Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bakya nebicim yazmış yolacam sacını başını neden tukenmışmış umutların bak az once bi konuya bi arkadaşımız yorum yapmış ondada sendeki belirtilerin aynısı var bu topice cagırdım onuda ...biliyomusun dun geceden beri bendede akıntı var balım hanghi yazıdan sonra umutların tukendi ya .. bel agrısı bizim ust uste ödevlerimizi yaptıgımız için olabilirmi acaba ..bunların ılaçın yan etkisi değil kendine gellllllllllllllll delirtme benı ilaçı içeli kaç gun oldu yahu o ilaç yerinde yeller esiyor.. araca binince dik oturma tamam mı sırtını ıcıce arkaya yatır.... ciceğim umutsuzluk yok olmayacak bizde sakın ha... eşinede kötü enerji verme sen güğzel şeyler düşün içinide rahat tut .. benım Allahın izniyle dogacak yigenlerimide uzme

http://www.hamilemiyimki.com/catlama-ignesinden-sonraki-gebelik-belirtileri
bak yazı burda hıc hoşuma gıtmedı once umutlandım sonra aşağıda yorumlar yapılmış cevap olarak ılac etkılerı denmıs.
inşallah vardır ikimizdede akıntı neden olurkı acaba. o kız gelsın bu sayfaya alalım onunda duygularını yasadıklarını
allahım inşallah bırlıkte gebe kalırızda foto cekınırız cok ıstıyrm

bende bişi var sandım haa belirtileri gayet güzel yazmış sende bunlarda en az uctanesi var hayır canım benım bunların hiç biri olmasa ne olurki sen bizim bebeişleri normal mi sanıyorsunnn bi kaç gun sonra caktırmadan bööööööööö deyip ben burdayım diye bilirler

resim olayına gelince vallahgı söyle tam tutunsunlar 6-7 aylık olalım geliriz paşaya cekiliriz resimlerimizi inşallah hangimizin karnı daha şiş ölceriz sen once dogurursan ben sana ben once dogurursam sen bana gelirsin .. bide alben var onunkinede ikimiz birlikde gideriz hamiş hamiş

ahahahaha ya çok güzel oluyo düşünmesi bile sen arı sütünü merak ediyordun dur ben sana onun linkini bulcam

ahhaha aynen benmkıde poşet falan tasımıyrm bıyerlere gıderken bana dıyorkı daha sımdıden böyleyse hamıle kalırsan ısımız var dıyor o lınkı tam okumamışsın bence asagıdakı yorumlara kız aynen benm gıbı yazmış oda ıgne belırtılerı dıye cevap yazms neyse hayırlı Allahtan böööö desın de gelsinler ınsallah Vallla bencede okurken hayal ettımde süper olur albenle bıraz zor gorusuruz karsta yasıyor ya fotomontaj yaparız onuda beklıyrm haberlerını bekletme benı burda gerçekten telden gırmesı zor oluyor ama ben bos bırakmadm 6ya kadar burdayım konuşuruz bol bol :)

canım okudum ben o sayfayı tam ya canımmm biz o ilaçı kullanalı iğneyi vuralı heleki senın kaç gun gecti?? akıntıya gelince o konuda çok umutluyum bizim için

bak link bu ciceğim ...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=449881

http://www.uzmantv.com/ari-sutunun-faydalari-nelerdir

selam ya bu su icme.olayine cok su icmek mi gerekiyo bana kmse bisey demedide buralardda yeniyim bisey yaziyorum cvp veriyosuz ya terapi gibi geliyo Allah razi olsun hepinizden

selam ya bu su icme.olayine cok su icmek mi gerekiyo bana kmse bisey demedide buralardda yeniyim bisey yaziyorum cvp veriyosuz ya terapi gibi geliyo Allah razi olsun hepinizden

merhaba canım insan vucudunda suyun önemini her birimiz biliyoruz..Su demek yenilenmek demek .. en bilindık bi örnek verim canım neden zayıflamak isteyenlere bol su denir metebolizma sürekli calışır tutuldugu için ..bir çok yerde okudum ilaç kulanan tedavi görenler bol su ile daha güzel netice alıyorlar .. Allahın izniyle...

ben zaten cpk su icerim kilomda normal ama daha dikkat ederim artik eger bu yerlesme kaniysa fena yerlesiyo hehehe normalden fazla kanamam bide bendede ilski esnasinfa canm vok aciyodu bu igneden sonra yani

Söyledım eşime alacak ınsallah :) denemedik demeyelim. Ya aslında Meryem suresı var onu okuyan herkes hamıle kalmış ama ben bı başlayamadım.ıstersen sen başla cunku cok etkılı olduğunu bılıyrm. he bu arada o sureyı annem bıraz okuyup bıraktı benımmı hamıle kalmamı ıstıyorsun dedi ve bıraktı ben aslında ondan dolayıda umutluydum sen basla bence :)))
bu arada bu mesajı yazmaya 1 saat once başladım ama bıtıremedm bıtmıyorkı bızımkılerın ısteklerı

ben zaten cpk su icerim kilomda normal ama daha dikkat ederim artik eger bu yerlesme kaniysa fena yerlesiyo hehehe normalden fazla kanamam bide bendede ilski esnasinfa canm vok aciyodu bu igneden sonra yani

Bendede acıyordu bak bunu duyduğum ıyı oldu suzan sende böyle bı gelısme oluyormuydu. birde artık calısmaları durdursakmı?

ben bildigim 5 gun falan sansin devam ediyomus nolur nolmaz .bide bede 36 saat sonra iliski odu sonra koca gitti sehir disina cok calisamadik malesef

canımmmm şimdi doktordan geldim tedaviyi ilk başlatan doktordan çünkü ondan sonra iki dr.muayene etti o şehr dışında diye yok dedi yumuratalrın iyi ben kist filan görmedim dedi söylemedi kaç mm olduğunu ama istediğim boyutta dedi yarın sabah 11 de aşılama oluyorum şekercim ilk kez başıma böyle saçam salak bişi geliyo düşündümde aslında bu forumdaki herkesin ortak özeliği çocuğu olamaması değil imtihanı çocuk olması dediğin gibi Allah ol derse olur hastane filan bahane hani ben dr.ne derse yaptım artık takdir Rabbimin inşallah bu sayfadan bağırırız hep birlikte HAMİLEYİMMMMMMM diye yarın yazarım mutlaka öptüm çok

ya çok güldüm demek annen öyle dedi ay düşünsene sen beklerken o hamiş kalıyomuş bende yarın sabah başlıyorum meryem suresine aşılamadan sonra ama banyo yapmamam lazım galiba eeee nasıl abdest alıcam gusül almam gerekmez mi ayyy kaç gün öyle abdestsiz mi gezicem çok saçmaymış bu arada ben sana yazarken yazılı düşünüyorum bir anda aklıma geleni yazdım iyi mi?kusura bakma tatlım

igecen kis 41gun ara vermeden meryem suresini suya okudum suyuda ictim yalnuz soyle bisey yaptim det oldum 32. gun 9 gunu internetten dinleyip takip ederek yaptim onanmi olmadi acep gerci vakti saati belliolmaz ama soriyim dedim

canım nolcak tabı aklına gelenı yazcan bende oyle yapıyorum. abdetsız olurmuymus hıc neden acaba yıkanmıycakmıssın cok saçma sankı 1 saat ayağını dık sonrası tamam ama sen yınede doktoru dınle ben sebep olmayayım :) evettt ya annem oyle deyıp bıraktı bu ay kalıyrmus cıdden ne gulerım ama kıme nıyet kıme kısmet hesabı hahahha

igecen kis 41gun ara vermeden meryem suresini suya okudum suyuda ictim yalnuz soyle bisey yaptim det oldum 32. gun 9 gunu internetten dinleyip takip ederek yaptim onanmi olmadi acep gerci vakti saati belliolmaz ama soriyim dedim

bilemem ki balım hersey Allahtan allah ol dedikten sonra ben sey duymuştum adet olduğun zaman bı başkası devam edecekmıs bıttıkten sonra sen yıne devam edecekmıssın :) herseyde vardır bı hayır öyle dusun

valla şekercim bende öyle biliyorum 41 gün okunacak ama adet olunca başka biri senin niyetine devam edicek benim annem okudu suya içtim ama daha olmadı belki şimdi olur belki ilerde ama Rabbim duaları boş çevirmez bence tatlım

sıcak su sakıncalıymış hayatım onun için bir hafta banyo yapma ddi doktor şimdi her dediğini yapıyorum yapayımda sonra tutmazsa vay neden yapmadım demeyim aşılama sanki bana pamuk ipliğine bağlı gibi geliyor tüp bebek gibi değil yani sürekli yamazsam tutmazmış gibi bir arkadaşımın yengesi aşılamayla ikiz doğurdu ama kadın tuvalet dışında hiç kalkmamıştı hep o aklıma geliyor amaaaaaaaaaaan boşver gülüm ya hepsi bahane Rabbim şahane O istesin yeterki ama bidaha yaptırmak istemem heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…