Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım ya galiba sendin bir sürü yumurtası olan ne olmuş çatlamışlarmı yoksa hamilemisinnn:)))
hadi bakalım ver güzel haberlerini

ya benim şimdi kafam karıştı banada bugün duphaston yazdı sabah akşam 10 gün içicekmişim bittiğinden olmazsam test yapıcakmışım anamadım gitti adet olmak içinmi kullanılıyor bu ilaç ?

Canim hamileysen bebek tutunsun diye verilmis bu ilac. Progesteron hormonu salgilansin diye.

Sira sende,bu ay bekliyorum 4 gozle mujdeli haberi sonra baslayacak basimin etini yemeler :)) baslasin ben raziyim :)

Bu ay güzel bir ay kendimi pozitif bir şekilde motive ediyorum:)) bi sürü sağlıklı güzel güzel yumurtalarım olacak o gün saat her neyse onu yakalayacağız sonra başlayacağım basının etini yemeye

Merhaba arkadaslar ben adetimin ilk gununden baslayarak sabah aksam birer tane klomen kullandim ikinci ayimda ikiz bebeklerime hamile kaldim .....ama maalesef bes bucuk aylikken erken dogum oldu ve kizimida oglumuda kaybettim...taktiri ilahiymis isyan etmedim....iki ay sonra doktorum hersey yolunda dedi yine klomen tedavisine basladik ve simdi onbir haftalik hamileyim rabbim bebegime saglik sihhat versin insallah darisi basiniza kizlar rabbim herkeze hayirlisi ile bebegini kucagina almak naaip etsin...amin...

arkadaşlar aranızda yeniyim ben pko hastasıyım bu ay 2. klomen kullanmam.25inde adet tarihim. ancak dün sabah sanki adet olmuşum gibi sancıyla kalktım tuvalete gittim olmamışım zaten daha bir hafta var ancak mide bulantısıda başladı soğuk terler döktüm valla. uyuyunca geçti ancak gün içerisinde kasıklarımdaki ağrı devam etti ama bugün birşey yok hamile olabilirmiyim. sizce ne zaman test yapmalıyım?

Canim bence. Yarin sabah ilk idrarinla yap testi biraz erken ama eger varsa yaklasik bi saat icinde ikinci cizgi hafif olarak beliriyo varla yok arasi bende oyle olmustu sonra hemen kan testinde cikiyo zaten :) hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruuuummmmm insallah.

merhabalr bende ilk defa klomen kullandım sonuç hüsran adetimi 3 gün geciktirdi çok umutlanmıştım tam hastaneye kan tahlili yaptırmaya gidicekken kırmızı kartı yedim şimdi 3. günü gidicem hoşgeldin yeni ay yeni umutlar

ilk önce hepinize merhaba ... umudunuzu sakın yitirmeyin kızlar.bende klomen kullanarak hamile kaldım ilk kullanmam da oldu çok şükür adetimin 4. günü başladım sanırım sonra çatlatma iğnesi verdi doktorum ardından uzuun ve çok heyecanlı ama güzel bir bekleyiş oldu .adet tarihimin üstünden bir hafta geçmesini bekledim ki hiç gününü şaşmazdı bir sabah kalkıp test yaptım allahımmm herşey benim oldu dünyalar benimdi artık ve şimdi 36. hamilelik haftamdayım dört gözle yavrumu bekliyorum . ama hep inandım kızlar olacak bu iş dedim allahın izniyle ve olduda hamdolsun .inanın oluyor .hepinizi öpüyorum inşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız yavrularınızdan .

merhaba; bende geçen ay klomen kullandım ama gebelik olmadı bu ay günde 2 tane klomen içtim ve adetin 14. günüde çatlatma iğnesi vuruldum. adetim 6 gün geçti ve evde test yaptım pozitif çıktı mutluluktan ölecektim hemen doktora gittim kan testinde de çıktı hamileyim:) Yani klomenin 2. ayında hamile kaldım ama bence çatlatma iğnesi vurul şansı çok arttırıyor. Allah isteyen herkese nasip etsin dualarımızı kabul etsin. umutsuzluğa kapılmayın olacağı günü bekleyin ve sabredin. iyi şanslar

kızlar klomen kullanmadan önce rahim filmi çekiliyor mu ? yoksa klomen tedavisi de cevap vermezse mi çekiyorlar ?

kızlar klomen kullanmadan önce rahim filmi çekiliyor mu ? yoksa klomen tedavisi de cevap vermezse mi çekiyorlar ?

tedaviye yeni başlamış biri olarak söylüyorum.dr beni muayne etti hormon testlerime baktı.smear testimide 2ay önce yaptırdım temiz çıktı.
dr.bu ay klomen kullan, olmazsa rahim filmi ve sperm testi yapıcaz dedi.

benimde sorum var kızlar???

klomen adetimi azalttı.normalde 6 gün süren adetim 4. gün leke leke gelmeye başladı.sizde de böyle bişey oldumu?

kızlar klomen tedavisi 3 defa uygulanabiliyor eğer olmazsa sonra rahiö filmi istiyor doktor.zaten bu rahiç filmi sıkıntılı bir olaymış.bende yumurtalıklarda zayıflık vardı klomeni ilk kullanışımda hamile kaldım ben .çatlatma iğnesinden sonra güğnaşırı ilişkiyle oluyor arkadaşalr umudunuzu yitirmeyin sakın oluyor .

benimde ilk kullanışım :) aslında yumurtlama problemim yok ama dr günde bi tane olmak üzere verdi.yumurta takibide yapılıcak.
inş bende senin gibi ilk kullanışta hamile kalabilirim :) bu ay çok umutluyum inş Rabbim nasib eder

inşallah canım içini ferah tut sen önemli olan bu inanmak önemli.ben hep ilk günden inandım kesin olacak diyordum oldu çok şükür.

inşallah canım içini ferah tut sen önemli olan bu inanmak önemli.ben hep ilk günden inandım kesin olacak diyordum oldu çok şükür.

bende çok inanıyorum.çok araştırdım bu ilacı,bide ikiz doğuranları gördüm daha çok heyecanlandım :)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin inşaallah.

seninde doğumun az kalmış.Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin

Arkadaşlar,
Bulunduğum yerde uzman doktor yok Klomeni nasıl kullanıyorsunuz bana yardımcı olur musunuz? Benim hormon testlerim normal çıkmıştı ama..

Arkadaşlar,
Bulunduğum yerde uzman doktor yok Klomeni nasıl kullanıyorsunuz bana yardımcı olur musunuz? Benim hormon testlerim normal çıkmıştı ama..

canım doktor kontrolu altında kullanman lazım ilacı.
kendi kafana göre kullanırsan kist olabilir rahminde.
ilacı kullanıcaksın yumurtan çatlamıyosa çatlatmak için iğne veriyorlar.yumurta çatlamazsa kist oluşabilir.
uzman doktorada gerek yok.normal bi kadın doğuma git tedavi istiyorum de.
bazı doktorlar sorun yok bekleyin olur diyo gönderiyo.
bu sefer eşimle gittim gayet kararlı bi şekilde bebek istediğimizi söyledik ve tedaviye başladık :)

Benimde bu ay yumurta takibi yapılacak kaçıncı günen itibaren yumurta tskibine başlıyor dr bide ilaç ne zaman içilmeye başlanıcak ailemin yannına gidicem regl ikinci günü hormon testlerinin tekrarını istedi onları antalyada yaptıracağım ama takip ne zaman başlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…