gittiğimde bir çift doktordan çıktı. Yüzleri gülüyordu. Galiba bebeği gördüler. İçimden dedim ki!bizde birgün böyle olacakmiyiz dedim?çok hoşuma gitti. İstiyorum tabiki anne olmak yaş 28oldu. Atama bekliyorum hala.karışık işler

Soğan kürünü kaç kere yaptım işe yaradi da,yumurtam büyüdü o ay. İncir kürü yaptım fayda etmedi. Klomen fayda etmedi,2kez ve ben şimdiden yoruldum. Nisanda hem rahim filmi hem aşılama olsa keşke de hamile kalsam. Polikistik overim var. Acaba ameliyat olsam da kırdırsam mi diyorum!adet olmuyorum pek. Kafasına göre oluyordum. Nasip bakalım

Bu sayfaya içimi döktüm ve hamile olana kadar birşey yazmayı düşünmüyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek,inşallah

İnşallah canim. Cook teşekkür ederim. Umarım iyi bir Haber olur. Seninde olur inşallah. Cumartesi doktora gideceğim tekrardan. Umut ediyorum sadece!göğüslerimin ucu o kadar ağrıyor ki!iç çamaşırı bile giyerken yanıyor. Şüphelenmek istemiyorum hep boşa çıkıyor,korkuyorum!

İdrar testi negatif çıktı. Doktora gidemedim haftaiçi gel dedi. Bilmiyorum ne olacak halim???hala göğüs ucum acıyor. Rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm. Eğer kafama göre tarlusal içersem ve hamileysem boşa gidecek diye çok korkuyorum. Tarlusal içince bebek varsa düşer mi kesin???doktora gideceğim. Sonra tarlusal sonra rahim filmi sonra aşılama... O da tutarsa hamile olacağım!!!hayırlısı

Doktora gittim ve söktürücü verdi. Gebelik testi yaptılar negatif çıktı. Artık adet olunca rahim filmi çekinecek. Sonra aşılama olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…