Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhabalar,
Ben de yumurta takibi yaptiriyorum sorunum yumurtalarim ilacsiz gelismiyor adetlerim düzensiz yani pkoluyum. Adetimin 3.günü klomenle basladim 2+2 olmak uzere toplam gunde 4 adet ictim. Bugun kontrolum vardi 11.gunumde 14mm digeri daha kucuk 10mm Olan iki adet yumurtam olusmus. Yarin tekrar cagirdi eger 14 luk buyume gosterirse catlatma ignesi yazicakmis. Insallah büyür cok endiseliyim. Sizce büyür mü?

ben aranıza yeni katıldım pco luyum geçen yıl başladım tedavime daha önceleri ismi duyulmuş bir doktora gidiodum acıbadem hastanesine bana çatlama iğnesi yaptı rahim filmi çekti sonrasında aşılama dedi bende başka doktora gitmeyi tercih ettim bana pcolusun dedi ilk onda öğrendim sonrasında biraz kilomda var ama yınede tedavime başladı şeker hapı dıaformin verdi ve klomen akşamlar 2 adet adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım o ay hamile kaldım.kalp atışlarını duydum sonra 8 haftalıkken kaybettim.4 ay ara verdik şimdi muayene için gittim 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve klomen +glukophage verdi 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalara bakıcak acaba 3 yumurta dedi ya çoğul gebelik olabilirmi arkadaşlar

canım arkadasım bence kilon boyun da bi sorun yok zaten bende doktora gittiğimde ilk bana sen pko hastalarına benzemiyosun dedi.onlar uzaktan bakıldığında belli olur dedi kilosu fazla tüylenmesi çoktur dedi.bu yönden şanslısın dedi.bende 158 boyunda 53 kilodayım zaten.bana normal dediyse seninde normal.bende 27 yasındayım 28 olcam yakında.2 yıla yaklastık evliliğimizde ama bunca zamadır doğal yolla olmadı.pko olunca direkt 2 doz al dedi günde.şimdi 3 e çıkaracak.ben klomenin yanında infolic(suya atılan toz halınde bi ilaç)bide glukofen kullanıyorum.hormon değerlerim normal çıktı.ben 2 kez yumurta takibine alındım ama yok canım.ilaçsız gelişmiyor benimkiler.ya takmayım diyorum başaramıyorum.etrafımda hamilelri görüp üzülüyorum.allah kimseyi evlatsız bırakmasın.hepimiz için dua ediyorum.bu arada eşine sperm testi yapıldımı?

canım merhabaaa,bana da aynısı demişti,görüntü de cok sukur belirgin bir sey yok,ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? zaten hemen olmuyormus ( olanlar da var tabi ) sabırla 3 ay beklemek gerekiyormuş,sabır ben inanıyorum olacak insallah allahın izniyle,güzel haberlerini bekliyorum insallah cok güzel cocukların olur,hem bak senin yasın da genc,hamileleri görünce hiç uzulme eli,ne karnına göturup bol bol dua et :) ben öyle yapıyorum. esime sperm testi yapılmadı. kendini hiç üzme,bende sabırla dualar ederek bekliyorum canım.. öptümm

Merhabalar,
Ben de yumurta takibi yaptiriyorum sorunum yumurtalarim ilacsiz gelismiyor adetlerim düzensiz yani pkoluyum. Adetimin 3.günü klomenle basladim 2+2 olmak uzere toplam gunde 4 adet ictim. Bugun kontrolum vardi 11.gunumde 14mm digeri daha kucuk 10mm Olan iki adet yumurtam olusmus. Yarin tekrar cagirdi eger 14 luk buyume gosterirse catlatma ignesi yazicakmis. Insallah büyür cok endiseliyim. Sizce büyür mü?

merhaba,sen sanslısın senin yumurtaların gelişmiş,bende en son persembe günü gittim 14.günüydü hiçbir gelişme olmamıstı,yani catlayacak kadar buyumemişti,şimdi tekrar klomen e baslayacagım. insallah büyür,endiselenme,allah yardımcımız olsun,senin ilk ayınmıydı klomen de ? iyi geceler

ben aranıza yeni katıldım pco luyum geçen yıl başladım tedavime daha önceleri ismi duyulmuş bir doktora gidiodum acıbadem hastanesine bana çatlama iğnesi yaptı rahim filmi çekti sonrasında aşılama dedi bende başka doktora gitmeyi tercih ettim bana pcolusun dedi ilk onda öğrendim sonrasında biraz kilomda var ama yınede tedavime başladı şeker hapı dıaformin verdi ve klomen akşamlar 2 adet adetin 5.günü başlayıp 5 gün kullandım o ay hamile kaldım.kalp atışlarını duydum sonra 8 haftalıkken kaybettim.4 ay ara verdik şimdi muayene için gittim 3 tane yumurtam olduğunu söyledi ve klomen +glukophage verdi 2 gün sonra tekrar gidicem yumurtalara bakıcak acaba 3 yumurta dedi ya çoğul gebelik olabilirmi arkadaşlar

merhaba,ben cogul gebelik olabilcegini hatta oldugunu da duymustum klomen de,benim doktorumda ilk gecen ay basladım bu olasılıgı göz önunde bulundurarak günde sadece bir adet kullandım ama beklediğimiz gibi olmayınca şimdi ikinci kutumda günde 2 kez alacagım. ama acıkcası kendi adıma ben oyle olursa cok memnun olurum cünkü yıllardır bekliyorum anne olmayı,allah herkezin gönlüne göre versin. doktor cogul gebelik olabilir demedimi sana

Canım çok sevindim Rabbim kucağına Almayıda nasib etsin.canım tefriciye dualatacağımda sen 500 okurum demiştin haber verir misin canım

aminn canım cook sagolun ,canım ıcın rahat olsun okundu hadı ınsallah sızlerdende ıy haber alırız arada bakıyorum ne var ne yok gelışmelere bakıyorum topık bayagı hareketlenmış inşallah herkez tez vakıtte cıft cızgıyı gorurrrrrr:KK16:

sende allaha emanet ol seni hep korusun,bebegini kucagına alıp saglıkla sevgiyle buyutmeni diliyorum,cok sevindim senim adına ve kendim için umutlandım,heveslendim,allah nazarlardan saklasın en kısa zamanda bize de nasip etsin,kendine cok dikkat et,sevgiler..

canımm rabbım acılınden hayırlısıyla versın sana ve ısteyene ıy dıleklerın ıcın cook sagol

kızlarrr hamıleyımmmmm:nazar: darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun :KK16:[/QUOT

Cook sevindim senin adina... rabbim bebegine saglikla kavusmani nasip eylesinnnn...bizim icinde bol bol dua et ;-)

amınn canım inşallah sızde sevınceksınız olucak emın olun dua edın, benım dualarımdasınız zaten canım :KK34:

merhaba,sen sanslısın senin yumurtaların gelişmiş,bende en son persembe günü gittim 14.günüydü hiçbir gelişme olmamıstı,yani catlayacak kadar buyumemişti,şimdi tekrar klomen e baslayacagım. insallah büyür,endiselenme,allah yardımcımız olsun,senin ilk ayınmıydı klomen de ? iyi geceler

Evet cnm uzun bi aradan sonra kullaniyorum. Ilk ayim cok şükür büyümüş yumoşlarım çatlatma iğnesi verdi. Ben de şaşırdım doktor da klomende küçük kalıyordu hep kilo vermemin etkisi oldu diye düşünüyorum. Umarım Tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza.Sen nasıl kullandın klomenı ben günde 4 kez.

aminn canım cook sagolun ,canım ıcın rahat olsun okundu hadı ınsallah sızlerdende ıy haber alırız arada bakıyorum ne var ne yok gelışmelere bakıyorum topık bayagı hareketlenmış inşallah herkez tez vakıtte cıft cızgıyı gorurrrrrr:KK16:

Cok tesekkurler canim allah a emanet ol

slm kızlar nevar ne yok.gelişmeler varmı.yeni kullananlarda.ben adet oldum yani bu ay kaldı.bu arada ben progestan kullanıyordum kullanırken kahverengi kanamalrım oldu çok korktum doktoru aradım.çünkü ilacı kullanırken kanama olması beni şaşırttı.hep ilaçtan sonra bırakınca adet olunur ya ... doktor adet oluyorsun dedi.yarın doktora gitcem.eğer başınıza gelirse endişe etmeyin.çünkü bu normalmiş.ben de acaba dedim hamileyim de düşük falanmı neyin nesi diye korktum.öptüm kızlarr...

canım merhabaaa,bana da aynısı demişti,görüntü de cok sukur belirgin bir sey yok,ne kadar süredir tedavi görüyorsun ? zaten hemen olmuyormus ( olanlar da var tabi ) sabırla 3 ay beklemek gerekiyormuş,sabır ben inanıyorum olacak insallah allahın izniyle,güzel haberlerini bekliyorum insallah cok güzel cocukların olur,hem bak senin yasın da genc,hamileleri görünce hiç uzulme eli,ne karnına göturup bol bol dua et :) ben öyle yapıyorum. esime sperm testi yapılmadı. kendini hiç üzme,bende sabırla dualar ederek bekliyorum canım.. öptümm
ben 2 yıla yakındır evliyim hiç korunmadım canımcım.ama 2 ay yumurta takibi yaptı gelişmedi.sonra ara verdim bazı işlerden dolayı.6 ay falan geçti 1,5 ay kadar oldu işte yeniden doktora gittim ilk klomen kullanışım.ama büyümedi yumurtalarım.dün anneler gününde ağladım çok istemiştim anne adayı olabilmeyi yakın anne ve adayları aradım kutlamak için çok zorlandım konuşurken.hepside bana allah sanada nasip etsin dedi ama içime sor bide...öyle işte.bekleyeceğiz başka çare yok.ben ankarada tedaviye gidiyorm ama iyi bir doktor arıyorum özeller cok pahalı diye bi kadın sağlığı merkezine gidiyorum orasıda özel yalnız cok tatminde olamadım ordaki doktorlardan.eğer tavsiye edeceğiniz doktor varsa yazın arkadaşlar.öpüldünüz

kızlarrr hamıleyımmmmm:nazar: darısı tez zamanda sızın başınıza nete cok gıremıyorum zararı olur dıe radyasyon yanı dıyer düşüklerımden dolayı şimdi cok dıkkatlıyız sıze haber vereyım die gırdım ama sızın ıcın dua ederım Allaha emanet olun :KK16:

Hayırlı uğurlu olsunnn Sağlıcakla kucağın al inşallah bebeğinii çok sevindimmm

Selam kızlar..
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım. Adetin 4. günü başladım günde 2 kere...
Bugün adetin 13. günü. Tekrar kontrolüm var. Bir önceki kontrolümde 3-4 tane yumurtam oluşmuştu. Ben her zaman adetin 15. günü yumurtlarım kür yapınca 18. günü olur. Bu klomende kür gibi zaten bu ayda 18. gün yumurtlayacağımı tahmin ediyorum.
Nasip kısmet bakalım.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun yeter ki..

merhaba, ben yeni üyeyim. kendimden bahsedeyim biraz PCOS um. klomen ile 1 gebelik geçirdim ama kalbi durduğu için aldılar. sonrasında 2 aya araverdik. geçen ay yine klomen kullandım olmadı yumurta, bu ayda adetin 5. günü 2x1 kullandım. bugün 16. günüm 14 mm olmuş 1 yumurta var, pazartesi yine çağırdı yani 19. günüm olacak. 3 günde daha büyür mü? ne dersiniz, bu durumu yaşayan var mı? bu arada Metformin (Gluophage) kullanıyorum.

merhaba, ben yeni üyeyim. kendimden bahsedeyim biraz PCOS um. klomen ile 1 gebelik geçirdim ama kalbi durduğu için aldılar. sonrasında 2 aya araverdik. geçen ay yine klomen kullandım olmadı yumurta, bu ayda adetin 5. günü 2x1 kullandım. bugün 16. günüm 14 mm olmuş 1 yumurta var, pazartesi yine çağırdı yani 19. günüm olacak. 3 günde daha büyür mü? ne dersiniz, bu durumu yaşayan var mı? bu arada Metformin (Gluophage) kullanıyorum.

Merhaba toprak gün olarak biraz geç tepki vermiş de olabilir büyüme ihtimali vardır belkide doktorun ne dedi. Ben reglimin 3. Günü kullandım günde 4 adet 12.günümde olgunlaşmıştı. Daha önceki gebeliğin klomene kaçıncı ayında hamile kalmıştın. Benim normal yolla bi gebeliğim oldu mucize gibi ama maalesef kalp atışı durdu senin gibi. Umarım hayırlı haberler alır tez zamanda hamile haberi burdan veriririz.

ben ilk kullandığımda günde 1 kere 1tane alıyodum iki yumurtam olmuştu sonuç negatif ikincisinde sabah akşam birer tane tek yumurtam oldu sonuç yine negatif şimdi araverdim tüp bebek denicez

Anladım canim cok saol. Catlatma iğnesi peki hangi gün ve nerden yapılıyor? Birde bu iğneyi biz mi alıp götürüyoruz?

Anladım canim cok saol. Catlatma iğnesi peki hangi gün ve nerden yapılıyor? Birde bu iğneyi biz mi alıp götürüyoruz?

doktorun hangi gün derse o zaman takiple oluyo zaten receteye yazıyo sende alıp vurduruyosun ben koldan vuruldum ama göbektende yaptıran var doktorum farketmez dedi

X