Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

28 adet gunum klomene 30 da basladm 3nde bitti 456snda buyutme ignesi 8nde catlatma

vallahi enisteye soyle erkek değilim olsam klomenle ne isim var ayol Bülent ersoymuyum ben ahahahaja o testlei yapma bitanem yapma insan hamileyse bile gostermiyo bosa uzuntu en guzeli biz pazartesiye kadar bekleyelim tamammi hic de test felan dusunmeyelim Allahim bize insallah pazartesi gunu bebislerimizi mujdeler tamammi test yok dusunme bile kan vericez pazartesi ...canimyaaaaa insallak esine dogum gununde hayatinin en guzel hediyesinin haberini verirsin insallahhh Allahim insallahhh .

: klomenı eerkeklerde ıcıyormus napıyım benm kocada böyle abuk subuk evet bencede pazartesı yı beklıyek o gun kan verek sglık ocağında oluyormu ydu. ınsallah allahım ınsallah sanada banada nasıp etsn güzel rabbım

Merhaba bayanlar,

Ben klomeni geçen ay kullanmaya başlamıştım ama bu ay malesef kist oluşmuş. Bu yüzden de doktorum ya doğum kontrol hapı kullanıcaz ya da hiç bişey kullanmadan küçülmesini bekleyeceğiz dedi. Ben de doğum kontrol hapı kullanmak istemediğimi söyledim. Klomen tedavisine bu ay devam edemeyeceğini, ederse kistin büyüyüp işin ameliyata kadar gidebileceğini söyledi. Doğal olarak bu ay malesef boşa gidiyor Çok üzülüyorum ama napalım kader kısmet herşey. Doktorum da bu iş sabır isteyen bir iş sakın 1 ay boşa gitti diye düşünme dedi. Durum malesef böyle ben de. İnşALLAH bari sizlerden iyi haber vardır. Çokttandır takip edemiyrum çünkü yazılanları.

Öpüyorum hepinizi ve hayırlısıyla geçer inş. bu sıkıntılarımız diyorum.

Canimmm çok geçmiş olsunnn bak hic üzülme lütfendaha oöncede dedim klomen kullandigi halde yumurtasi olamayan arkadaslarimiz var onların isi bizden daha zor canimm senin yumurtanın biri catlamisti ben çok sevinmistim ama Rabbim daha zamanki var demiş demekki sana bitanem rabbim eski sihatine tez vakitte kavustursunki tekrar tedaviye basla inşallah o kist hic ilacsiz soğan kuru ile eriyomuş canim bencede hap kullanma ..bu tun klomen kullananların basina gele bilen bizi doğal karsila ikinci denemede gebelik yüzdesi .ilkinin iki kati canim benim ama küre hemen başla parçala o hain kisti ..yatadana emanetsin sen bunun üstesinden geliceksin elbette güçlüsün canim unutmaaa

Aminnnnnnnnn canim inşallah.

Aminn canım inş. tez zamanda yok olur da ben de devam ederim tedavime. Çoktandır takip edemiyorum ama anladığım kadarı ile sen de pazrtesiyi bekliyorsun değil mi? İnşALLAH senin güzel haberin gelir

zor valla sabah benımde saat 7 gibi çok şiddetli agrım başladı patlayacak hissi

sonra gecti şimdi ara ara oluyor demek son güne kadar yasıycaz.

sen neredeyse sona yaklasmıssın ne güzel biz daha calısma asamasındayız 1. günü tamamladık : )

İnsallah önce senin güzel haberini alırız sonra devamını bizler getiririz

Çalısıyordum ayrıldım bu bebek mevzularından sık sık doktora gitmek sorun oluyordu.

evdeyim artık.

sen çalısıyor musun

aa benımde sabah 6bucuk gıbıydı gece dedm oyle ustun körü :)))) aynı ağrılardan bahsedıyrz. şimdi yıne aradım doktoru ıgnedenmıs cok normalmıs adet geçmeden anlaşılmazmış. ben cunku acaba dedm bebek tutunmayamı calısıyr agrı ondanmı dusucekmı falan ama ıcım rahatladı :) ayyy suan sankı bu anı yasamısım gıbı hıssettım ne tuhaf bı duygu
ben çalışıyorum valla haklısın bende bı akrabamzn yanndayım ama cokda yakın degl o bıle surat yapıyr ızın ıstedıgım zamanlarda kı bılıyrsun sende 1 saatcık ızın bunlar yanı. Boşver evde dınlen bol bol cokda ıs yapma canım bu aralar senn ne zamandı hamış haberını almamız inşallah allahım bızıde anne yapar yaaaaaaaaaa

Ben 4 şubatı bekliycem iğneyi yaptıgımız günü sayarsak ayın 3'ü oluyor.

Doktor igneden 15 gün sonra ya hamılesın ya adet göreceksin demıstı..

ayy evet sanki keyfi izin alınıyor gibi davrnıyorlar bende baktım olmayacak

gün asırı kontroller sürüyor bir hafta surat asmalar vs istifamı yazdım cıktım.

İş yapmamaya calısıyorum canım elimden geldiğince dikkat edicem.

senin nezaman

Aminn canım inş. tez zamanda yok olur da ben de devam ederim tedavime. Çoktandır takip edemiyorum ama anladığım kadarı ile sen de pazrtesiyi bekliyorsun değil mi? İnşALLAH senin güzel haberin gelir
Canim Allah razi olsun senden olumlu yada olumsuz hakkimda hayirlisi ne ise o olsun İnşallah benim pek olacakgibi ddeğil odun gibiyim hic bi gariplik yok oyalamaya calisiyorum .. Kuru nette arastir canim ihmal etme sakin .. Birbirimizle teselli bulucaz İnşallah muradimiza ederiz ..Annelik hareketi eengellenemez

senın hesabına gore 3 gun sonra ama bana doktor adet gununu bekle dedı yanı 28 ocak.
hayırlısı artık bende gebe kalrsam cıkarm doğuma yakın cunku 2 saat yol gıdıyrm cekılmez bı hal aldı bende ıs.
yukarı kaldrma kolunu bıde ılıskıden sonra ayaklarını dık belının altınada yastık koy :)))
Ayyy alışkanlık olmuştu 1 senedr esım ayağını kaldırmıycanmı dıyrdu o seyden sonra : delı oluyrdum
yasın kac bu arada nerede yasıyrsun :)

suzannn odun gıbıyım deyıp durmasana.. ben ne kdar okudum hıc ağrısı olmayanın hamıle kaldığını :) gonlunu ferah tut olucak ınsallah arı sutlerıyle beslıyoruz senı

ben pcolu oldugumdan düzensiz adetlerim hatta ilaçsız adet olamıyorum desem daha dogru olacak.

oyüzden sanırım doktorum iğneden 15 gün sonra det tarıhın dedi..

Çogunlukta zaten 15 gün sonra öğrenıyor ama benım cesaretım yok negatıf sonuc almaktan yoruldum.

Akrobasi hareketlerine devam madalya verecekler bize: )

Ben 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim mersinde yasıyorum canım 3 defa klomen tedavısı oldum sonuc alamayınca

iğnelere gectık Ganolf-75ml vuruldum

Canım hamilelik belirtileri herkeste farklı farklı. Bende de aksine hamilelik belirtilerinin çoğu var gibiydi ümitlenmiştim ama bak bu çıktı sonucunda. Belli olmaz o işler. İnşALLAH sen de içini ferah tut. Kürü de araştırıcam

bende pco luyum benmde o sekılde adetlerım ama son adet tarıhıme gore hareket ettı sanırım. cuma gunu bızdemı yaptırsak acaba suzanla :))) bende aynıym valla aksam yaptm bır test ucuzlardan hanı adet sonrası olanlardan çıkmadı bırsey. :) bende 26 yasndaym daha 15 aylk evlıyım allahm sanada versn hepımıze de versın. Varmı başka evladın canım

suzannn odun gıbıyım deyıp durmasana.. ben ne kdar okudum hıc ağrısı olmayanın hamıle kaldığını :) gonlunu ferah tut olucak ınsallah arı sutlerıyle beslıyoruz senı

İnşallah canim Rabbim sen ve tüm isteyenlere de versin ..dunaksam sanki bize killik olsun diye starda bi kadim bi erkek vardi çok seviyoruz bizim herifle hep izlerdik aza dedim nesemiz biraz yerini bulur anaaa odane zeynep hamile dizinin konusu hamilelik belirtileri yuhh dedim yuhh izledik çok güzeldi sende izle optum balim

kızlar ıgne olalı 5 gun oldu test yaptım pozıtıf ama bılıyorum kı ıgnenın etkısınden.sonuc almak ıcınde daha erken hakkımızdan hayırlısı olsun.

Hani bu kadar isteyip kendimizi okadar çok doluyoruzki o anne olma olayina hani olsa hormonlar nerdeyse kendi kendine yyapacak çocuğu ahahahaja hepimizin sagligi yerinde şükür canim o Allah ki Hz.MEryeme bebeğini erkeksiz veren ...bir an önce toparla kendini kocisinede iyi bak onunda moralini yüksük tut seni üzgün görmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…