Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Ben klomenden daha zararsız olduğunu biliyorum, eğer klomen kullandıysan çatlatma kullanman mantıklı

Ben 2 yıldır klomen kullanıyorum.polikistik olduğum için.geçen mart ayında yine klomen kullanmıştım ama havuç ile incir kürünü de yaptığım ay hamile kalmıştım.ama 4.bucuk aylıkken oğlumu su kesesinşn erken yırtılması ile kalbi attığı halde üçüncü günü aldılar.bütün bunlarda da vardır bi hayır dedim.bu yüzden kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.inşallh hepimizin en kısa zamanda bu isteğimiz gerçekleşir.

Ben 2 yıldır klomen kullanıyorum.polikistik olduğum için.geçen mart ayında yine klomen kullanmıştım ama havuç ile incir kürünü de yaptığım ay hamile kalmıştım.ama 4.bucuk aylıkken oğlumu su kesesinşn erken yırtılması ile kalbi attığı halde üçüncü günü aldılar.bütün bunlarda da vardır bi hayır dedim.bu yüzden kısa zamanda tekrar hamile kalmak istiyorum.inşallh hepimizin en kısa zamanda bu isteğimiz gerçekleşir.

Ben de hamile kalmiştim ama dış gebelik oldu

Evliliğimin 3.yılı hiç korunmadık.ama açıkcasi eşimin ailesine ilk yılımızda bende korunuyoruz demek zorunda kaldım.endişelenmesinler diye.şimdi dört gözle bekliyorlar,benim regli tarihimi benden iyi biliyorlar.aslında bizim gebelik sitresden gerceklesmiyor sanırım

Evliliğimin 3.yılı hiç korunmadık.ama açıkcasi eşimin ailesine ilk yılımızda bende korunuyoruz demek zorunda kaldım.endişelenmesinler diye.şimdi dört gözle bekliyorlar,benim regli tarihimi benden iyi biliyorlar.aslında bizim gebelik sitresden gerceklesmiyor sanırım

ben okuyorum diye istemiyorum düşünüyorlardı. negatif bakıyorlardı ben de söyledim kurtuldum

İnşallah yeniden,kalırsın canım.iki tüpü kapalı olup hamile kalanı biliyorum.rabbim isterse olmayacak şey olabiliyor

Zaten sağ tüpüm alındı, klomenden olabileceği düşünülüyor, rahim filmi çektirmedim henüz aslında düşünmüyorum da çektirmeyi, korunma sürecim bitsin 3 ay deneyeceğim sonrasında hiç beklemeden bir defa aşılama ki aşılamada tek tüpün varsa şans düşüyor, sonrasında tüp bebek,zaman kaybına hiç gerek yok bı tedavileri düşününcede zaten insanın kafası rahatlıyor, Türkiye tüp bebek konusunda çoğu ülkeden çok çok gelişmiş, biraz pozitif düşünme ve iyi bir tüp merkezi olumlu sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum,

Ben de dün doktora gittim, eylülden beri deniyoruz ama hareket yok:KK43: doktor bana klomen başladı, 5 gün günde 2 adet. sonra pazartesi gel ben takip edicem, sonra çatlatma iğnesi yapıcam dedi. Aslında normalde veriyoruz takip de etmiyoruz ama sen çok heyecanlı olduğun için takip de edicem dedi. Bende sanki biraz halsizlik yaptı ilaç...:44:

Ben de dün doktora gittim, eylülden beri deniyoruz ama hareket yok:KK43: doktor bana klomen başladı, 5 gün günde 2 adet. sonra pazartesi gel ben takip edicem, sonra çatlatma iğnesi yapıcam dedi. Aslında normalde veriyoruz takip de etmiyoruz ama sen çok heyecanlı olduğun için takip de edicem dedi. Bende sanki biraz halsizlik yaptı ilaç...:44:

iyi de ik önce takip etmeden nasıl hemen ilaç veriyor ki. testleri yaptırdınız mı? kimde sorun var bakılması lazım. sonra takip.sonra ilaç :/

slm kızlar ben ilaç kullanmadan adet olamıyoru 1,5 yıllık evliyim ve cocuğum olmuyor bu ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi vurdum yumurtam 17,5 tu inş hamile kalabilirim bakalım bekliyoruz eşimle beraber benim gibi olup da hamile kalan var mı

Kızlar bende de pko baskangc var adetlerm düzenlydi ama bu sefer 5gn erken oldu acaba kist mi var?glukophage alıyorum ayrıca yumurta kalitesini arttırdığı doğru mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar lütfen cvp glukophage vb ilaçlar kistleri küçültür müüüü acill ktfen

Arkadaslar lütfen cvp glukophage vb ilaçlar kistleri küçültür müüüü acill ktfen

Valla bende senin ki gibi merak içindeyim...
Bende pko'luyum ve her ay adet olurdum sadece günlerim alakasızdı. Onun karicinde hiç bir sorunum yoktu...
Ne zaman glifor 1000mg + folikasit'e başladım 2,5 aydan beri adet olamıyorum. Adet söktrücü ilaç içtim gene de olmadım, iğne oldum 6 gün geçti hala adet olmadım.
Zannedersem nurrrr topuuuu gibi kocaman bi kistim var. Ve benim düşüncem bu ilaçlar sayesinde kist oldu !!! :KK47:

X