- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
yaa geceden berı senı bekliyorum. içime dert oldu oyle yazdım dıye sonrakını de okumamıştın. odun gıbı olman bsy olmayacağı anlamına gelmiyor. Bakarsın kalırsın bu ay. Bende umutlar tukendı zaten dun o yazıdan sonra zaten akıntıda var. ağrılar devam gogslerm cok buyudu kasık ağrım arada oluyr aslında genelde araca bınınce oluyr dıkkatımı cektı. bel ağrım her zamankı gıbı. suyu oyle cok ıcemıyrm 1 lt falan ama gece cok kalktm vcye uyutmadı resmen. Bunların hepsı tabı ılacın etkısıymıs benım umutlar çöp umudum sizlersiniz inşallah allahım isteyen herkese nasıp eder yarabbım
bakya nebicim yazmış yolacam sacını başını neden tukenmışmış umutların bak az once bi konuya bi arkadaşımız yorum yapmış ondada sendeki belirtilerin aynısı var bu topice cagırdım onuda ...biliyomusun dun geceden beri bendede akıntı var balım hanghi yazıdan sonra umutların tukendi ya .. bel agrısı bizim ust uste ödevlerimizi yaptıgımız için olabilirmi acaba ..bunların ılaçın yan etkisi değil kendine gellllllllllllllll delirtme benı ilaçı içeli kaç gun oldu yahu o ilaç yerinde yeller esiyor.. araca binince dik oturma tamam mı sırtını ıcıce arkaya yatır.... ciceğim umutsuzluk yok olmayacak bizde sakın ha... eşinede kötü enerji verme sen güğzel şeyler düşün içinide rahat tut .. benım Allahın izniyle dogacak yigenlerimide uzme