Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende araştırlmasından yanayım ama uzıycak bıraz bebişime kavuşmam ama olsun saglıklı temeller atalım napalım düşük daha zor cunku tam buldum derken kaybetmek en acısı kı bunu 4 kez yaşadım ben

bende araştırlmasından yanayım ama uzıycak bıraz bebişime kavuşmam ama olsun saglıklı temeller atalım napalım düşük daha zor cunku tam buldum derken kaybetmek en acısı kı bunu 4 kez yaşadım ben

Allah sabır versin cnm düşükler insanı hem ruhen hem bedenen mahveder Allah korusun bundan sonrasında ben geçenlerde bir bayan dinlemiştim cenk in mutfağında olsa gerek gebe kalmadan önce yapılması gereken bir test varmış pıhtılaşma ile ilgili kanda araştırma yapılıyormuş bazen düşüklerin sebebi o olabiliyormuş , onu bak bende yaptırmadım fakat aklımda endokrin bölümüne gideceğim en kısa zamanda

olurmu canım fıkırlerınız benım ıcın önemlı sagol canım

iyi aksamlar hanimlarrrr;-)

arkadasim yumurta takibini birakma istersen o kadar igne felan tedavin yarim kalmasinn...tabi bunun yaninda da düsüklerin sebebini arastirilsinki ona gore tedavi haritan cizilmis olur...

bende dr gittim ve muayene olmadim sadece tahlil icin kan verdim o da haftaya cikacakmisss....beklemeye devammm:-(

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. benimde bu 3. ayım klomenle ama maalesef bu ayda olmadı sizler kaçıncı ayınızda kaldınız.

Hosgeldin aramiza ;-)
su an tedavi surecindeyiz aslindaaaaa...benim ilk deneme ve ben igne kullanarak basladim ve beklemedeyim suannnn

Allah razı olsun kızlar ıy dıleklerınız ıcın inşallah hayırlısı olur hepımız ıcın ,bu arada doktor dozu yukseltmedı yıne 75 Allahtan kı düşük doza ragmen buyuduler :KK43:

Korunmasiz 1 yil beraberlikten sonra halen cocugumuz olmadi. Dr takibine basladik, hormon testleri yapildi sorun cikmadi. Esimde sorun cikmadi. Akintim vardi dr fitil verdi kullandim. Bir sonraki ay klomen kullandim olmadi ve bir sonraki ay tekrar kullandim Allah ima sukurler olsun kuzlarim geldi, anne tarafimdada ikiz var. Artik hangisi vesile oldu bilmiyorum. Ama Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin. Cani gonulden dua ediyorum ki Allah cabalarinizi bosa cikarmasin yar ve yardimciniz olsun. Beklemek, olmmai, toplum baskisi, kendi icinizdeki uzuntu..... hepsi ayri zorluk ve yasamayan asla bu durumu anlamaz ve hatta dalga gecenler bile olur. İmtihan dunyasindayiz Allah en iyi sekilde gecebilmeyi esip etsin, tevekkul edin ve caba gosterin, tez zamanda bebeklenin insaallah:-)

Korunmasiz 1 yil beraberlikten sonra halen cocugumuz olmadi. Dr takibine basladik, hormon testleri yapildi sorun cikmadi. Esimde sorun cikmadi. Akintim vardi dr fitil verdi kullandim. Bir sonraki ay klomen kullandim olmadi ve bir sonraki ay tekrar kullandim Allah ima sukurler olsun kuzlarim geldi, anne tarafimdada ikiz var. Artik hangisi vesile oldu bilmiyorum. Ama Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin. Cani gonulden dua ediyorum ki Allah cabalarinizi bosa cikarmasin yar ve yardimciniz olsun. Beklemek, olmmai, toplum baskisi, kendi icinizdeki uzuntu..... hepsi ayri zorluk ve yasamayan asla bu durumu anlamaz ve hatta dalga gecenler bile olur. İmtihan dunyasindayiz Allah en iyi sekilde gecebilmeyi esip etsin, tevekkul edin ve caba gosterin, tez zamanda bebeklenin insaallah:-)

ne guzel maşallah :nazar: sen herşeyı gerıde bıraktın artık inşallah ben ve ben gıbılerde gerıde bırakır da bızde buraya yazarız sen gıbı :) güzel şeyler anladıgım kadarıyla klomenle 2 ayında gebe kalmıssın sakıncası yoksa gunde kac tane aldın kac yumurtan oldu ıkız ler bebişlerın dımı dogum yaptınmı

Canim catlatma ignesini olali 12 gun oldu ama....benim bunyedeki adet düzensizligi öyleki ilacla bile gec oluyoruuummm...o yüzden igne bile olsa ben BAT süresini daha gec olacagini düsünüyorummm:-(

test yaptınmı ,az once nereye yazdıysam karıştırdım bıraz yıne :) inşallah gebesındır

test yaptınmı ,az once nereye yazdıysam karıştırdım bıraz yıne :) inşallah gebesındır

İnsaallah rabbim hepimizin dualarimizi kabul eder ve bebisler gelirrr...ama ben daha test yapmadimmmm...aslinda bir yanim hemen test yap diyor digeer yanimda ümit edip üzülmekten korkuyorrr...bakalim hqyirlisiii

İnsaallah rabbim hepimizin dualarimizi kabul eder ve bebisler gelirrr...ama ben daha test yapmadimmmm...aslinda bir yanim hemen test yap diyor digeer yanimda ümit edip üzülmekten korkuyorrr...bakalim hqyirlisiii

yap canım varsa cıkar yoksa zaten yoktur belırtın varmı pekı ay ben olsam coktan yapmıştım ıdrar testı :) bırıncı bebişimiz gelsın inşallah neyse ben namaz kılcam ezan okundu herkeze dua edıcem

ne guzel maşallah :nazar: sen herşeyı gerıde bıraktın artık inşallah ben ve ben gıbılerde gerıde bırakır da bızde buraya yazarız sen gıbı :) güzel şeyler anladıgım kadarıyla klomenle 2 ayında gebe kalmıssın sakıncası yoksa gunde kac tane aldın kac yumurtan oldu ıkız ler bebişlerın dımı dogum yaptınmı

5 gun du yanlis hatirlamiyorsam gunde 1 taneydi. Ben hamile kaldiktan sonra catlamamis 1 yumurtam daha vardi dr da sasirdi. 3 tane yumurtam olmus yani. Dogdular kuzularim 18 aylik olduk. Darisi basiniza dualarim sizlerle

X