sıcak su sakıncalıymış hayatım onun için bir hafta banyo yapma ddi doktor şimdi her dediğini yapıyorum yapayımda sonra tutmazsa vay neden yapmadım demeyim aşılama sanki bana pamuk ipliğine bağlı gibi geliyor tüp bebek gibi değil yani sürekli yamazsam tutmazmış gibi bir arkadaşımın yengesi aşılamayla ikiz doğurdu ama kadın tuvalet dışında hiç kalkmamıştı hep o aklıma geliyor amaaaaaaaaaaan boşver gülüm ya hepsi bahane Rabbim şahane O istesin yeterki ama bidaha yaptırmak istemem heralde ya
kızzzlaaar bısey sorcaaam serophone kullandım 4 gun oncede catlatma ıgnesı pregnyl uygulandı kasık agrıları hala devam edıyor .yada kac gun daha devam edıcek bılgısı olan varmııı?
bu ılacları ben hıc kullanmadım bılgım yok hayatım. Ama ıgneden sonra benmde hala devam edıyr ben ayın 8nde olmuştum ıgneyı farklı bı ıgne ama çatlatma hala ara ara devam edıyr bılemıyrmkı cozemedık henüz nedenlerını
canımmmm şimdi doktordan geldim tedaviyi ilk başlatan doktordan çünkü ondan sonra iki dr.muayene etti o şehr dışında diye yok dedi yumuratalrın iyi ben kist filan görmedim dedi söylemedi kaç mm olduğunu ama istediğim boyutta dedi yarın sabah 11 de aşılama oluyorum şekercimilk kez başıma böyle saçam salak bişi geliyo düşündümde aslında bu forumdaki herkesin ortak özeliği çocuğu olamaması değil imtihanı çocuk olması dediğin gibi Allah ol derse olur hastane filan bahane hani ben dr.ne derse yaptım artık takdir Rabbimin inşallah bu sayfadan bağırırız hep birlikte HAMİLEYİMMMMMMM diye yarın yazarım mutlaka öptüm çok
Bendede acıyordu bak bunu duyduğum ıyı oldu suzan sende böyle bı gelısme oluyormuydu. birde artık calısmaları durdursakmı?
kıst mı oldu acaba dıye suphelerım var. allahım hepımızı artık bu sıkıntılardan kurtarsın.bu arada sen ne kullanmıstın kı?
ahahahah gene öldürdüm benı gulöekden yaaacanım nolcak tabı aklına gelenı yazcan bende oyle yapıyorum. abdetsız olurmuymus hıc neden acaba yıkanmıycakmıssın cok saçma sankı 1 saat ayağını dık sonrası tamamama sen yınede doktoru dınle ben sebep olmayayım :) evettt ya annem oyle deyıp bıraktı bu ay kalıyrmus cıdden ne gulerım ama kıme nıyet kıme kısmet hesabı hahahha
kızzzlaaar bısey sorcaaam serophone kullandım 4 gun oncede catlatma ıgnesı pregnyl uygulandı kasık agrıları hala devam edıyor .yada kac gun daha devam edıcek bılgısı olan varmııı?
Canım aynı şikayet bendede var ben yazmaya cekinmiştim hemde çok acıyor ... kız yeter artık dinlenelim ben paydos ettim dedimbeklemeye gectim bitanem ....
ahahahah gene öldürdüm benı gulöekden yaaaama sana niyet etmiş bişicik olmaz olursada artık bu yaşdan sonra hazır ol ablalığa elden bişi gelmmez ben o duayı şimdi araştırıcam tlf nada ındırıyım evımde tlfdan dinlerim .. İnşallahhh kabul olur hem kendim hem senın hemde tum anne olmak isteyenler için amin dicem sonunda ...
canım o agrıların belli gunu yok bitmesi yada başlaması için ben oyle biliyorum .. her kadında değişik nedenlerden olabiliyormuş .. inşallah hayırlı sebebden oluyordur sendede . ben çok odun cıktım bu konuda bana i,laç etki etmedi galiba ahahaha agrım olmadı ama bugun belkide piskolojık ozelikle son 3 saatır sol tarafımda bi agrı var . hayrola ... bide akıntı tabi..
Kızlar çatlatma iğnesini yapalı 3 saat oldu agrı sizi yok
bu normal mi yoksa etkimi etmiyor bana anlamadım.
oysa iğne olduktan yarım saat sonra ağrısı sızız baslayanlar varmıs:26:
normal ya oyle bırsey yok ne zaman olcagı bellı olmaz hıc olmayadabılır. Takma kafanı allaha emanetiz hersey Allahtan allahım bızı bu turlu sınamasın yarabbım. Dua et bundan sonrası ıcın derslerını yerınde yapmak onemlı gerısı allaha kalmışşşş
Canım inşallah aşılamadan sonra rabbim muradını verir hamiş olursun ... şimdi uzan dinlen yarın ola hayrola Rabbım yardımcın olsun İnşallah.....
neyse oyle düşünme hayatım. Yapma dedıyse yapma o zaman ayy ne güzel ıkızlerın olsa en cok ıstedıgım sey rabbım bızede nasıp etsnumudunuda hıc kaybetme allahım nasıp edıcek ınsallah uzulme yavrucum :)
Aynen aynen ıyı olmuş yazdığı nedenki acaba benm cok degıl ama agrı oluyor. Tamam bende paydos edeyım zaten 10 gun kaldı neredeysesenın kaçıydı yavrum ya bu pat neye gore hesaplanıyr :S ayrıca ne demek
He bu arada cok kayboluyorsun merak edıyorum senı :)))