- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
Aynen ben de folik ve glifor hala adet olamadım kist mi gebelik mi bilmem de test negatif unarım problem yoktur salı dr gitcem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gttm negatif çıktı tarlusal verdi hala bekliyorum
Slm kızlar klomen kullanıyorum bugün ikinci günüm sağ ve sol kasıkta ağrım var aynı adet sancısı gibi acaba normal bir durum mu
yaa of beklemek cok zor ya benimd klomen ve igneden sonra 15.gunum bugun adet olmam lazim hatta dunde olmam lazimdi ama kasik agrilarim var ara ara ve goguslerim tas gibi cok aciyor bu ay patlicak gibi dolular sanki off rabbim bebislerle doldursun
Arkadaşlar bu klomen ve serophene kullanınca kist oluşuyor diyorlar. Bunların arkasına çatlatma iğnesi vuruluyoruz. Tutarsa tutar tutmayınca gene dr. ilaç yazıyor ama kist varsa çocuk tutar mı bilgisi olan var mı? ilaçlar kist yapıyorsa neden bunları veriyorlar, anlamış değilim. Dr. bütün kontrollerimi yaptı hiçbir şeyin yok iyisin dedi. Ama klomenle tedaviye başlayalım dedi. Eğer birşeyim yoksa neden ilaç tedavisi veriyor.
1.si herkese kist yapmıyor
2.si eşinde problem var mı? normalde gelişen yumurtanın biraz daha büyümesini sağlıyor,spermlere kolaylık olsun diye
Eşimde problem var mı yok mu bilmiyorum. Kadın doğuma ben çıktım bana bunları yazdı. Eşim daha hiçbir dr. görünmedi.