Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Paylasimlarin icin tesekkur ederim.doktor da tam teshis koyamadi zaten. Hormon degerlrrinde ve yumurtaliklarda bisey cikmadi. Sadece regl araliklari uzun oldugu icin yumurtlamiyor kabul ediyoruz dedi. Bende direk asilsma yapalim demesini anlanadim zaten. Once haptir ignedir verir diye dusunuyordum.

Sende yumurtalama geç oluyor eşinde de sperm durumu pek parlak olmayınca aşılama denemek istemiş olabilir.
İstersen bir doktora daha görün o da aşılama derse aklını düşünmeden başlayabilirsin.
Aşılama yorucu bir süreç değil.

Su bir iki ayda gecsinde sonrasina bakacagiz artik hayirlisi.

direk aşılama yöntemi doğru değil bence canım sonuçta aşama aşama ilerlenen bi süreç bu ben 6 ay oldu istiyorum olmayınca gittim doktora bende de eşimde de bi sorun yok dedi o zaman ilaç bile vermedi hemen önce yumurta takibi yaptı yine olmayınca klomen werdi çatlatma iğnesi olmadım ama çatladığı için we ne yazıkki yine olmadı bu ayda klomeni kullanıyorum ama bu ay çatlamayı beklemeden iğne yapcak yine olmazsa tüplere bakarız dedi yani biraz uzunca oldu ama aşılamaya kadar çok aşama war. hamile kalmakta kiloda cok etkili onada dikkat et canım we başka bi doktora daha git derim

Bende hemen istemedim zaten. Bakalim bir kac ay bekleyecegiz. 2 gundur hayit tohumu icmeye basladim. Bakalim iyi geliyomus diye duydum. Umarim ise yarar

inşallah canım soğan kürünüde dene bence bende denicem bu ay :)

Onu da istiyorum ama bu ara cok yogun aksam yemegi bile yiyemiyorum. Aksamdan kaynatip ertesi gun isyerinde icsem. Illa ilik taze taze icilmesi gerekdiyorlar. Sadece aksam icsem olmazmi gunduz oglende icmemin hicbir imkani yok birgece once hazirlamktam baska

canım zaten benimde öğlen içmem mümkün değil iş yerinde saraçoğlu öğlen içemeyenler akşam yemekten önce bir bardak birde yatmadan önce bi bardak diyo öyle yapıcam bende çünkü taze yapılıp içilmesi gerekiyomuş

Valla canim bunu soyledgin iyi oldu. Bende oyle yapayim ozaman tesekkurler. Bu arada 2 gun once sabah yavas yavas hissettiren ogleden sonra bir anda giren bir bel agrisi yasadim. 2 saat kadar yasadim bunu. Usuttum heralde dedim. Ama 2 saat sonra bicak keser gibi bir anda agri kesildi. Bugunde yine hafif kasik agrilarim ve bel agrim var. Ve benim yuzumde adet zamani bile binde bir sivilce cikar simdi 3-4 tane sivilce cikti. Adetim geceli 27 gun oldu. Hafif akintilarim da var. Ben bel agrisini ancak adetin 1. 2. Gunu yasarim oda hafif sekilde sanki adet olcam gibi hissediyorum. Scikcasi umitlenmk istemiyorum. Cunku 2 aydir umitleniyorum ve 2 aydir da iltihap kapmis oluyorim. Ama bel agrisi yasamiyodum hic. Ilk defa boyle bel agrim var. Ne dusuncem bilemedim (

Valla canim bunu soyledgin iyi oldu. Bende oyle yapayim ozaman tesekkurler. Bu arada 2 gun once sabah yavas yavas hissettiren ogleden sonra bir anda giren bir bel agrisi yasadim. 2 saat kadar yasadim bunu. Usuttum heralde dedim. Ama 2 saat sonra bicak keser gibi bir anda agri kesildi. Bugunde yine hafif kasik agrilarim ve bel agrim var. Ve benim yuzumde adet zamani bile binde bir sivilce cikar simdi 3-4 tane sivilce cikti. Adetim geceli 27 gun oldu. Hafif akintilarim da var. Ben bel agrisini ancak adetin 1. 2. Gunu yasarim oda hafif sekilde sanki adet olcam gibi hissediyorum. Scikcasi umitlenmk istemiyorum. Cunku 2 aydir umitleniyorum ve 2 aydir da iltihap kapmis oluyorim. Ama bel agrisi yasamiyodum hic. Ilk defa boyle bel agrim var. Ne dusuncem bilemedim (

Canım hastalıktan ve yoğunluktan gelemedim.Birde burada bebeği kafaya çok takıyorum ondan gelişlerimi azalttım :)
Canııııım sende benim gibisin.Bence doktorunu değiştir.Hormonlarımda falan hiçbir şey çıkmadı,rahim temiz,eşimin sperm sonuçları mükemmel hamd olsun.Sadece adet aralıklarım uzun ve bunun nedenide yumrtamın geç büyümesi.Sorunun belli bu doktorun neden böyle yapıyorda önce yumurtayı erken geliştirmeye çalışmıyor anlamadım.Belkide para tuzağıdır canım.Sen en iyisi başka bir doktora görün tahlillerini falan göster kesinlikle önce yumurta geliştiriciye başlatacaktır.

Valla canim ben ozel hastaneye gidiyorum. Daha once oradaki bir doktora gittim adam iyiydi fakat biraz soguktu yildizlarimiz uyusmadi diyelim :) sonra baska arkadaslrn tavsiysyle ayni hastanedeki baska bir doktora gidiyorum bu doktor tam istedgim gibi olumlu yorumlrda cok duydm hakkinda baya arstirma yaptumda gedim. Esimde sperm yavaslgi var diye saniyorum ki olasiligi yukseltmek istedi. Bilemiyorum. Simdi kpss ye de giricem ise de gidiyorum cok yorucu. Daha dersten anca ciktim 11 oldu eve geldgmde. Bu arada hayirli kandiller :)) bol bol dua edelim. Rabbim bu aksam da belki bizim icin birer bebek yazar kader defterimize. AMIN.

belirtiler çoğu zaman psikolojik oluyo canım zaten ben adet günüm yaklaştığında başım döner midem bulanır belim ağrr uykum gelir beklediğimiz için oluo ama eğer iltihap warsa sende bu soğan kürünü kesin uygula zaten attığını farkedeceksin düzenli iç ama aksatma. 27 gün cok uzun bi zaman bide başka bi doktora git mutlaka canım

Valla bende cok bir beliti olmaz oncesinde sadece sinirli olurum ve biraz vucudum su toplar karnim siser o kadar. Agri bile cekmem gelmeden once. 2 ay once ovulasyon testi yaptim. O zamanda 24. Gunde koyulasmisti benim test cizgileri. Zaten 35 gunden once adet olmuyorum. Adetime gore eger oluyosa yumurtlamada gec oluyor sanirim. Sogan suyunu da deniycem ama bakalim bu ay bir adet olayim olunca 2. Gun falan baslarim artik. Hayirlisi

benimde yumurtlama geç oluo canım 20. güne bile gelebilio bazen her bünye farklı işte sen farklı bi doktora daha git sonuçta bak yumurtlama oluo çatlama oluomu olmuo mu onu takip etsin benım yumurtlama we çatlama olmasına rağmen şu an yumurta geliştirici ilaç kullanıyorum we çatlatma iğneside yapacak

Benim de bekledigim buydu acikcasi. Yumurta gelistirici bir hap ve catlatma ignesi. Daha sonra olmazsa asilama olabilirdi. Keske bu ay icin hap ve igne verseymis. Ona gore bu durumu da denemis olurduk. Zaman aleyhimize isliyor

Benim de bekledigim buydu acikcasi. Yumurta gelistirici bir hap ve catlatma ignesi. Daha sonra olmazsa asilama olabilirdi. Keske bu ay icin hap ve igne verseymis. Ona gore bu durumu da denemis olurduk. Zaman aleyhimize isliyor

işte canım bunun içinde hiç wakit kaybetme doktorunu değiştir

Selam Kizlar. Bende 4 ay önce PCO cikti. Ve klomenle bu 3. Ayim . Dr bu ayda gebelik olmazsa rahim filmi istedi ve asilamaya gecicez dedi. İlaç tedavisi 3 ay uygulaniyormus. Sizler kaç aydir klomen kullanıyorsunuz?

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

progestanı tutunmayı kolaylaştrmak için veriolar canım olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…