inş.cnm gelişmelerden haberdar et dün gece senin için dua etttimCanım inşallah snn tutmuştur benimde tutar. Regl geçince kandabaktirirsin rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
inş.cnm gelişmelerden haberdar et dün gece senin için dua etttim
inş cnm.evet cnm yumurtan çatlamıştır.bende aynı olmuştum ğrı krap vs.dr ilişki istediği gece yani yumurtanın çatladıgı gece. hatta ilişki sırasında bu ay hep baskı hıssettım yumurtalıklarımda.Sağol şekerim allah razı olsun inşallah rabbim en kisa zamanda seninde yüzünü güldürür bizimde:) canım dün iliskimize girdik. Ilısu esnasında çok ağrıdı kasıklarım ondan sonra 1 saat bacaklar havada belde yastık yattım kalkınca az yürüdüm yürürken yumurtaligimi hissettim ve gece boyu agrim oldu uyandığımda ağrı kalmamisti neden acaba o zamanda mi çatladı sende oldumu öğle
inş cnm.evet cnm yumurtan çatlamıştır.bende aynı olmuştum ğrı krap vs.dr ilişki istediği gece yani yumurtanın çatladıgı gece. hatta ilişki sırasında bu ay hep baskı hıssettım yumurtalıklarımda.
amin cnm amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn. :) ayyy konuyu değiştirelim patlıcaz yoksaInşallah bebeğin senledir sıkı sıkı tutunmustur bu mübarek günde dua ediyorum rabbim sanada bana annelik duygusunu tatmak nasip etsin ve herkeze. Şimdi eğilip kalkarken kasıklarım da sağlı sollu ağrı oluyor.
amin cnm amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn. :) ayyy konuyu değiştirelim patlıcaz yoksanerelısın sen cnm nerde oturuyorsun
saol cnm aynen:) tekirdagliyim şekerim istanbulda oturuyorum sen nerelisin bide çok sıcak kanlisin içim ısındı vallahi sana
bizde babamın işi sebebiyle 2 sene kırkareli de oturmuştuk.güzel yer tekirdağ her yeri gezdirirdi babacım :)saol cnm aynenben artvinliyim cnm lazım.bende istanbulda oturuyorum
bizde babamın işi sebebiyle 2 sene kırkareli de oturmuştuk.güzel yer tekirdağ her yeri gezdirirdi babacım :)
eşinle aynı memleketten olmak büyük şans.bayramda seyranda gidince kendi memleketinide görmüş oluyorsun.yabancılık çekmıyorsunGüzel yer evet memleket orda işte arada gidip geliyorum esimde orali iyi oluyor.
eşinle aynı memleketten olmak büyük şans.bayramda seyranda gidince kendi memleketinide görmüş oluyorsun.yabancılık çekmıyorsun
oh ne güzel bide senın memleket yakın istanbul a beni eşim rize li her bayram ordaAynen tatlım ilk evvela Çerkezköy e uğruyorz eşimin köyüne sonra hayraboluya geçip benimkileri görüyoruz :) bir Avrupa turu yapıyoruz Edirne Malkara Keşan Tekirdağ
oh ne güzel bide senın memleket yakın istanbul a beni eşim rize li her bayram ordabizimkiler burda.allahtan bu bayramda burdayız
aynen cnmşans işte olsun gönüller bir olsun da 1 saatlik yol şekerim gidip geliyoruz
Klomen bu ay hiç bi işe yaramadı kırmızı kartı gördüm maalesef kızlar
Cnm Ne zamandır giremiyorum siteye.öyle belirtiler çok oluyor iğneden sonra inş sende bebiş olur.zeten klomen bende kist yaptı bu ay Yasmin kullanıyorum. Ekimin 10 unda gidicem tekrar farklı bi ilaç vericekmiş dr bakalım inş işe yararAa cok uzuldum şekerimbak benimde 1 hafta oldu iğne olali belirti var ama inanasim gelmiyor psikolojik diyorum
Cnm inş bebeğine kavuşursun. Ben birkez kullandın klomen kist yaptı.şimdi yasmin kullanıyorum. Bakalım ekimde gidicem farklı bi ilaç vericekmişmerhaba ben temmuz ayında klomene başladım adet oldum gebelik oluşmadı 1 ay ara verdim bu ay tekrar gittim şu an yine klomen verdi doktorum buğün 2. günüm pazartesi günü iğne yapalım sana dedi şaşkın tedirgin ve heyecanlıyım hiç bi fikrim yok ne olacağına dair daha önce yaptıran arkadaşlar yardımmmm lütfennnnRabbim inş hayırlısı ile bebeğimize kavuşmamızı nasip eder...
Cnm Ne zamandır giremiyorum siteye.öyle belirtiler çok oluyor iğneden sonra inş sende bebiş olur.zeten klomen bende kist yaptı bu ay Yasmin kullanıyorum. Ekimin 10 unda gidicem tekrar farklı bi ilaç vericekmiş dr bakalım inş işe yarar