Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Aynen ben de folik ve glifor hala adet olamadım kist mi gebelik mi bilmem de test negatif unarım problem yoktur salı dr gitcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ay aşılama yaptırmak istediğimi eşime söyleyemememin sıkıntısı içindeyim :S yine küsmekten,konuşmamaktan,ağlamaktan,üzülmekten korkuyorum

Kızlar klomen kullandıktan ne kadar süre sonra ilişkide bulundunuz

Slm kızlar klomen kullanıyorum bugün ikinci günüm sağ ve sol kasıkta ağrım var aynı adet sancısı gibi acaba normal bir durum mu

Slm kızlar klomen kullanıyorum bugün ikinci günüm sağ ve sol kasıkta ağrım var aynı adet sancısı gibi acaba normal bir durum mu

yaa of beklemek cok zor ya benimd klomen ve igneden sonra 15.gunum bugun adet olmam lazim hatta dunde olmam lazimdi ama kasik agrilarim var ara ara ve goguslerim tas gibi cok aciyor bu ay patlicak gibi dolular sanki off rabbim bebislerle doldursun

yaa of beklemek cok zor ya benimd klomen ve igneden sonra 15.gunum bugun adet olmam lazim hatta dunde olmam lazimdi ama kasik agrilarim var ara ara ve goguslerim tas gibi cok aciyor bu ay patlicak gibi dolular sanki off rabbim bebislerle doldursun

test yapsam cikar mi kiii

Klomeni kullandığın günler kasık ağrın oldumu adet sancısı gibi.inşallah hamişsindir.ayrıcz günde kaç tane kullandın.biraz anlatır mısın

doktor banada klomen verdi bugün adet oldum salı günü başlıcam kullanmaya eşimde varikosel var bakalım faydalı olcakmı

Hanımlar daha oncede konuyla ilgili baslik acmistim.Bende yumurtlama ilgili problem yasadim klomen kullanmadan catlatma ignesi oldum ise yaramadı sonra BOGURTLEN KOKU ictim o ay hamile kaldim isteyen deneyebilir nettende araştırabilirsiniz...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Arkadaslar bende 6 aylik evliyim esimle 1 kere denedik olmadi dr.a gittim birde klomenle deneyelim dedi , 5 gun kullandim sol tarafimdaki folikul cok guzel buyudu ve esimle 12-14-16 gunler sabah iliskilendik. Sat 26 mart , adetlerim 28 gun suruyor adetimin 15. Gunu cok kotu agri yasadim nefes bile alamadim suanda 2-3 gundur seffaf-beyaz akintim , uyku halim , sicak basmasi , bel agrisi ve sancim var.. insallah hamileyimdir.. dualarinizi eksik etmeyin..

Aynı şeyleri deniyırum şimdi..ikiz çok güzel..ne kadarlık oldular çift yumurta ikizi mi

Arkadaşlar bu klomen ve serophene kullanınca kist oluşuyor diyorlar. Bunların arkasına çatlatma iğnesi vuruluyoruz. Tutarsa tutar tutmayınca gene dr. ilaç yazıyor ama kist varsa çocuk tutar mı bilgisi olan var mı? ilaçlar kist yapıyorsa neden bunları veriyorlar, anlamış değilim. Dr. bütün kontrollerimi yaptı hiçbir şeyin yok iyisin dedi. Ama klomenle tedaviye başlayalım dedi. Eğer birşeyim yoksa neden ilaç tedavisi veriyor.

Son düzenleme:

1.si herkese kist yapmıyor
2.si eşinde problem var mı? normalde gelişen yumurtanın biraz daha büyümesini sağlıyor,spermlere kolaylık olsun diye

1.si herkese kist yapmıyor
2.si eşinde problem var mı? normalde gelişen yumurtanın biraz daha büyümesini sağlıyor,spermlere kolaylık olsun diye

Eşimde problem var mı yok mu bilmiyorum. Kadın doğuma ben çıktım bana bunları yazdı. Eşim daha hiçbir dr. görünmedi.

Arkadaşlar birde bu çatlatma iğnesinden sonra kaç kere ilişki öneriliyor. Bazı yerlerde okudum 24 saat sonra ve 36 saat sonra ilişki sadece iki kere ilişkiye girenler var. Hangisi doğru, sık sık ilişkimi yoksa 2 kere ilişki yeterli mi? İyice bunaldım bu konulardan. Valla erkek olmak lazımmış. Bütün sıkıntıyı kadın çekiyor çocuk sahibi olacağız diye. Artık eşimden çocuk için ilişki istemekten utanır oldum. Bilen varsa yardımcı olsun. sık sık olursa adamın spermleri güçsüzleşmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…