Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inşallah catlamştır cıfter tutmuştur ay hadı hayırlısı ben catlatma igensını olduktan 2 sonra doktor cagırıyo catlamışmı die bakıyo senınkı neden bakmıyokı

İnsaallah dedigin gibi hepimize cifter cifter verir rabbimmmm...
Aslinda bende niye catlama durumuna bakmak cagirmadi sasirdim....o kadar emin mi oldu da catlayacagina ondan mi cagirmadi anlamadimmm:-(

inşallah catlamştır cıfter tutmuştur ay hadı hayırlısı ben catlatma igensını olduktan 2 sonra doktor cagırıyo catlamışmı die bakıyo senınkı neden bakmıyokı

Aslinda bende niye catlama durumuna bakmak icin cagirmadi sasirdim....o kadar emin mi oldu da catlayacagina ondan mi cagirmadi anlamadimmm:-(

Aslinda bende niye catlama durumuna bakmak icin cagirmadi sasirdim....o kadar emin mi oldu da catlayacagina ondan mi cagirmadi anlamadimmm:-(

keşke baksaydılar emın olmak ıcın sonrada kıste dönüşüyo catlamayn yumurta sonra tedavıye ara verırıyolar neyse catlatma ıgnesı olacaklar okursa baktırsınlar catlamışmı die senın catlamştır hatta gebe bıle kalmıssındır :)

İnsaallah arkadasim dedigin gibi yumurtalar catlamistr.....yoksa bendeki gelisen yumurtalardan epeyce kist olurrrr....
Sanirim bugun dr gunumuz ikimizinde......insaaallah tedavilerimizle ilgili iyi haberler alirizzz;-)

Merhaba arkadaşlar, ben de hamile kalmadan önce 2 kez klomen kullandım ancak hamilelik oluşmadı..Daha sonra neredeyse hergün doktora gitmenin beni daha çok strese soktuğunu farkettim ve bir müddet bıraktım düşünmemeye çalıştım ve bebiş geldi..bir de hayıt hapı kullanmıştım son 2 ay..ablam da hayıt hapıyla kalmıştı 2.çocuğuna..1.sine klomenle kaldı..bi arkadaşımın klomenle hemen ilk aylarında ikizleri oldu şimdi kocamanlar..Yaani kendinizi göre arada dinlenme yapın bebilerin ne zaman geleceği belli olmuyor..Herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar diliyorum..Ben de dua istiyorum..

Bebisinle mutluluklar darisi basimiza insaaallah;-)
bende pco vardi hayit tohumu iyi geliyor kullan demmislerdi ama ben kullanmamistim...simdiki tedavi ise yaramazsa artik hayit tohumu soğan suyu gibi alternatifleeri deneyecegiiiim....

adetın 9 gunu ama yumurtam pek buyumemış ya ıgne kullandım ama buyumemış 75 ml yetmedımı ya cuma tekrar cagaırdı buyurmu acaba

Olumlu dusun büyür allahin izniyleee...peki dozu arttirdi mi simdiii..

artırmadı 2 gun daha vurul aynı dozu dedı cuma yıne gıtcem bakıcak ozaman yukseltırmış adetımınde 11 gunu oluyo ya sankı ne kadar artırcakkı uyuz doktor şimdi artır dedım olmaz dıo yaaaa zaten mılım mılım ılerlıyoruz görsen doktoru herşey standrtlara gore bı adım ilerı atmaz bıde glıforu sordum kullanyımmı die hayır dedı kılolu olanlara verıyoruz sende ılaca karşı dırenc yoktur dio

Bebisinle mutluluklar darisi basimiza insaaallah;-)
bende pco vardi hayit tohumu iyi geliyor kullan demmislerdi ama ben kullanmamistim...simdiki tedavi ise yaramazsa artik hayit tohumu soğan suyu gibi alternatifleeri deneyecegiiiim....
ablamda da pko vardı..ilkine klomenle ikinciye hayıt hapıyla kaldı..hayıt hapını ilk kullandığım günler duygu durumumda bayag değişiklikler olmuştu (saçma sapan ağlamak gerginlik vs) ama sonradan geçti, hatta insanı rahatlatan bi özelliği var..herşeyin başı stres zaten...ben bbek düşünmeye başladığım ay her ay 28 de bir olan adetim 1 hafta attı..derken 2 hafta..klomen kullandım..hayıt hapı kullandığım ilk ay süreyi bayağı azalttı 1 hafta geçti galiba normale göre..sonraki ay da hamişliği öğrendim..tavsiye ediyorum o yüzden..günde 2 tane aldım adetten sonraki ilk 10 gün filan..sonra günde 1 tane 25.günden sonra da bıraktım..bunun gibi bişi kullandım..

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benimde bu 3. ayım klomenle ama maalesef bu ayda olmadı sizler kaçıncı ayınızda kaldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…