- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş bi yavrun olur dua larım seninleEvet adetin 15.günü yani dün muayene oldum doktor yumurtami gösterdi bak büyümüş hemen 2 saat içinde ovitrell vurulman lazım dedi pazartesi gününden itibaren de progestan verdi günde 3 kere alınacak 15 günümüz var önümüzde 2 günde bir ilişki dedi adet olursan hemen ilacı kesip geliyorsun olmazsan da kan tahlili yaptırıp arıyorsun beni dedi inşaAllah Allah yüzümüze bakar da olur dua istiyorum ihtiyacımız var
Evet yumurta buyurde catlamassa kendiliğinden kist oluyor ama adet olursan o kistler adetle gidiyoArkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Ben pko luyum. Dr duphaston adında bır ılac verdı reglımı düzene soksun dıye. Bu arada kılo ver yaza dogru olmazsa gel dedı. Gecenlerde vajınal akıntı ıcın elıme yakın bırde a gıttıgımde hasta kapmak ıcın mı bılmıyorum hemen hamılelık uzerıne yoğunlaştı ve klomen verdı gunde ıkı kere 5. Ve 10. Gun aralarında al 21. Gun test ver dedı. Bende 1 senedır hamıle kalamadığım ıvın gaza gelıp klomen ı kullandım bugun adetımın 10. Gunu. Ama sımdı bunun kıst yaptıgını okudum. Ayrıca obur de un duphaston ılacını kesmem kotu mu olur bılemedım. Bı panık oldum kendı dr Uma söylemeye de utandım. Bu klomen ne yapar ben ne yapmalıyım bana bır akıl verır mısınız?
Teşekkür ederim
İlişkiden sonra hemen kalkma yataktan 2saat enaz kalça altına yastık koy bn öyle hamile kaldımEvet adetin 15.günü yani dün muayene oldum doktor yumurtami gösterdi bak büyümüş hemen 2 saat içinde ovitrell vurulman lazım dedi pazartesi gününden itibaren de progestan verdi günde 3 kere alınacak 15 günümüz var önümüzde 2 günde bir ilişki dedi adet olursan hemen ilacı kesip geliyorsun olmazsan da kan tahlili yaptırıp arıyorsun beni dedi inşaAllah Allah yüzümüze bakar da olur dua istiyorum ihtiyacımız var
InsaAllah yaaInş bi yavrun olur dua larım seninle
Inş olur cNimKızlar kimseden ses yok nedense.Ben dün dra gittim yumurtlarım çok güzel gelişmiş toplam 5 yumurta var.2 tanesi çatlamak üzere dedi. Hatta ikiz olabilir dedi.Hayırlısı artık.Bakalım ne olacak...
merhaba , profilinizden hamile kalmış olduğunu görüyrom, hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin inşallah, ben de klomen kullanmaya başladım. bu gün 3. gün. 5 gün kullanıp sonraki 5 gün doktora gidicem bu klomenden sonra bir iğne veriyorlar sanırım. yazılarınızdan okuduğum kadarıyla bu iğneyi kendimiz mi vuruyoruz, yoksa doktor mu vuruyor nasıl bir şeySelam bayanlar
Progestan kullanıyorum pazartesi günü başladım günde 3 kere fakat karnimin alt tarafinda ve göbek deliği çevresinde çok sancım var sebebi nedir acaba birde bazı yerlerde okuduğuma göre doktor 21.gun progesteron değeri için tahlil istiyormuş benim doktorum bu konu hakkinda birsey demedi
selm ılk olarak sunu belerteyim.ilk ayda 5 yumurta cok iyi bi sonuç.isallh hayrlı sonuclara ulasırsın..pıhtılaşma sorunun için clexan kullanıyor musun.pıhtılaşma dusuk sebebi çunku.ablamdan biliyorm.ıkı dusuk yaptı ve dr u pıhtılasmaya bağladı..suan ıkı haftalık bebeği var.doğuma kadar aksatmadan kullandı..stress yapma ve çatlatma iğnesşnden sonra kendini sıcak tut..hesap yapmadan girin ilşkiye..rabbim hakkında hayrlısını versın:)Kızlar kimseden ses yok nedense.Ben dün dra gittim yumurtlarım çok güzel gelişmiş toplam 5 yumurta var.2 tanesi çatlamak üzere dedi. Hatta ikiz olabilir dedi.Hayırlısı artık.Bakalım ne olacak...
selm, pko oldugu için yumurtalıkların duzenli çalışmıyor demektir..düzenli çalışmadığı için yumurtlama ve adet görme ve gebe kalma olasılığı oldukça dusuk..klomen yumurtlamayı sağlıyor.yumurtalar belli buyukluğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyor.koldan karından veya kalçadan.tek doz..iğneden 36 saat sonra ilk ilşki.devamında gun asırı ılişki..adet tarihine kadar.adet olmazsan döllenme olmuş demektir..hap ve iğne sayesınde duzenli adet goruyorsun.iğneden 14 gun sonra adet olursun dollenme yoksa..hersey gonlunce olsun..stresten uzak dur.:)kızlar ben size bişey sormak istiyorum kafamkarıştı ben bu ay doğumkontrol hapı kullandım hap bittikten 1 hafta sonra ıkı gün kahverengi akıntı geldi kesildi bende ertesi gün doktora gittim doktor usg de şiddetli şekilde pko olduğumu söyledi sağ ve sol yumurtalıklarmda fazlaca kist olduğunu söyledi ahverengi akıntıyı adet saydı ve bana klomen tedavisine başladı benim anlamadığım yumurtalıklarmda bu kadar kist varken klomen işe yararmı size nasıl başlandı tedavi
canım pko old için gebelk sansı dusuk.çunku yumurtalklar çalışmıyor demektr..yumurtlama adet gorme dollenme olamıyor..klomenle yumurtalar buyuyor.istenilen sewiyeye yanı 18-20 mm olunca çatlatma iğnesi vuruluyor..kıst yapma ihtimali var ama zaten sen yıllardır kistlerle yaşıyorsundur..bence dusunme kist yapıcağını. dr unun duzenli takıbıne dewam etmenı oneririmArkadaşlar bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Ben pko luyum. Dr duphaston adında bır ılac verdı reglımı düzene soksun dıye. Bu arada kılo ver yaza dogru olmazsa gel dedı. Gecenlerde vajınal akıntı ıcın elıme yakın bırde a gıttıgımde hasta kapmak ıcın mı bılmıyorum hemen hamılelık uzerıne yoğunlaştı ve klomen verdı gunde ıkı kere 5. Ve 10. Gun aralarında al 21. Gun test ver dedı. Bende 1 senedır hamıle kalamadığım ıvın gaza gelıp klomen ı kullandım bugun adetımın 10. Gunu. Ama sımdı bunun kıst yaptıgını okudum. Ayrıca obur de un duphaston ılacını kesmem kotu mu olur bılemedım. Bı panık oldum kendı dr Uma söylemeye de utandım. Bu klomen ne yapar ben ne yapmalıyım bana bır akıl verır mısınız?
Teşekkür ederim
Allah duysun sesinizi bugün 14.günümdeyim ignenin şuan belim karnim çok ağrıyor inşaAllah adet olmam hayırlı haber alırım da burdan bildiririmmerhaba , profilinizden hamile kalmış olduğunu görüyrom, hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhhatli kucağına almaya nasip etsin inşallah, ben de klomen kullanmaya başladım. bu gün 3. gün. 5 gün kullanıp sonraki 5 gün doktora gidicem bu klomenden sonra bir iğne veriyorlar sanırım. yazılarınızdan okuduğum kadarıyla bu iğneyi kendimiz mi vuruyoruz, yoksa doktor mu vuruyor nasıl bir şey
Canım regliyken içiliyor zaten...merhaba ben de aranıza yeni katıldım daha yeni doktor klomen verdi fakat şuan regl dönemimdeyim regl iken de içiliyormu bu ilaç
öyle mi çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sizde kullandınız mı faydasını gören çok sanırım inşallah bende faydasını görürüm birde doktor bu ilacı neye dayanarak veriyor ben biraz test ediliyor gibi hissediyorum kendimi progestoronum 18 çıkmıştı düşük değildi yani yumurtlamam var peki ben şimdi niye klomen kullanıyorum acabaCanım regliyken içiliyor zaten...