Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kizlar aranizda.femara ilacini kullanan veya bilen varmi.bugun doktorum femara ilaci verdi.ve adetin 3 gunu baslayip 5 gun gunde 1 tane olmak uzere 2 aylik verdi.ve bana.bu ilacin klomenden daha saglikli ve kist yapma oraninin klomene gore cok dusuk dedi..iltrasyon oldum.ve hic proplemin yok hamile kalamiycak bir engel yok dedi.ve.bu ilaci sadece gebeligini hizlanmasi icin veriyorum dedi bu ilac saglikli yumirta yapip yumurtaliklari uyandiriyormus..ve ilk defa duydum.ama..alan varmi acaba aramizda

çok geçmiş olsun canım bende bundan yaklaşık 5 ay önce ikizlerime hamile kaldım ve eşimde bende çok istiyorduk bebeği öğrendiğimizde 5 haftalıktı doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi sevinerek koşarak gittik ve duyduğumuz kalbinin durduğuydu ben hala kendime gelemedim rabbim yardımcımız olsun inş isteyen herkese en güzelini sağlıklı bir şekilde nasip etsin

arkadaşlar ben temmuzda ikizlerimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum doktorum eger istersen gel sana klomen verelim dedi bizde 3 aydır çalışıyoz ama olmuyo acaba doktora ne zaman gitmem gerek adetimin kaçıncı günü

Hiç duymadım canım ama netten araştırmanda fayda var sanırım

merhaba arkadaşalr bugün doktora gittim ve test yaptırdım maalesef hamile değilim doktorum adet olmam için duphaston diye bir ilaç verdi ve adetinin 3. günü gel dedi tedaviye başlayalım dedi bide sol yumurtalığında az bir tembellik var dedi inş klomeni kullandığım ilk ay hamile kalabilirim

MErhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
bu rahim filmi nasıl ve nerede çektirdin ?

inşallah hayırlısıyla tüm azaları tam olan hayırlı evlatlarınız olsun .

ben de bu ay ilk defa klomen kullandım bakalım sonucu bat 19 kasımda göreceğiz.

nedense her ay hamileymişim gibi hissederim olmaz. bu ay da hiç hamile olmayacakmışım gibi geliyo. hissizlik var

ben de bu ay ilk defa klomen kullandım bakalım sonucu bat 19 kasımda göreceğiz.

nedense her ay hamileymişim gibi hissederim olmaz. bu ay da hiç hamile olmayacakmışım gibi geliyo. hissizlik var

slm cnm bende bu ay ilk klomen kullandım benimde bat 18 kasım bugün doktorum bana duphaston die bi ilaç verdi günde 2 kere 10 gün kullanıcakmışım sonrada adetin gelmezse test yaparsın dedi çok heyecanlıyım nerdeyse 1 senedir korunmuyorum temmuzda kimyasal gebeliğim oldu düştü hemen yeniden hamile kalırım sandım olmadı bende doktora gitmeye karar verdim.bu arada ben bu ay bal,tarçın,çörek otuda kullandım hakkımızda hayırlısı olsun umarım gelmez gelmiyesiceler

bal çörek otu tarçını klomenle mi kullandınız
bende mayıs ayında hem klomen hemde bal çörek otu tarçın kullandım ve ikizlerime hamile kaldım ama gelişmediler şimdide doktorum adet olayım diye duphaton diye bir ilaç verdi onu 3 gün kullan adetinin 3.günü gel test yapıp tedaviye başlayalım dedi bende acaba yardımcı olarak bal çörek otu tarçın kullansammı bilemedim

evet cnm beraber kullandım ama doktoruma söylemedim tabiki kızr diye ama çatlatma iğnesi vermedi bana bir sürü yumurtan var dedi tutarsa ikiz olma ihtimali yüksek dedi ben olsun ver ama yazmadı kesinlikle zaten çatlamışlar bugün kontroldeydim şimdi ise beklemedeyim

ya benim şimdi kafam karıştı banada bugün duphaston yazdı sabah akşam 10 gün içicekmişim bittiğinden olmazsam test yapıcakmışım anamadım gitti adet olmak içinmi kullanılıyor bu ilaç ?

ya benim şimdi kafam karıştı banada bugün duphaston yazdı sabah akşam 10 gün içicekmişim bittiğinden olmazsam test yapıcakmışım anamadım gitti adet olmak içinmi kullanılıyor bu ilaç ?

yok öle değil ben ilacın prospektüsünü okudum bu ilaç eger hamilelik varsa bebeği koruyormuş yoksa da adet sökütüyomuş hatta nette de araştırma yaptım ben bal çörek otu tarçını merak etmiştim :)

maşallah diyeli o zaman darısı benim başıma bende bal çörek otu tarçın yemeyi düşünüyorum tabi doktoruma bende söylemeyecem :) bakalım bir adet olayımda inş

Merhaba kızlar nasılsınız? Uzun zamandır girmiyordum. Bir ara kendimi çok kaptırdığımı düşündüm ondan sanırım:) ben 16sı regl dönemimi bekliyorum. 3.günü yine klomene başlıyorum. Klomenle 4.ayımız olacak. Bu arada dr'umu değiştirdim bu ay. Geçen üç ay boşa geçtiğini anladım. Çünkü mantar şikayetim vardı. Geçti sanıyordum. Fakat yeni gitmeye başladığım Dr sayesinde eski dr'umun beni resmen oyalayacak eksik tedavi uyguladığını anladım. Bir sürü fitil hap krem vs ile tedavim tamamlandı cok şükür. O kadar cok iltihap varmış ki spermin yumurtaya ulaşması zaten imkansızmış. Yumurta oluşumunda çatlamasında bir sorun yok. Bu ay regl sonrası belki rahim filmi çektireceğim bakalım. İnş çektiğimiz sıkıntılar kısa sürer hepimizin kucağı bebekle dolar :) iyi geceler herkese

Sira sende,bu ay bekliyorum 4 gozle mujdeli haberi sonra baslayacak basimin etini yemeler :)) baslasin ben raziyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…