Insallah canim insallaahhhh)imkansizligi kendi benligimizde yarattigimiz icin..supelerimiz umutsuzlugumuz mutsuzlugumuza neden oldugu icin..her zaman butun olumsuzluklara daha saglikli daha mutlu daha hirsli olmamiz dilegimizle insallahh..bizlerde gulecegiz elbett..
Burada tüm bebek isteyen arkadaşlarla birlikte umudumuzu yitirmeden hayalimize ulaşacağız inşallah. Tüm dualarımda hiç görmeden arkadasım olan bu kadar anne adayına dua ediyorum Rabbim kollarımızı boş bırakmasın en doğru zamanı birtek o bilir ama cokta bekletmez inş hiçbirimizi, sağlıklı hayırlı akıllı evlatlar nasip eylesin bizler de eşimizle sevgiyle büyütelim. Her şey olacak inşallah pes etmek yok
Aynen ben de bakamiyordum kac gundur :) sol tarafta 1 tane secilmis yumurta.2.ayim klomende, oyuzden hemen buyudu diye dusunuyorum canim.yoksa dedigim gibi gecen ay 18.gunde catlamisti.umarim cumartesine kadar bekler seninki de.bekler bekler :)doktorunda zaten 13.gun cagirmis sanirim.yarin habrleri banada bildirAy canım misafir vardı kaç gündür giremedim su saat oldu yeni uğurladım bi bakıp yatayım dedim :) ben 5 gün içtim klomenleri pazar son gündü fakat eşim şehir dışında yaPerşembe kontrole gideceğim yumurtlama için cuma ya da Cumartesi eşim gelecek bu ayı kaçırmam inşallah ya cidden çok sıkıldım. Kaç tane yumurta oluşmuş? İnşallah tutar canım benim müjdeli haberlerin olur. İyi geceler
Aynen ben de bakamiyordum kac gundur :) sol tarafta 1 tane secilmis yumurta.2.ayim klomende, oyuzden hemen buyudu diye dusunuyorum canim.yoksa dedigim gibi gecen ay 18.gunde catlamisti.umarim cumartesine kadar bekler seninki de.bekler bekler :)doktorunda zaten 13.gun cagirmis sanirim.yarin habrleri banada bildir
Pazar gunu klomen bitmedi mi yani pazar gunu 9. Gun degil miydi? Preseed ne? Be kullanmadjm cnmSol tarafta bir yumurta mı var şimdi ay hadi inşallah tutar canım benim ya. Ben yarın sabah gideceğim 10. Gün oluyor. Muhtemelen yarın ovulasyon günüm ya ama eşim yok bu seferde( Cumartesine çatlamış olabilir yani hiç umudum yok önümüzdeki ay da böyle şehirdışına olacak bizim bi de üstüne böyle derdimiz var iyi mi. Bu sabah preseed geldi. Evi bi görsen gebelik testleri ovulasyon testleri klomen folbiol ne ararsan var ya resmen küçük çaplı tüp bebek merkezi gibi :) artık iş başvurusunda bulunacağım ya benim umudum yok çok sıkıldım resmen
Takunyalici evet cnm 1 tane sol tarafta :) ben de yrn dr kontrolune gidiyorum.durumlarimizi yazalim
Canim saat 3te gidicem.gelince yazarim. 18,5sa cumartesine hala umut var.hemde buyuknbir umut :)Canım bugün 11.gün dr'dan geliyorum şimdi sol tarafta 18,5 büyüklüğünde bir tane yumurta oluşmuş sağ tarafta da 13,5 14,5 büyüklüğünde yumurta ama onlardan umut beslemiyorum geç kalmışlar sanki. Cumartesi sabah kontrole geleceğim. Eşim yok Cumartesi gelecek deyince Dr güldü "o zaman cumartesini mutlaka değerlendirin çok özledim de adam yorgun olur ama " dedisen de nasıl sonuçlar iyidir inş?
Canim saat 3te gidicem.gelince yazarim. 18,5sa cumartesine hala umut var.hemde buyuknbir umut :)
Kendimle kiyaslama yapiyorum oyuzden bu kadar gunlere taktim :) ayin kacinda hastalandin ve klomene basladin ?
Takunyalicimm haberler kotuCanım ayın 16sında adet oldum 18i klomen başladım günde 1 tane 5 gün kullandım.bu arada preseed vajinaya uygulanan bir jel gebeliği kolaylaştırdığı söyleniyor ama bilmiyorum. Bi taraftan bal çörek otu tarçın karışım yiyorum. Hadi haberlerini bekliyorum
Takunyalicimm haberler kotu
Catlamamis 26mm olmus.kiste donusuyor yani. 30a kadar yolu var dedi ama buyuk ihtimalle catlamaz dedi. Bi dahaki ay yarim klomen kullaniriz dedi. Ve catlatma ignesi yapariz dedi.
Bu ay da bosa gitti yanii
Bu arada benim klomeni 5. Gun baslatiyr doktor.
Yok cnm olmuyor 18-20 mmde oluyormusBu işler hiç belli olmaz şeker morali koyma hemen! Peki ben hiç vurulmadığım için soruyorum Dr bu gün çatlatma iğnesi vursa olmuyor muydu peki ? Ben 3. Gün başlıyorum hep ve günde 1 tane
Yok cnm olmuyor 18-20 mmde oluyormus
merhaba,eylulde hastalanmadin mi ?1 ay mi oldu yani?
evet bir ay oldu, bugün kan tensti yaptırdım. sonucu :387,28 mıu/ml
doktoruma gönderdim bakalım ne dıyecek
kızlar doktorum aradı hamilesin dedi :) ilk ayda hamile kaldım, Rabbim herkese nasip etsin
I love KK slm arkadaşlar
ben 1.5 yıllık ewliyim çocuk istiyoruz fakat bende pko war doktorum bana klomen, duphaston ve catlatma iğnesiovitrelle): werdi adetimin 5. günü yani perşembe baslıcam aranızda kullanan warsa LÜTFEN BİLGİ WEREBİLİR Mİ?
çatlatma iğnesini klomenden 1 2 gün sonra wurulmamı söyledi bununle ilgili de bilgi werirseniz sevinirim
TEŞEKKÜRLER...................
Klomen kullanıp ilk ay hamile kalanların sayısı az sanırım?
kızlar doktorum aradı hamilesin dedi :) ilk ayda hamile kaldım, Rabbim herkese nasip etsin
ben varıııımilk bebegımıze ılk klomen denememde hamıle kaldım. şimdi ikinci bebegımız için yine klomene başladım. buda ilkinde tutarmı bilmiyorum ama tek dileğimiz bu