Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

klomeni 3. kez kullanıcam 1.kullanışımda yumurta oldu tutmadı 2.yumurtanın ne olduğunu bende bilmiyorum doktor 18 mm çatladı dedi ultrasonda ama progesteron değeri 0.8 çıktı:KK43:( sizce ne olmuştur önümüzdeki maçlara bakcaz artık 3.kullanışında tutan var mı çok zor bi süreç rabbim hepimize sabır versin

slm kızlar nabersiniz benim dün klomen bitti.bu ay 2.denemem olacak.cumartesi doktora gideceğim.nolur bu sefer yumurtam büyümüş olsun.geçen sefer büyümedi.3 kez içtim bu ay.4 kez içen de varmış 4 adet çok değil mi?

Merhaba kızlar, sizlere ufak bir kaç sorum olacak. 7 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyordu eşimde sperm azlığı ve hareketli sperm sayısız yetersiz çıktı, benim hormon değerlerim ve yumurtalıklarım normal çıktı. dr eşime klomen ve proxeed verdi. bana da drum klomen yazdı. sabah akşam içmeye basladım bitince tekrar dr a gidicem klomen kullanınca dr tekrar yumurtalıklara mı bakıyo kızlar, ama ben ovulasyon takibi de yapmıştım yumurtlamam normal diye biliyorum sizde durum nedir?

Son düzenleme:
kisti engelelyecek bitkisel çaylar kullanabilirsin.hayıt tohumu bunlardan biriydi sanırım :/ araştırıp bakabilirsiniz...

Bende klomen kullandm 5 mayısta başladım günde 2 tane sabah akşam.. gliforda sabah akşam klomen bittiginde glifora devam ettim 15 mayısta doktoruma gittim 2 tane olgunlaşmış yumurtlgm oluşmuştu. 20 mayısta gel dedi. gittim yumurtlklarm çatlamamıştı hemen çatlama iğnesi verdi vurldm. ilk ayımda hayalim gerçek olduu:)))))

Bende klomen kullandm 5 mayısta başladım günde 2 tane sabah akşam.. gliforda sabah akşam klomen bittiginde glifora devam ettim 15 mayısta doktoruma gittim 2 tane olgunlaşmış yumurtlgm oluşmuştu. 20 mayısta gel dedi. gittim yumurtlklarm çatlamamıştı hemen çatlama iğnesi verdi vurldm. ilk ayımda hayalim gerçek olduu:)))))

bana klomen fazla geldi,günde 2 tane de kullandım 1 tane de...acaba yarım kullanan oldu mu merak ettim :/

bende bu ay klomen kullanıyorum yarın bitiyor bu ay takip yapmadan deniyelim dedi dktor
duruma göre bakarız dedi ama kist yaptığını bilmiyordum yaparmı gerçekten kistlerle uğraşmak istemiyorum

adetimin 5. günü ilk kez klomene başladık. Sabah 2 tane içiyorum. 5 gün sürecek. sonra iğne yapacagız dedi doktor. inşallah olur bu ay. çünkü 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı.

klomene başladıktan sonra adetimde artma oldu. bugün adetimin 6. klomenin 2. günü. hala sürüyor adet. acaba içtiğim ilaç boşa mı gidiyor diye tedirginim. sizde de aynı durum oldu mu

merhaba kızlar bende adetin 5. günü başladım fakat hala ovulasyon gerçekleşmedi. korkuyorum kiste dönüştü mü diye.

meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu

meraba arkadaşlae bende bu ay ilk defa klomen kullandım bugn 14.günüm doktor ovirelli çatlatma iğnesi ve progestan hapı yazdı reçeteye eczaneye gittim sadece iğne 77 liraymış doktor rapor yazsaydı sadece yüzdesini ödeyecekdim ama doktor rapor yazmayı unuttu mu yoksa bilinçli mi yaptı bilmiyorum . Devlet infertilite iğnelerini iki defa ödüyormuş ben daha hiç bunun için rapor almadım şimdi bu çatlatma iğnesi için rapor istesem yarın doktordan başka zaman daha pahalı bir iğne verirse iki hakkımdan birini kaybetmiş mi oluyorum anlatabildim mi derdimi. ovirelli çatlatma iğnesi kullanan var mı siz nasıl yaptınız raporla mı aldınız raporsuz mu

iğne mi 77 tl,bana da vereceğini söylemişti ama fiyatını bilmiyordum,zaten ben de vurdurup vurdurmamakta kararsızım :/

X