arkadaşlar öncelikle herşeyin hayırlısı diyerek başlıyorum. şurda bir aya yakın bir zamanda mutlu haberlerimi paylaşmıştım, şimdi yaşadıklarımın devamını anlatmak istiyorum.
1ekım salı aksamı kanamam oldu, doktora gittiğimde bebek düşüyor içerde kanama var dedi.
2ekım muayeden sonra rahımde bebek görulmedıgını ve kan pıhtısı kesecık şeklınde oluştugunu ve dış gbelık olabılecegını söyledi.
kan degerlerım normal gebelık şeklınde yukselmıyordu buda dış gbelıgı kesınlestırdı.
3 ekım perşembe gunu hastaye yattım, ilk önce ılaç ıle dusureceklerını söyledıler sonra 5 ekımde tupte patlama rıskı olabılecegını söylerek hemen amelıyata aldılar. kapalı laparaskopi amelıyatı olarak "ektopik gebelık" hayatımda ilk defa amelıyat oldum. sag tupumden aldılar, çok sukur kı daha ufaktı kalp atısını duymadım.
7 ekımde taburcu oldum eve geldım ertesi sabah saat 4de kanamam basladı, hastaneye göturduler. kürtaj yaptılar, amelıyat sonrasında olabılıyormus. Kabus gıbı gunler gecırdım. dıyecegım şu ki neden olmuyor, olmadı dıye kafanıza takmayın, beterın beterı var. öğrendıkten sonra sevıncım bır hafta sürmedi gitti.